Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 12:05 pm

Jedna dobra stvar, neće nam suditi do kraja :rofl1:
Željezničar ante portas !

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:07 pm

[quote="za_zivot_cijeli"
nije papak 100%, dobar je momak, lijepo vaspitan, dobra mu je raja.... ali ga je u zadnje vrijeme pjesma ponijela.[/quote]

Moguće, ne znam ga i opet kažem pretpostavljam neke stvari, ako nije papak onda u zadnje vrijeme čini sve moguće i nemoguće kako bi to postao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Jaozinho22

arelinho, cala, Cezar, exdomorocki, hardwell, Izlija, Jaozinho22, Loris1971, psihopata, Rodom s mejtaša, smurf_, storm_raider, teteac8684, Velahalve, vrbanjusa, za_zivot_cijeli and 11 guests
Kakav nam je ovo ba Cezar na forumu ? Jel ovo onaj što je dao 100 golova :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Velahalve
Kontakt:

Kapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresno :lol: Nije smio ono raditi... Savez je ljut
iskreno vam sada kažem, ne znam zbog čega su suspendovali čovjeka, pa valjao im je u prošlosti, a trebat će im opet :mrgreen:

Hrasno1921'

pon apr 25, 2016 12:08 pm

Kapiten je napisao/la:Suspendovase brata Jakupa, ekspresno :lol: Nije smio ono raditi... Savez je ljut
:lol: :rofl1:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
za_zivot_cijeli je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Ja to nisam vidio nikad...
slika
Ma je li ovo Buki sa njim???
Bas tako, raja je on, ali ga je ponijelo malogradjanstvo. Raja mu je isto dobra, nema sta.

Jebi ga, bahatost se ne isplati. Zato: "PREDAJ SE DINO..."
jeste, dosla nam delegacija s Koseva.... kao kosmije se u nesrcei paze i ta prica. onda nam razvuce kez hinjavac.
ne zaboravljam ja to.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

slika
Željezničar ante portas !

teteac8684
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:13 pm

Još da nam Valjić pomogne, pa da i njega suspenduju :ganja: :pljesak: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:17 pm

a oci ste mi vadili kada sam hvalio Jakupovica :ganja: :rofl1: :kafa:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:17 pm

Je li fakat, kad prije?

Što se tiče Dine to ti je onaj klasični hibridni FGR, a ustvari papak druga ruka. Znači on misli da ako se on rodio u Sarajevu da je to nešto golemo i da je to dovoljno da bude gradska raja. Taj famozni FGR su oni izmislili, a kad im pogledaš prezimena nema 2% sarajevskih prezimena. Mi nikad nismo furali tu šuplju, a imali bi više prava na tu priču nego oni. Evo AMar Osim je veća gradska raja nego cijela njihova uprava zajedno (izuzev Hujića i možda još neko da se zalomio) jer Osimi su u ovog gradu preko 120 godina, a to je već nešto. Mi nismo nikad bili loko priča i ja se ponosim što imamo najviše navijača van Sarajeva. Ja svaki put skidam kapu ovoj raji koja dolazi iz drugih gradova i ja im se divim. Najzagriženiji pitari su ti ovi papci druga ruka. Imam ih par u bližoj oklolini i svi i jedan su slijedeći scenario: oni su prva generacija koja se rodila ovdje, očevi i dede su im ili navijači drugih klubova ili nikad ni na jedan prvoligaški stadion nisu kročili jer ga nije bilo u krugu 100 kilometara. I kad oni meni počnu nešto pričati o gradu i klubovima baš me huja uzme. Meni koji u familiji imam autohtonih Željovaca četvrte i pete generacije, a oni prva. Najjača je u mene mati kad počne ta neka priča u mješanom društvu pa ona onako hladno lagano nekom dotičnom kaže papci su vazda za Saraj'vo navijali, a njoj ne može niko ništa da kaže jer znaju da žena ima korijene ovdje 500 godina.

Tryg
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:19 pm

6 tekmi jakup brat : D

Platit ce Miske odmor na Majorci i 3 kurave :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Jaozinho22

pon apr 25, 2016 12:21 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Je li fakat, kad prije?

Što se tiče Dine to ti je onaj klasični hibridni FGR, a ustvari papak druga ruka. Znači on misli da ako se on rodio u Sarajevu da je to nešto golemo i da je to dovoljno da bude gradska raja. Taj famozni FGR su oni izmislili, a kad im pogledaš prezimena nema 2% sarajevskih prezimena. Mi nikad nismo furali tu šuplju, a imali bi više prava na tu priču nego oni. Evo AMar Osim je veća gradska raja nego cijela njihova uprava zajedno (izuzev Hujića i možda još neko da se zalomio) jer Osimi su u ovog gradu preko 120 godina, a to je već nešto. Mi nismo nikad bili loko priča i ja se ponosim što imamo najviše navijača van Sarajeva. Ja svaki put skidam kapu ovoj raji koja dolazi iz drugih gradova i ja im se divim. Najzagriženiji pitari su ti ovi papci druga ruka. Imam ih par u bližoj oklolini i svi i jedan su slijedeći scenario: oni su prva generacija koja se rodila ovdje, očevi i dede su im ili navijači drugih klubova ili nikad ni na jedan prvoligaški stadion nisu kročili jer ga nije bilo u krugu 100 kilometara. I kad oni meni počnu nešto pričati o gradu i klubovima baš me huja uzme. Meni koji u familiji imam autohtonih Željovaca četvrte i pete generacije, a oni prva. Najjača je u mene mati kad počne ta neka priča u mješanom društvu pa ona onako hladno lagano nekom dotičnom kaže papci su vazda za Saraj'vo navijali, a njoj ne može niko ništa da kaže jer znaju da žena ima korijene ovdje 500 godina.
Upravo to...zbog te furke FGR sve manje i manje ih stavlja prezimena na fb nego stave ime pa ''Sarajevo'' umjesto prezimena :ganja: :ganja: :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

hardwell
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:21 pm

Tryg je napisao/la:6 tekmi jakup brat : D

E CUJ MAJORCI HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Velahalve
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:22 pm

:lol:

Jaozinho22

pon apr 25, 2016 12:23 pm

:klanjase2: :klanjase2:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA MA DUVAJ GA !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,

Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:24 pm

edisu treba stariji, iskusniji pomoćnik za ofanzivnu igru i šeme u napadu. ili dva za različite stvari, jer znamo koliki je amarov stručni štab bio, a koliko je on iskusniji. to je moje skromno laičko mišljenje.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:25 pm

Izlija, nemoj bem mu misa. Ja se s tobom slazem, ali znas da moram brisati...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

FaraonTM je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Možda ćete me sada napasti ali ja Bogija nemogu od davljenja Ace nikako i može nam donjeti 200 pobjeda na derbiju za mene on nemože biti Željovac nikako. Tad mi se zgadio kao sportista i meni se plače što ga gledam u dresu Želje.
Ma spor je u pičku materinu, u početku je izgledao dobro da bi u zadnjih par tekmi totalno grohnuo, pa mi se danas opet činio ok koliko toliko, jer nije puno pametovao sa loptom, izbij nabij u kritičnim situacijama što i jest posao štopera pogotovo u ovakvim utakmicama.

Čim on uzme peljat loptu ja unaprijed znam da će zajebati nešta :r
Katastrofa postavljanje kada malo brze njanje odigraju, kad ima loptu ko da ima bombu. Pod hitno mladeg i brzeg stopera naci.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

vrbanjusa
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:edisu treba stariji, iskusniji pomoćnik za ofanzivnu igru i šeme u napadu. ili dva za različite stvari, jer znamo koliki je amarov stručni štab bio, a koliko je on iskusniji. to je moje skromno laičko mišljenje.
Edisu treba minimalno još 3 čovjeka u stručnom štabu. Pored ovih postojećih.
Trener golmana, iskusan trener za ofanzivu i neke taktičke zamisli i skaut.
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

pon apr 25, 2016 12:27 pm

Ko nam sudi u petak ? Valjic, Bjelica ili neko treci ? :DD:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava