pon apr 25, 2016 11:18 am
Čestitke svima, uzeli smo baš u utakmici kakvu sam i zamišljao. Znači nikakva igra i kombinatorika nego samo gini i nedaj na svoj go, a valjda će se gore u 90 minuta nešto ukazati i ukazalo se. Sve igrače treba pohvaliti, izginuli su. Da je bilo grešaka bilo i to kod svih igrača počev od Kjoševskog i njegovih egzibicija pa i do Lendrića koji je mogao u nekim situacijama bolje reagovati. Nećemo sad o tome. Moram samo Zolu pohvaliti jer je bio osporavan, a momak je kako je ušao odigrao bez greške. Baš sam ga sinoć na snimku pratio. Sad se spremiti za Zrinjski maksimalno i opet slično odigrati, nikakva nam ljepota ne treba već samo pogini za svaku loptu i negdje će se otvoriti. UKratko, ja sam prezadovoljan i ovo je ono što Edisa očekujem i ovako se u našoj ligi može igrati protiv ovih jačih ekipa, a da imaš rezultat.
Sarajevo realno bez veze ekipa osim par pojedinaca koji odskaču. Malo pretjerujete za Duljevića, nije on uopšte loš igrač već naprotiv vrlo dobar igrač za naše uslove. Benko je isto klasa za našu ligu. Iznenadio me mali Kadušić kako je odigrao gotovo bez greške i bio im možda i najbolji pojedinac. Ostali tanko.
Jakupović me prijatno iznenadio jer mogao nas je zaklati u par situacija, a nije. Ne znam šta mu bi. Njima jest šok je već jedno 50 kola njima niko nije auta mogao oteti. Nikad niko nije imao takvo suđenje u kontinuitetu.
Da je jug opet pojeo sjever to zaista više nije nikakva vijest jer tako je već nekoliko posljdnjih godina. Sinoć je baš drastično bilo i što neko reće da oni ne mogu napuniti sjever ni to nije nikakva vijest. Nisu ga mogli ni na Zubandan napuniti. Jeb.aji ih.