znaci onako udariti nekoga...moras biti glupan nemam drugog objasnjenja ...jbgVrag je napisao/la:Sami dodju. Osjecaju se tu kao kod kucedelinjo je napisao/la:joj Bekica kako udari Acu mater mu njegovu u picku ....gdje oni nadju ove seljacke igrace![]()
![]()
kako si mi bracadelinjo je napisao/la:znaci onako udariti nekoga...moras biti glupan nemam drugog objasnjenja ...jbgVrag je napisao/la:Sami dodju. Osjecaju se tu kao kod kucedelinjo je napisao/la:joj Bekica kako udari Acu mater mu njegovu u picku ....gdje oni nadju ove seljacke igrace![]()
![]()
Charlie Sheen je napisao/la:jebacemo im nanu naninu![]()
suti bruda ne mogu da progovorim...ali vrijedi sve vrijediAsharaK je napisao/la:kako si mi bracadelinjo je napisao/la:znaci onako udariti nekoga...moras biti glupan nemam drugog objasnjenja ...jbgVrag je napisao/la:
Sami dodju. Osjecaju se tu kao kod kuce
Ono je zrelo za 5 utakmica suspenzije.delinjo je napisao/la:znaci onako udariti nekoga...moras biti glupan nemam drugog objasnjenja ...jbgVrag je napisao/la:Sami dodju. Osjecaju se tu kao kod kucedelinjo je napisao/la:joj Bekica kako udari Acu mater mu njegovu u picku ....gdje oni nadju ove seljacke igrace![]()
![]()
Ma ti si brat 1/1. Kako te gotivim samo zbog tog optimizmajovanmaksimovic je napisao/la:kakva ce biti ludnica u lukavici kad uzmemo titulu... jedva cekam...
ma 2 utakmice i to je to...znamo svi ko sjedi u savezuFaraonTM je napisao/la:Ono je zrelo za 5 utakmica suspenzije.delinjo je napisao/la:znaci onako udariti nekoga...moras biti glupan nemam drugog objasnjenja ...jbgVrag je napisao/la:
Sami dodju. Osjecaju se tu kao kod kuce
al od svega bicu prisutan u lukavici taj dan...Plava Porodica je napisao/la:Ma ti si brat 1/1. Kako te gotivim samo zbog tog optimizmajovanmaksimovic je napisao/la:kakva ce biti ludnica u lukavici kad uzmemo titulu... jedva cekam...
Nisu jos postavili,zabranio amidza !!MrRiccoli je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice na youtube
Sent from my C5303 using Tapatalk
Evo ovdjediego1921 je napisao/la:Nisu jos postavili,zabranio amidza !!MrRiccoli je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice na youtube
Sent from my C5303 using Tapatalk
U petakbarbarez je napisao/la:Ljudi kad je tekma sa Zrinjskim. Hajde obradujte me da je nedelja. U srijedu odo na put , nema me do nedelje .