Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 9:39 am

dell21 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ako cemo iskreno Jakupovic nas je juce dobro pripazio.. Valjda zbog toga ovaj snijeg pada :mrgreen:
Ma mi smo naučili da nas povaljuju pa nam se čini da nas je pripazio. Siniša je vratio nogu kod onog klizećeg ipak mislim da nije za crvenog. Da nije imao zuti dobio bi ali nije za drugog zutog. Ostalo je sve čisto ko suza.
Ja kad analiziram krecem od sebe.. Da je bila obrnuta situacija hebali bi mu mater sto nije dao drugi zuti.. A i Bekric je imao start sa ledja sto je po pravilu zuti.. Onda ona zayebancija Vedrana u 16.. Vakat je bio da i nas malo pripaze tako da se ne bunim :mrgreen: ..

p.s. Jesu li svi na raspolaganju za Zrinjski?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

pon apr 25, 2016 9:42 am

reče neko sinoć da tiago ne može...

opet pokazao koliki pritisak vrši na odbranu, bez obzira na sve mane. zamalo i zabio gol, ali pitarima ono nije šansa, ono ne računaju...
gradi željo boli te *****

Tryg
Kontakt:

pon apr 25, 2016 9:43 am

Nije on nas pripazio od znanja, nego od ne znanja.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Hurmasica
Kontakt:

pon apr 25, 2016 9:45 am

Al' je vala dao Bekriću žuti za glupost (koliko se sjećam kod onog povlačenja za dres), koliko god je Samir povlačio igrača za dres toliko je i on Bekrića. Ne znam po čemu je ono žuti. Siniša također, ušao je u derbi prenervozan ali ono guranje obostrano kod izvođenja auta po meni moglo je proći sa opomenom. Druga je stvar što se Jakupović pogubio malo u svemu pa je pokušao da smiri situaciju na glupostima. Kako god, zaslužena pobjeda nek se *ebu :D
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u pon apr 25, 2016 9:46 am, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 25, 2016 9:45 am

ChWilla je napisao/la:reče neko sinoć da tiago ne može...

opet pokazao koliki pritisak vrši na odbranu, bez obzira na sve mane. zamalo i zabio gol, ali pitarima ono nije šansa, ono ne računaju...
Juce je Tiago par puta i u defanzivi dobro reagovao.. Jednom zivu loptu uzeo onom sto vrijedi cetiri miliona.. Mislim da on nadolazi po malo i kad je taj segment u pitanju..

SWRA_1921
Kontakt:

pon apr 25, 2016 9:49 am

Po mom misljenju Tiago bez lopte u napadu i odbrani je velika nula, tek kad dobije loptu od njega ko i moze nesto dobro izaci. Totalno pogubljen na terenu, ode u sredinu, ne vraca se za igracima, prolaze ljudi po toj strani u drugom poluvremenu najmanje 3 puta i uvijek na samog Stanica pa se ukljuci tu Zaha. Mora mu se utuviti u glavu da pocne malo razmisljati i mora vjezbati i odbranu.

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

ž'21
Kontakt:

pon apr 25, 2016 9:54 am

A nemojte zajebavat. Sinisa je trebao crveni dobit al kad bi njemu dao morao bi i Rustemovicu i jos dvojici iz Sarajeva.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

cala
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:01 am

ž'21 je napisao/la:A nemojte zajebavat. Sinisa je trebao crveni dobit al kad bi njemu dao morao bi i Rustemovicu i jos dvojici iz Sarajeva.

Dati crveni bilo kome u toj fazi utakmice je ubijanje iste. Doduse, da je ostao iduci faul, bilo kakav, bi bio crveni. Edis je tu na vrijeme reagovao i treba ga pohvaliti.

Dolina
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:05 am

Bekrić mi je najlošiji bio, sjedio sam na istoku pa se nisam smio previše eksponirat ali ne pamtim kada je onoliko lopti predao. Izluđivao me je. Sreća pa su Zaha i Blagojević uvijek bili u blizini Ne znam koji mu je qrac ali je pogubljen bio.
Trebalo bi vidjeti može li se mali Amir dovući na posudbu. Došao bi nam ko kec na desetku sljedeće sezone a i u Evropi.
Tamo ga nema ni na klupi.
Jugu svaka čast, mada mislim da više treba prestati sa tim oglašavanjem koje nemaju veze sa derbijem po tribinama ali očito od toga ne možemo pobjeći. Kako god :zeljeznicar1:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 25, 2016 10:06 am

cala je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:A nemojte zajebavat. Sinisa je trebao crveni dobit al kad bi njemu dao morao bi i Rustemovicu i jos dvojici iz Sarajeva.

Dati crveni bilo kome u toj fazi utakmice je ubijanje iste. Doduse, da je ostao iduci faul, bilo kakav, bi bio crveni. Edis je tu na vrijeme reagovao i treba ga pohvaliti.
Ubijanje ili ne, Sinisa je izgorio u želji i umalo nas nije koštao dobrog rezultata. Mi bi osuli drvlje i kamenje po Jakupovicu da je recimo Kadusic ono uradio.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:13 am

Edis je uspio oporaviti ekipu od poraza u Tuzli i pripremiti je za derbi.. Sad mu slijedi mozda i tezi zadatak, da oporavi ekipu od ove pobjede i pripremi je za Zrinjski koji je po meni a i po tabeli najbolja ekipa lige.. Najbolja su i najefikasnija gostujuca ekipa.. Mozda zvuci cudno al mislim da su se igraci vise emotivno ispraznili posle pobjede u derbiju nego posle onog poraza a sledeca tekma nije nista manje bitna od ove jucasnje.. Svaka do kraja nam je finale..

FaraonTM
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:16 am

dell21 je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ako cemo iskreno Jakupovic nas je juce dobro pripazio.. Valjda zbog toga ovaj snijeg pada :mrgreen:
Ma mi smo naučili da nas povaljuju pa nam se čini da nas je pripazio. Siniša je vratio nogu kod onog klizećeg ipak mislim da nije za crvenog. Da nije imao zuti dobio bi ali nije za drugog zutog. Ostalo je sve čisto ko suza.
To sam i ja vidio fino na snimku iako mi je bilo sumnjivo sa tribina, što se tiče Bekrića i onog drugog faula nad misterom BiH aka Dulja ono mi je i sa tribina smiješno izgledalo, pogotovo Duljevićevo valjanje, pa sam i to na snimku vidio sinoć, ma nije ga ja mislim Tuce ni dotakao a ovaj pade kao pokošen ne bi li iznudio drugi žuti za Bekrića, ***** li im mamu manekensku, da su se manje valjali i igrali k'o pičke ova zadnja dva derbija možda im navijači ne bi okretali leđa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hardwell
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:18 am

Ruku na srce mi nismo odigrali dobro jučer. Svaka čast momcima koji znaju, odigrali su perfektno pojedinačno (sem možda Stanića i Bekrića). Ali taktički je to bilo veoma loše. Edis mora ići na kraju sezone, mi se moramo pojačati stručno. Edis je veliki ratnik, volim majke mi da gledam kako se bori i gine i ne treba da ide nigdje iz stručnog štaba. Samo mora da bude ili trener ili asistent nekome boljem.

Ja sam branio Memiju u prošlom periodu. Govorili ste mi da nije Edis kriv što on loše igra. Kako nije? Ne možeš Lendrića staviti na beka i ako odigra loše govoriti da je loš igrač, zna se gdje je on najbolji. Svaka čast Kosoriću, kapiten pravi. Svaka čast Zahiroviću koji je pokazao svoj kvalitet, mi moramo njega koristit na zadnjem veznom. Znači Zahirović/Zolotić, a ispred njega Blagojević i Bekrić/Sadiković. Blagojević odlučio i ovaj derbi, prošli put gol, ovaj put asistencija. Igrač za velike utakmice!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:18 am

Duljevic jutros vidjen kod Sabica u frizerskom. Sinoc pokiso, boja mu spala :rofl1: :mrgreen:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Elegant
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:19 am

krajisnik87 je napisao/la:slika
"Tuce poceraj yebo te leb" :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Velahalve
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:27 am

hardwell je napisao/la:Ruku na srce mi nismo odigrali dobro jučer. Svaka čast momcima koji znaju, odigrali su perfektno pojedinačno (sem možda Stanića i Bekrića). Ali taktički je to bilo veoma loše. Edis mora ići na kraju sezone, mi se moramo pojačati stručno. Edis je veliki ratnik, volim majke mi da gledam kako se bori i gine i ne treba da ide nigdje iz stručnog štaba. Samo mora da bude ili trener ili asistent nekome boljem.

Ja sam branio Memiju u prošlom periodu. Govorili ste mi da nije Edis kriv što on loše igra. Kako nije? Ne možeš Lendrića staviti na beka i ako odigra loše govoriti da je loš igrač, zna se gdje je on najbolji. Svaka čast Kosoriću, kapiten pravi. Svaka čast Zahiroviću koji je pokazao svoj kvalitet, mi moramo njega koristit na zadnjem veznom. Znači Zahirović/Zolotić, a ispred njega Blagojević i Bekrić/Sadiković. Blagojević odlučio i ovaj derbi, prošli put gol, ovaj put asistencija. Igrač za velike utakmice!

prošli derbi je Blagojević ošutao a Tiago skrenuo loptu u gol. ali nebitno, na sredini do sada prikazanom bi trebalo ovako Zahirović,Blagojević,Bekrić, Stevanović, Stanića na beka, i Memija ILI Tiago na krilo

delinjo
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:32 am

hardwell je napisao/la:Ruku na srce mi nismo odigrali dobro jučer. Svaka čast momcima koji znaju, odigrali su perfektno pojedinačno (sem možda Stanića i Bekrića). Ali taktički je to bilo veoma loše. Edis mora ići na kraju sezone, mi se moramo pojačati stručno. Edis je veliki ratnik, volim majke mi da gledam kako se bori i gine i ne treba da ide nigdje iz stručnog štaba. Samo mora da bude ili trener ili asistent nekome boljem.

ma idealno bi bilo kad bi se Amar vratio a Edis ostao da radi sa njim...tada bi i Edis kao trener jos puno vise napredovao u taktickom smislu..a sto se tice pojacanja svi znamo na kojim pozicijama nam fale...znaci stoper,lijevi bek,lijevo krilo i prava desetka...ne znam zasto ali Bekric me skroz razocarao ove polusezone...osim utakmice sa Sirokim jedno veliko nista...ne znam bude situacija kad mi se cini da je prespor za ovaj moderni fudbal...ma ne treba traziti manu ipak imamo sve pobjede ali da je idealno nije jbg...skripi tu puno toga ...takodjer jucer slaba tranzicija iz odbrane u napad prilikom kontri..pa samo tu smo mogli dva lagana gola zabiti...iako nisam odusevljen Edisom u taktickom smislu(u svemu ostalom jesam) ne bi volio da ide iz kluba pa kako god....on je nas pa kako god ...slab sam na ono koliko srcem vodi sve ovo ,koliko se predao...kazem ti kad bi uz Amara ucio to bi bilo idealno !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

hardwell
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:35 am

delinjo je napisao/la:

ma idealno bi bilo kad bi se Amar vratio a Edis ostao da radi sa njim...tada bi i Edis kao trener jos puno vise napredovao u taktickom smislu..a sto se tice pojacanja svi znamo na kojim pozicijama nam fale...znaci stoper,lijevi bek,lijevo krilo i prava desetka...ne znam zasto ali Bekric me skroz razocarao ove polusezone...osim utakmice sa Sirokim jedno veliko nista...ne znam bude situacija kad mi se cini da je prespor za ovaj moderni fudbal...ma ne treba traziti manu ipak imamo sve pobjede ali da je idealno nije jbg...skripi tu puno toga ...takodjer jucer slaba tranzicija iz odbrane u napad prilikom kontri..pa samo tu smo mogli dva lagana gola zabiti...iako nisam odusevljen Edisom u taktickom smislu(u svemu ostalom jesam) ne bi volio da ide iz kluba pa kako god....on je nas pa kako god ...slab sam na ono koliko srcem vodi sve ovo ,koliko se predao...kazem ti kad bi uz Amara ucio to bi bilo idealno !!
Isto tako, drag mi je frajer, volim gledati kada živi sve ovo sa navijačima. Svaka mu čast. I ne bih želio da ide iz kluba, dok je ovakvih ljudi u klubu i oko kluba klub će postojati. Ali nije pod moranjem da bude šef struke, nije još dovoljno stručan za to
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

pon apr 25, 2016 10:40 am

Sto se tice Sinise i crvenog, kao prvo prvi zuti nije trebao dobiti, 2 puta dobija lakat u bradu od Rustemovica dok stoji rasirenih ruku iza njega, i onaj objici daje zuti karton :r Kod starta nema sta, ostar start ali povlacio je noge isao je za loptom isto kao i njihov igrac, eh sad razlika je u reakciji ta dva igraca nakon kontakta, Sinisa kao spartanac ljut ustaje a onaj kao da je na pasteticu stao, i na osnovu toga bih i ja mislio da ga je ovaj raznio ali nije, u svakom slucaju mogao je kasnije nekad dobit crveni da je ostao u igri, pregorio od zelje, ali Edis ga na vrijeme izvadi i svaka mu cast opcenito za sve izmjene i poteze juce..

irfo

pon apr 25, 2016 10:40 am

phpBB [video]

Kliknite na video, nije ni on tolko los :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava