majke mi ovdje svi u nekim siframa pricaju od jagnjetina, boomova, a evo i ova 2 me prozivaju, a isto se zene ponasajuAsharaK je napisao/la:Jbo lud zbunjenog
Staljin mala maca za tebeIzlija je napisao/la:Ispade slovo upade belaj![]()
slovenac je dobro prošao u dvije minute da ga ponosannavas ne ispravi već sam mu spremio rukavice i masku za rudnik. Prepirite se do ujutro samo se nemojte vrijeđati.
ima kralju doticne gospode koji su srbi, a koji nisu cetnici i koji vole zelju, a dali su mnogo ovoj usranoj drzavi ...Plavo - Bijeli je napisao/la:Ovo nesto na moj racun
Hoce li mi neko reci sta sam to skrivio doticnoj gospodi
Da smo jasno nisam srbin i prvoborac samkb80 je napisao/la:ima kralju doticne gospode koji su srbi, a koji nisu cetnici i koji vole zelju, a dali su mnogo ovoj usranoj drzavi ...Plavo - Bijeli je napisao/la:Ovo nesto na moj racun
ja nisam jedan od, ali ipak moras malo razmisliti prije nego sto ispises koju ...
stvarno pojedini na ovom forumu nisu okkb80 je napisao/la:ima kralju doticne gospode koji su srbi, a koji nisu cetnici i koji vole zelju, a dali su mnogo ovoj usranoj drzavi ...Plavo - Bijeli je napisao/la:Ovo nesto na moj racun
ja nisam jedan od, ali ipak moras malo razmisliti prije nego sto ispises koju ...
ma jasno je, bar mislim da jeste sta sam mislio da napisem...Model1964 je napisao/la:Da smo jasno nisam srbin i prvoborac samkb80 je napisao/la:ima kralju doticne gospode koji su srbi, a koji nisu cetnici i koji vole zelju, a dali su mnogo ovoj usranoj drzavi ...Plavo - Bijeli je napisao/la:Ovo nesto na moj racun
Stadio su zapalili cetnici a ne srbi
ides u blokic za ove provokacije, a moderator je tu da odlucuje sta se smije, a sta ne smije govoritiLAPAZ je napisao/la:Izvini molim te sto te ne znam i sto ne znam sta si ti mislio u svom pisanju.. I sigurno je vazno to biti u tvom potpisu,
,
Tacno tako. Uvijek mi je bilo da mi je da pravimo stadion pa makar sve ostali ne bilo na nivou, a ovako ako Bog da i ostalo je...KrajPrice je napisao/la:Draze mi je ovo za istok nego grupna faza LP.
Pretpostavljam da si meni uputio ovo pitanje. Nije, vidis da smo svi nesti napeti ovih dana pa se oko svake sitnice zapocinju glupe rasprave pa i svađe. Znaju svi šta si htio reći, al eto.Plavo - Bijeli je napisao/la:Ovo nesto na moj racun
Plava Porodica je napisao/la:Šta ima još? Šta se vrti?
Meni svanuo lijep dan, slika istoka,derbi prvo kolo,urbanistička..standardno![]()
![]()