Izlija mozes li otici do Kupresa da provjeris jel tamo ?Izlija je napisao/la:Ja još nisam siguran da sam njega vidjeo, možda mi se od ove vrućine zamantalo.
U pon. abd, da vidim prvih 11 i klupu.diego1921 je napisao/la:Izlija mozes li otici do Kupresa da provjeris jel tamo ?Izlija je napisao/la:Ja još nisam siguran da sam njega vidjeo, možda mi se od ove vrućine zamantalo.
Nekome nece biti u rangu booma a nekome hoce itekako.....irfo je napisao/la:hocemol popadatDANAN je napisao/la:E sad pratite zvanicnu....ide BOOMMMM![]()
Izlija je napisao/la:Ja još nisam siguran da sam njega vidjeo, možda mi se od ove vrućine zamantalo.
kakvih crnih 10.000... nama je vrh vrhova stabilnih 6-7 hiljada i to veliko mozdajovanmaksimovic je napisao/la:iskreno renoviranje juga, tj pravljenje u stilu sjevera i buduceg istoka zahtjeva mnogo vise para nego sto mislimo... ja bi za pocetak ostavio jug kakav jest, samo ga natkrio i modernizovao... istok i sjever + zapad + modernizovan jug je magnet za publiku... garantujem da bi svake utakmice bilo makar 10000 ljudi, a to je 50% buduceg kapaciteta...
a haj sesajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
sajo10 je napisao/la:
![]()
![]()
Ma niko nezna. Dosao DANAN i bacio bombu i zbriso...Hare79 je napisao/la:Hajde recite šta je u pitanju?
ostavio kosti na forumusajo10 je napisao/la:Ma niko nezna. Dosao DANAN i bacio bombu i zbriso...Hare79 je napisao/la:Hajde recite šta je u pitanju?