E moj Joazinho koliko sam ja transfera napravio i pogriješio,a bruku para dao...
Ali eto milioni iz LP me izvlače, pa su finansije 100% i posao mi je zacementiran.
Dr. Sara TancrediLeon_Professional je napisao/la:@Jaozinho, kakva je ovo cura na avataru.. Da li ce se Delinju popraviti ovo sto mu niko nece odgovoriti na transfer ako stavi novi krek..
Oj frajer samo mijenja avatare![]()
Uh nemoj onda.. Delinjo, nemoj ovo raditiJaozinho22 je napisao/la:Dr. Sara TancrediLeon_Professional je napisao/la:@Jaozinho, kakva je ovo cura na avataru.. Da li ce se Delinju popraviti ovo sto mu niko nece odgovoriti na transfer ako stavi novi krek..
Oj frajer samo mijenja avatare![]()
![]()
Popravit će se al će mu se sejv sjebat.
S kim igras, kakav je zrijeb bio ?!Jaozinho22 je napisao/la:Delinjo brate bolje i slobodne a ne ko meni Dejo i Miske sklapaju ekipu..
VEČERAS ODLUKA da li ćemo dočekati evropsko proljeće ili se vraćamo polovnjacima iz naše lige ?
Drugo pretkolo Lp neki levati iz Welsa,tek počinjem pretkola,ne bi trebalo bit problema do play offa kad mi uvale neki top tim ala Celtic,Borrusiu i ta sranja onda ih ja nadigram i pobijede me na suhi kvalitet...Leon_Professional je napisao/la:S kim igras, kakav je zrijeb bio ?!Jaozinho22 je napisao/la:Delinjo brate bolje i slobodne a ne ko meni Dejo i Miske sklapaju ekipu..
VEČERAS ODLUKA da li ćemo dočekati evropsko proljeće ili se vraćamo polovnjacima iz naše lige ?
Jaozinho22 je napisao/la:Upalim FM,registrujem ekipu za kvalifikacije,odbijem od Herhe 7,5 miliona evra za Mujicu (peruanac,vezni) i nestane struje na sekundu...
Idem da spavam Fm palim u nedjelju eventualno ponedjeljak.
Hahahahahahahahah pobjeda. Gasi i forum i internetPlavo - Bijeli je napisao/la:A vidi koga ja imam u osoblju. Bosanska Eva Carneiro i to jos head of physio
edit:aaaa tek sam sad vidio da pise MALE ispod godista ahahahahahaha