Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

vrbanjusa
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 11:08 am

Ja meraka, opet :mrgreen:

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
21 10 4

Petrović Slavko

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:08 am

meni zao ta dva boda protiv radnika i 2 boda protiv slavije, zamisli samo gdje bi sad bili sa 2 ili 4 boda vise... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

dell21
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:09 am

jovanmaksimovic je napisao/la:meni zao ta dva boda protiv radnika i 2 boda protiv slavije, zamisli samo gdje bi sad bili sa 2 ili 4 boda vise... :ganja:
Ma mostar je najveće razočarenje direkti konkurent ionako izgubiti u zadnjim minutama :r

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 11:10 am

dell21 je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:meni zao ta dva boda protiv radnika i 2 boda protiv slavije, zamisli samo gdje bi sad bili sa 2 ili 4 boda vise... :ganja:
Ma mostar je najveće razočarenje direkti konkurent ionako izgubiti u zadnjim minutama :r
Mostar i sto @jovan kaže Slavija. Pa protiv njih bukvalno cetiri zicera smo promasili. Jos ne znam kako

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

nikson
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:12 am

Zahirovic pokazao zasto je bio klasa!

Ne bih se slozio da je Stanic bio los, prije svega imao je slabu pomoc Thiaga, a Duljevic se prebacio na njegovu stranu al ga je momak sasvim korektno zauatavio. Bekric los al je i takav odvlacio dvojicu na sebe, davao proatora Jovanu. Sve u svemu, dobro odigrano.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

krajisnik87
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:12 am

Joj likaa
slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Tavas1921
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:13 am

Da je Kokot to sve zabio, sad mozda ne bi gledali Stevanovica i Lendrica, gledalo bi se mozda da ta ista ekipa izgura do kraja kad su vec dobro odigrali. Treba biti skroman i biti zadovoljan i sa ovim i samo nastaviti ici pravim putem. Uz par pojacanja i izborenu Evropu i tu su nam lijepe sanse za neki iskorak. Samo sabura i podrske ovoj upravi.

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:13 am

Neandertalac je napisao/la:Ako je na forumu drug sto smo nekada prije pravili Divove, pa neka se javi da uradimo nastavak.
Sifra; gvozdje se kuje dok je vruce :-)
Očekivao sam part3 kvarnjaci :ganja:

@boccaccio druze jesi bolje? Moze li kakav post da oci odmorim ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Neandertalac

pon apr 25, 2016 11:15 am

Neandertalac je napisao/la:Omladino hajde neka neko postavi sliku kada Kosoric spasava go, treba mi to. Hitno je :-)

Ps, ima slika jedna na mom face profilu pa neka ovi sto me znaju i u prijateljima su postave ovde, ja sam neuk za te stvari.
Hajde raja, odradite ovo molim vas, to vam je pet min max ko je ima uslove, komp, laptop...

Neka uradi par slika da izaberem, hvala.
Željeznicar za život cijeli!

hardwell
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 11:17 am

jovanmaksimovic je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Zeljo-široki 2-0
Velež-željo 0-1
zeljo-mladost 2-1
sloboda-željo 0-1
zeljo-olimpic 3-1
drina-željo 0-2
zeljo-travnik 2-1
sarajevo-zeljo 0-1

Drugi dio sezone bez 3 kola na jesen (pobjeda i 2 neriješene). Iskreno nikada bolje proljeće nije bilo a neki bi mijenjali mulalića.
Kokote Zorane da si dao jedan go svojoj Slaviji da si dao jedan go Slobodi jedan go Mladosti jedan go Zrinjskom, ti bi i sad bio u Zelji a mi bismo bili sampioni cc

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
drugi dio sezone imamo skor 10 pobjeda i 1 remi, sto jos niko nije uspio u prvenstvu... vrlo je moguce da osvojimo u drugom dijelu sezone 43 od 45 bodova sto bi bio rekord za vjecnost... :zeljeznicar1:
Znači siguran si u pobjedu u Zenici? :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:18 am

Čestitke svima, uzeli smo baš u utakmici kakvu sam i zamišljao. Znači nikakva igra i kombinatorika nego samo gini i nedaj na svoj go, a valjda će se gore u 90 minuta nešto ukazati i ukazalo se. Sve igrače treba pohvaliti, izginuli su. Da je bilo grešaka bilo i to kod svih igrača počev od Kjoševskog i njegovih egzibicija pa i do Lendrića koji je mogao u nekim situacijama bolje reagovati. Nećemo sad o tome. Moram samo Zolu pohvaliti jer je bio osporavan, a momak je kako je ušao odigrao bez greške. Baš sam ga sinoć na snimku pratio. Sad se spremiti za Zrinjski maksimalno i opet slično odigrati, nikakva nam ljepota ne treba već samo pogini za svaku loptu i negdje će se otvoriti. UKratko, ja sam prezadovoljan i ovo je ono što Edisa očekujem i ovako se u našoj ligi može igrati protiv ovih jačih ekipa, a da imaš rezultat.
Sarajevo realno bez veze ekipa osim par pojedinaca koji odskaču. Malo pretjerujete za Duljevića, nije on uopšte loš igrač već naprotiv vrlo dobar igrač za naše uslove. Benko je isto klasa za našu ligu. Iznenadio me mali Kadušić kako je odigrao gotovo bez greške i bio im možda i najbolji pojedinac. Ostali tanko.
Jakupović me prijatno iznenadio jer mogao nas je zaklati u par situacija, a nije. Ne znam šta mu bi. Njima jest šok je već jedno 50 kola njima niko nije auta mogao oteti. Nikad niko nije imao takvo suđenje u kontinuitetu.
Da je jug opet pojeo sjever to zaista više nije nikakva vijest jer tako je već nekoliko posljdnjih godina. Sinoć je baš drastično bilo i što neko reće da oni ne mogu napuniti sjever ni to nije nikakva vijest. Nisu ga mogli ni na Zubandan napuniti. Jeb.aji ih.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:19 am

@hardwell

celik nas nije uzeo od 2009. godine... a siguran sam da cemo dati barem 1 gol, izgubiti necemo sigurno, nadam se i nekad malo uvjerljivijoj pobjedi ovog proljeca... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:19 am

slika
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Virtu4L

pon apr 25, 2016 11:21 am

Hajmo ljudi, pravite mobilizaciju za Zrinjski, fejsbuci, tviteri, Zeljo vas treba u petak - vise nego ikad.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:22 am

Kako im nema parola nigdje xd
Željezničar ante portas !

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:25 am

Senade oprosti mi, nisam znao sta cinim!!! :klanjase2:

slika

Ljubljanska veza :palacgore:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

FKZ1921
Kontakt:

pon apr 25, 2016 11:26 am

Dolina je napisao/la:Bekrić mi je najlošiji bio, sjedio sam na istoku pa se nisam smio previše eksponirat ali ne pamtim kada je onoliko lopti predao. Izluđivao me je. Sreća pa su Zaha i Blagojević uvijek bili u blizini Ne znam koji mu je qrac ali je pogubljen bio.
Trebalo bi vidjeti može li se mali Amir dovući na posudbu. Došao bi nam ko kec na desetku sljedeće sezone a i u Evropi.
Tamo ga nema ni na klupi.
Jugu svaka čast, mada mislim da više treba prestati sa tim oglašavanjem koje nemaju veze sa derbijem po tribinama ali očito od toga ne možemo pobjeći. Kako god :zeljeznicar1:
Amir je jučer igrao,da si ti živ i zdrav...

Neandertalac

pon apr 25, 2016 11:30 am

Virtu4L je napisao/la:Hajmo ljudi, pravite mobilizaciju za Zrinjski, fejsbuci, tviteri, Zeljo vas treba u petak - vise nego ikad.
Kume, daj sliku skini kada Kosoric spasava onaj go, ljubi te brat :-)
Željeznicar za život cijeli!

Virtu4L

pon apr 25, 2016 11:32 am

Neandertalac je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:Hajmo ljudi, pravite mobilizaciju za Zrinjski, fejsbuci, tviteri, Zeljo vas treba u petak - vise nego ikad.
Kume, daj sliku skini kada Kosoric spasava onaj go, ljubi te brat :-)
Kuci sam za sat, javim ti se na fb.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

irfo

pon apr 25, 2016 11:32 am

Moja zelja za sljedecu sezonu bi bio Kozulj iz sirokog , strasan igrac ,a i znam momka licno pa mi je drag, nije nacionalista to je glavno :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava