U 20 00 je tekmaElegant je napisao/la:Raja sta ovo na stranici kluba pise da je utakmica sa Zrinskim u 20:30 ?
A jesi pokvaren hahahahhahahahahahhahahahNeandertalac je napisao/la:Ako je na forumu drug sto smo nekada prije pravili Divove, pa neka se javi da uradimo nastavak.
Sifra; gvozdje se kuje dok je vruce
Na kojem portalu ima slika...Neandertalac je napisao/la:Hajde ba, dajte tu sliku. Larson kume, spasavaj, davaj
Be Be Ben Benko hahahahahaNeandertalac je napisao/la:Ako je na forumu drug sto smo nekada prije pravili Divove, pa neka se javi da uradimo nastavak.
Sifra; gvozdje se kuje dok je vruce
Kokote Zorane da si dao jedan go svojoj Slaviji da si dao jedan go Slobodi jedan go Mladosti jedan go Zrinjskom, ti bi i sad bio u Zelji a mi bismo bili sampioni ccterabajt je napisao/la:Zeljo-široki 2-0
Velež-željo 0-1
zeljo-mladost 2-1
sloboda-željo 0-1
zeljo-olimpic 3-1
drina-željo 0-2
zeljo-travnik 2-1
sarajevo-zeljo 0-1
Drugi dio sezone bez 3 kola na jesen (pobjeda i 2 neriješene). Iskreno nikada bolje proljeće nije bilo a neki bi mijenjali mulalića.
Nema nigdje, trazio sam. Treba na snimku zaustaviti taj trenutak i uslikati, ili kako vec. Ja ne znam to, a da napravim nesto pa da se sprdamo.tm8782 je napisao/la:Na kojem portalu ima slika...Neandertalac je napisao/la:Hajde ba, dajte tu sliku. Larson kume, spasavaj, davaj
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
drugi dio sezone imamo skor 10 pobjeda i 1 remi, sto jos niko nije uspio u prvenstvu... vrlo je moguce da osvojimo u drugom dijelu sezone 43 od 45 bodova sto bi bio rekord za vjecnost...ž'21 je napisao/la:Kokote Zorane da si dao jedan go svojoj Slaviji da si dao jedan go Slobodi jedan go Mladosti jedan go Zrinjskom, ti bi i sad bio u Zelji a mi bismo bili sampioni ccterabajt je napisao/la:Zeljo-široki 2-0
Velež-željo 0-1
zeljo-mladost 2-1
sloboda-željo 0-1
zeljo-olimpic 3-1
drina-željo 0-2
zeljo-travnik 2-1
sarajevo-zeljo 0-1
Drugi dio sezone bez 3 kola na jesen (pobjeda i 2 neriješene). Iskreno nikada bolje proljeće nije bilo a neki bi mijenjali mulalića.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Opet nas Radnik zajebaojovanmaksimovic je napisao/la:drugi dio sezone imamo skor 10 pobjeda i 1 remi, sto jos niko nije uspio u prvenstvu... vrlo je moguce da osvojimo u drugom dijelu sezone 43 od 45 bodova sto bi bio rekord za vjecnost...ž'21 je napisao/la:Kokote Zorane da si dao jedan go svojoj Slaviji da si dao jedan go Slobodi jedan go Mladosti jedan go Zrinjskom, ti bi i sad bio u Zelji a mi bismo bili sampioni ccterabajt je napisao/la:Zeljo-široki 2-0
Velež-željo 0-1
zeljo-mladost 2-1
sloboda-željo 0-1
zeljo-olimpic 3-1
drina-željo 0-2
zeljo-travnik 2-1
sarajevo-zeljo 0-1
Sent from my LG-D802 using Tapatalk