Znamo ko ne sudiElegant je napisao/la:Ko nam sudi u petak ? Valjic, Bjelica ili neko treci ?

Znamo ko ne sudiElegant je napisao/la:Ko nam sudi u petak ? Valjic, Bjelica ili neko treci ?
Jest. A eto... sad su brzi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Je li fakat, kad prije?Kapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresnoNije smio ono raditi... Savez je ljut
Znas li sta je sa Tiagom ?FKZ1921 je napisao/la:Ja bih, da me se pita,svaku priču o sudiji završio.
Ovaj je neznalica,pokazao je to u milion navrata. Savez ga gura i eto im ga,nek se jebu.
Tema "sudije i sudjenje "u našem klubu ne postoji i tako bi se i mi trebali ponašati.
Valjda će se Bogdanović oporaviti do Europe...Model1964 je napisao/la:Katastrofa postavljanje kada malo brze njanje odigraju, kad ima loptu ko da ima bombu. Pod hitno mladeg i brzeg stopera naci.FaraonTM je napisao/la:Ma spor je u pičku materinu, u početku je izgledao dobro da bi u zadnjih par tekmi totalno grohnuo, pa mi se danas opet činio ok koliko toliko, jer nije puno pametovao sa loptom, izbij nabij u kritičnim situacijama što i jest posao štopera pogotovo u ovakvim utakmicama.Izlija je napisao/la:Možda ćete me sada napasti ali ja Bogija nemogu od davljenja Ace nikako i može nam donjeti 200 pobjeda na derbiju za mene on nemože biti Željovac nikako. Tad mi se zgadio kao sportista i meni se plače što ga gledam u dresu Želje.
Čim on uzme peljat loptu ja unaprijed znam da će zajebati nešta
Kad se sjetim klupe prije par godina, Osim, Djurbuzovic, Memić, Gušo..vrbanjusa je napisao/la:Edisu treba minimalno još 3 čovjeka u stručnom štabu. Pored ovih postojećih.ChWilla je napisao/la:edisu treba stariji, iskusniji pomoćnik za ofanzivnu igru i šeme u napadu. ili dva za različite stvari, jer znamo koliki je amarov stručni štab bio, a koliko je on iskusniji. to je moje skromno laičko mišljenje.
Trener golmana, iskusan trener za ofanzivu i neke taktičke zamisli i skaut.
vrbanjusa je napisao/la:Znamo ko ne sudiElegant je napisao/la:Ko nam sudi u petak ? Valjic, Bjelica ili neko treci ?
Bogdanović prema trenutnoj situaciji ne ostaje u klubu.FaraonTM je napisao/la:Valjda će se Bogdanović oporaviti do Europe...Model1964 je napisao/la:Katastrofa postavljanje kada malo brze njanje odigraju, kad ima loptu ko da ima bombu. Pod hitno mladeg i brzeg stopera naci.FaraonTM je napisao/la:
Ma spor je u pičku materinu, u početku je izgledao dobro da bi u zadnjih par tekmi totalno grohnuo, pa mi se danas opet činio ok koliko toliko, jer nije puno pametovao sa loptom, izbij nabij u kritičnim situacijama što i jest posao štopera pogotovo u ovakvim utakmicama.
Čim on uzme peljat loptu ja unaprijed znam da će zajebati nešta
Eh to, samo zumirana, sa terena u malo boljoj rezoluciji. Hvala kumeJaozinho22 je napisao/la:
Evo brate iako ne vjerujem da će biti od kakve pomoći
Do kada mu je ugovor?vrbanjusa je napisao/la:Bogdanović prema trenutnoj situaciji ne ostaje u klubu.
Ona sa žutim slovima je dramatičnabrile je napisao/la:Je li iko dosao do pitarskih parola
Ma dramaticni su mi bili ovaj derbi u svemuJaozinho22 je napisao/la:Ona sa žutim slovima je dramatičnabrile je napisao/la:Je li iko dosao do pitarskih parola![]()
Ajzea je napisao/la:Nadam se da će naši ugostiti Edina Jakupovića na slijedećoj utakmici, te da će postati počasni član kluba.
IZDRZI FAMILIJO !
Do kraja sezone mu je ugovor, navodno mu 2 puta nudili novi ali menadžer nije htio da dogovori.FaraonTM je napisao/la:Do kada mu je ugovor?vrbanjusa je napisao/la:Bogdanović prema trenutnoj situaciji ne ostaje u klubu.
Jel' ne želi da potpiše novi ugovor ili ima neku ponudu?
Zajebancija...Kapiten je napisao/la:Znas li sta je sa Tiagom ?FKZ1921 je napisao/la:Ja bih, da me se pita,svaku priču o sudiji završio.
Ovaj je neznalica,pokazao je to u milion navrata. Savez ga gura i eto im ga,nek se jebu.
Tema "sudije i sudjenje "u našem klubu ne postoji i tako bi se i mi trebali ponašati.