Oprosti izvini pardomLAPAZ je napisao/la:Mojne to, tebi se nisam obratio!Model1964 je napisao/la:Ma sipu ga!LAPAZ je napisao/la:Konstantan je u ovakvim izjavama, i dodji na forum i probaj diskutovat...po njegovom , ja sam visak
Ignore i. Kraj priceLAPAZ je napisao/la:Ma ok je model i da si to rekao, to nije strasno koliko je ovaj pokusava iz dana u dan sa slicnim pisanjem pokvariti sve lijepo sto se desava oko zaljubljenika u plavu boju.
ne mislis valjda za mene to?LAPAZ je napisao/la:Ma ok je model i da si to rekao, to nije strasno koliko je ovaj pokusava iz dana u dan sa slicnim pisanjem pokvariti sve lijepo sto se desava oko zaljubljenika u plavu boju.
Ne kralju, vec na jednog koji je vec bio banovan zbog slicnog pisanja i opet se ponavlja.jovanmaksimovic je napisao/la:ne mislis valjda za mene to?LAPAZ je napisao/la:Ma ok je model i da si to rekao, to nije strasno koliko je ovaj pokusava iz dana u dan sa slicnim pisanjem pokvariti sve lijepo sto se desava oko zaljubljenika u plavu boju.
Ma kakvi tijovanmaksimovic je napisao/la:ne mislis valjda za mene to?LAPAZ je napisao/la:Ma ok je model i da si to rekao, to nije strasno koliko je ovaj pokusava iz dana u dan sa slicnim pisanjem pokvariti sve lijepo sto se desava oko zaljubljenika u plavu boju.
pa hoces reci sta sam to napisao? jer meni nije nista jasnoModel1964 je napisao/la:Ma kakvi tijovanmaksimovic je napisao/la:ne mislis valjda za mene to?LAPAZ je napisao/la:Ma ok je model i da si to rekao, to nije strasno koliko je ovaj pokusava iz dana u dan sa slicnim pisanjem pokvariti sve lijepo sto se desava oko zaljubljenika u plavu boju.