iskreno vam sada kažem, ne znam zbog čega su suspendovali čovjeka, pa valjao im je u prošlosti, a trebat će im opetKapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresnoNije smio ono raditi... Savez je ljut
Kapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresnoNije smio ono raditi... Savez je ljut
jeste, dosla nam delegacija s Koseva.... kao kosmije se u nesrcei paze i ta prica. onda nam razvuce kez hinjavac.storm_raider je napisao/la:Ma je li ovo Buki sa njim???za_zivot_cijeli je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Ja to nisam vidio nikad...
Bas tako, raja je on, ali ga je ponijelo malogradjanstvo. Raja mu je isto dobra, nema sta.
Jebi ga, bahatost se ne isplati. Zato: "PREDAJ SE DINO..."
Je li fakat, kad prije?Kapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresnoNije smio ono raditi... Savez je ljut
Upravo to...zbog te furke FGR sve manje i manje ih stavlja prezimena na fb nego stave ime pa ''Sarajevo'' umjesto prezimenaRodom s mejtaša je napisao/la:Je li fakat, kad prije?Kapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresnoNije smio ono raditi... Savez je ljut
Što se tiče Dine to ti je onaj klasični hibridni FGR, a ustvari papak druga ruka. Znači on misli da ako se on rodio u Sarajevu da je to nešto golemo i da je to dovoljno da bude gradska raja. Taj famozni FGR su oni izmislili, a kad im pogledaš prezimena nema 2% sarajevskih prezimena. Mi nikad nismo furali tu šuplju, a imali bi više prava na tu priču nego oni. Evo AMar Osim je veća gradska raja nego cijela njihova uprava zajedno (izuzev Hujića i možda još neko da se zalomio) jer Osimi su u ovog gradu preko 120 godina, a to je već nešto. Mi nismo nikad bili loko priča i ja se ponosim što imamo najviše navijača van Sarajeva. Ja svaki put skidam kapu ovoj raji koja dolazi iz drugih gradova i ja im se divim. Najzagriženiji pitari su ti ovi papci druga ruka. Imam ih par u bližoj oklolini i svi i jedan su slijedeći scenario: oni su prva generacija koja se rodila ovdje, očevi i dede su im ili navijači drugih klubova ili nikad ni na jedan prvoligaški stadion nisu kročili jer ga nije bilo u krugu 100 kilometara. I kad oni meni počnu nešto pričati o gradu i klubovima baš me huja uzme. Meni koji u familiji imam autohtonih Željovaca četvrte i pete generacije, a oni prva. Najjača je u mene mati kad počne ta neka priča u mješanom društvu pa ona onako hladno lagano nekom dotičnom kaže papci su vazda za Saraj'vo navijali, a njoj ne može niko ništa da kaže jer znaju da žena ima korijene ovdje 500 godina.
E CUJ MAJORCI HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHTryg je napisao/la:6 tekmi jakup brat : D
Platit ce Miske odmor na Majorci i 3 kurave
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tryg je napisao/la:6 tekmi jakup brat : D
Tryg je napisao/la:6 tekmi jakup brat : D
Katastrofa postavljanje kada malo brze njanje odigraju, kad ima loptu ko da ima bombu. Pod hitno mladeg i brzeg stopera naci.FaraonTM je napisao/la:Ma spor je u pičku materinu, u početku je izgledao dobro da bi u zadnjih par tekmi totalno grohnuo, pa mi se danas opet činio ok koliko toliko, jer nije puno pametovao sa loptom, izbij nabij u kritičnim situacijama što i jest posao štopera pogotovo u ovakvim utakmicama.Izlija je napisao/la:Možda ćete me sada napasti ali ja Bogija nemogu od davljenja Ace nikako i može nam donjeti 200 pobjeda na derbiju za mene on nemože biti Željovac nikako. Tad mi se zgadio kao sportista i meni se plače što ga gledam u dresu Želje.
Čim on uzme peljat loptu ja unaprijed znam da će zajebati nešta
Edisu treba minimalno još 3 čovjeka u stručnom štabu. Pored ovih postojećih.ChWilla je napisao/la:edisu treba stariji, iskusniji pomoćnik za ofanzivnu igru i šeme u napadu. ili dva za različite stvari, jer znamo koliki je amarov stručni štab bio, a koliko je on iskusniji. to je moje skromno laičko mišljenje.