Prva utakmica, novi trener, dosta novih igrača, ja i više nego zadovoljan. Drugo poluvrijeme smo odigrali bolje nego prvo. Fino je izgledalo, nadati se da će se igra popravljati i unaprijeđivati iz utakmice u utakmicu.
Ivan odigrao odlično, valjda ga ne ureknemo. Ako ovako nastavi biće odlično pojačanje. Možda i nije loše što ima koju kilu viška, odbijaju se protivnici od njega

Pavić me također pozitivno iznenadio nakon onih pripremnih utakmica. Ima dobar centaršut, dobro izvodi kornere, valjda smo konačno našli pravog beka. Naravno, ništa ovo ne znači, dovoljno je da se sjetimo Mehremage u Krupi prvu tekmu i onda ovo poslije...
Moram izdvojiti i pohvaliti i Bogičevića. Odličan, dosta duela uzeo i pokazao da je bolji od Keme u svakom slučaju.
Jovan nastavlja po starom

Imamo odličan rezultat, mislim da nam na Grbavici ne mogu ništa, ali ne treba ništa unaprijed govoriti, nego odigrati ponovo sa pravim pristupom i pobjediti. Sve u svemu, ovim danas možemo biti zadovoljni. E sad smo mi na redu. Da vidimo jesmo li pravi navijači. U srijedu ne smije biti ispod 7 hiljada.
FORZA ŽELJO!