Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

chile
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 4:39 pm

Gledam ovu sliku i sve mi se u glavi vrti tv prenos jos u HD-u koja ce to biti perverzija do sad nezamisliva za ovu drzavu :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Jeste da se fudbal igra za trofeje ali yebem li ga ja upravi sve halalim ako docekamo za 100 Zejin rodjendan stadion u full kapacitetu sve 4 tribine. Taman da do tada ne osvojimo ni bajramski turnir ja im nista prigovoriti necu moci.

ps. Zivot ti yebem nikako se nagledat ove slike jos kad to uzivo dozivimo :cigara:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:40 pm

Hajde sada jos Memisevic, hajmo upravo.
:zeljeznicar1:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:41 pm

kad se zavrsi istok, stadion ce vec biti lijep, i sa trenutnom juznom tribinom... a to ce biti za par mjeseci... :DD:

nego, jel ima plan da se zapad nekad poveca... kako je moguce da je prije 1992. ta tribina primala 5000 ljudi a sad 650?...
100/94/37/34 - i to je to!

Plavo - Bijeli

pet jun 24, 2016 4:43 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:kad se zavrsi istok, stadion ce vec biti lijep, i sa trenutnom juznom tribinom... a to ce biti za par mjeseci... :DD:

nego, jel ima plan da se zapad nekad poveca... kako je moguce da je prije 1992. ta tribina primala 5000 ljudi a sad 650?...
Srbi nam smanjili kapacitet
BOG BOSNA I BOSNJACI

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:45 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kad se zavrsi istok, stadion ce vec biti lijep, i sa trenutnom juznom tribinom... a to ce biti za par mjeseci... :DD:

hvala nisam to znao... :ne:

vise sam mislio, sto se nije digla ista tribina 1998. kad su je pravili...

avlami97
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:45 pm

Stari drveni zapad je primao oko 1500-2000 ljudi, ako i toliko. Od zapada pa prema sjeveru je bio dio tribine isti kao što je sada, od zapada prema jugu i istoku - stepenice. Govorim dok nije bilo sjevera i gornjeg dijela juga.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet jun 24, 2016 4:49 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Model1964

pet jun 24, 2016 4:46 pm

Jesi pametam
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:47 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavo - Bijeli

pet jun 24, 2016 4:47 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:

hvala nisam to znao... :ne:

vise sam mislio, sto se nije digla ista tribina 1998. kad su je pravili...
valja onoliku tribinu napraviti... sklepalo se koliko se moglo
BOG BOSNA I BOSNJACI

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:48 pm

avlami97 je napisao/la:

Stari drveni zapad je primao oko 1500-2000 ljudi, ako i toliko. Od zapada pa prema sjeveru je bio dio tribine isti kao što je sada, od zapada prema jugu i istoku - stepenice. Govorim dok nije bilo sjevera.
ne, mogla je i do 4000 da primi... naravno sjedilo se malo uze... ali mozda da je ostala citava poslije rata, kapacitet bi bio smanjen... ali opet... sto nisu digli 1998. pa evo i sad malo vecu tribinu... :(

Plavo - Bijeli

pet jun 24, 2016 4:49 pm

Model1964 je napisao/la: Jesi pametam
Sta sam pametovao?
BOG BOSNA I BOSNJACI

LAPAZ
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:50 pm

Konstantan je u ovakvim izjavama, i dodji na forum i probaj diskutovat...po njegovom , ja sam visak :palacgore:

mirsad94
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:54 pm

Ova garnitura ljudi ponovo je, po ko zna koji put, ambicije digla na jos jedan veci nivo u vidu izgradnje cjelokupnog istoka a ne samo prve etaze(bar po ovim maketama koje su izasle na zvanicnoj, a nemamo razloga ne vjerovati da ce on tako u kanacnici i izgledati). Kao sto je jednom rekao cini mi se FKZ forumas postoji novac koji je odvojen sa strane, orocen, za potrebe izgradnje pola prve etaze istoka , sada je Miske na hutbi rekao da je odvojena cetvrtina novca za istok, nakon cega dolazimo do zakljucka da se ima u planu graditi cjelokupnu tribinu a ne po etazama. Mislim da je FKZ pominjao cifru od 400 -500 milja sto je sa strane za istok , eh sad ako je to cetvrtina potrebnog novca za cjelu tribinu onda dolazimo do cifre od oko milion i po za tribinu istok,cijelu bez krova(ovo se neke moje laicke procjene ). Znaci jedna cevrtina ima tu je i ne dira se kako i Miske rece, druga cetvrtina se relativno "lako" moze izvuci, upravno na nacin na koji je on pomenuo u govoru a to je 500 KM ili 1000 KM za garantovano mjesto na istoku, na x broj godina (10,20). Napece se ljudi bolan iz petinih zila , cekali su toliko dugo , cekali su famozne bagere a sada imaju prilku da se osiguraju na tom mjestu koje su cekali 20 godina. Ima ljudi koji vole ovaj klub i dobro stoje sa novcem, i mislim da ta prica moze itekako upaliti da bi se prikupilo 500 milja za istok vrlo lako. Mozda jos dodatna injekcija za istok da nekom garantujes poslovni prostor( ne mali) na odredjenu broj godina(Konzum i Bingo prvi padaju na pamet) te tako dobijes dodatnih kes sredstava. Dalje, dodatne izvore finansiranja treba traziti u lokalnoj zajednici, tu su i sponzori tzv. mali koji ce vjerovatno odigrati bitnu ulogu oko istoka jer svi zele biti dio historiske price , a ovo nase oko istoka je historisko definitvno, cekali smo godinama i evo dobili smo, zahvljajuci ovoj garnituri ljudi koji sjede u klubu. Ovu su naravno sve neke moje laicke procjene, niti sam insajder, niti blizak klubu toliko. :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:54 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Stari drveni zapad je primao oko 1500-2000 ljudi, ako i toliko. Od zapada pa prema sjeveru je bio dio tribine isti kao što je sada, od zapada prema jugu i istoku - stepenice. Govorim dok nije bilo sjevera.
ne, mogla je i do 4000 da primi... naravno sjedilo se malo uze... ali mozda da je ostala citava poslije rata, kapacitet bi bio smanjen... ali opet... sto nisu digli 1998. pa evo i sad malo vecu tribinu... :(
Pa dobro, raja bi se nagurala jedan do drugoga jer su bile klupe, a ne stolice. Protiv Videotona je možda bilo 5000 na zapadu, a nije bilo sjevera, jer je donesena i montirana drvena tribina (klupe) iz male dvorane u skenderij. Kontaš od ograde zapada pa prema klupama za igrače. :lol:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Model1964

pet jun 24, 2016 4:55 pm

LAPAZ je napisao/la:Konstantan je u ovakvim izjavama, i dodji na forum i probaj diskutovat...po njegovom , ja sam visak :palacgore:
Ma sipu ga!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

LAPAZ
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:56 pm

Model1964 je napisao/la:
LAPAZ je napisao/la:Konstantan je u ovakvim izjavama, i dodji na forum i probaj diskutovat...po njegovom , ja sam visak :palacgore:
Ma sipu ga!
Mojne to, tebi se nisam obratio!

ponosannavas
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:57 pm

hahahaahahahahahaha mislim da ti je htio reći stipu ga hahahahhahhahaha

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jun 24, 2016 4:59 pm

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

pet jun 24, 2016 5:00 pm

slika

Vazduh trepti kao da nebo gori ... nije lako ovim radnicima. :klanjase2:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

irfo

pet jun 24, 2016 5:02 pm

ponosannavas je napisao/la:hahahaahahahahahaha mislim da ti je htio reći stipu ga hahahahhahhahaha
:rofl: :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava