Ko je igrao menadjer zna za to najboljeLARS1921 je napisao/la: ↑pon jul 09, 2018 1:33 pmZrinjski yebe malo to što nemaju omladinaca u prvom timu da se pikaju pod "locally trained players", tu su samo Galic i Stojkic. Zato im je i skraćen ovako spisak. Mora biti minimalno 8 locally trained, ti možeš na spisak staviti njih 0, ali onda ti se skraćuje spisak za 8 igrača i onda umjesto 25 možeš prijaviti 17.
Hvala brate na fotkama, ako si ih ti uslikao.
Ja rijetko kad uhvatim vremena da odem na trening, ali mi je šok ovo što govoriš. Naprosto nevjerovatno..storm_raider je napisao/la: ↑pon jul 09, 2018 8:40 amTo da on zna, ne moramo mi govoriti, to je cinjenica, i iza njega se mora stati. Pa cak i mi koji smo tu i tamo redovni na treninzima, vidimo da ima smisla to sto prica, iako smo teski laici. Meni nije jasno, kako igracima koji iz 5tog puta ne urade ono sto im kaze da urade, a ne trazi im da izracunaju simetricno kretanje atoma u pokretu, vec jednom trazi da primi loptu i posalje je "napamet" na odredjenu tacku na terenu, dok od drugog igraca trazi da ako vidi da je ovaj primi, da trci "napamet" na tu tacku, e kako tim istim igracima nije problem to da se zbog njih 5 puta za redom zaustavlja cijela akcija i da drugih 20 igraca trpi zbog? Kako im nije problem to da to gledaju i navijaci i vide koliko su limitirani? Krcmarevic vamo pizdi, pa kaze: "Ok, ne moras ti vidjeti gdje je on, vjeruj da je tu. Ako ti je lakse, broj do tri, pa na tri je posalji, niko ti nista nece reci." Dzaba, on primi loptu, i vrati je stoperu, kao zadnji parmak ili krene u dribling, i onda Krcmarevic ponovo zaustavlja igru...
Nista, igrati ono sto znaju, a za ovo naprednije uigravati polako. Pa oni koji ne mogu da shvate, a uglavnom su to ovi matoriji, neka sami sebe skartiraju.
Šta kvadrat ove, kvadrat naredne godineLeon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 09, 2018 1:46 pmHvala za slike![]()
Evo bas se vidi ovdje da su malo "razbucali" taj dio i da nema vode. Sto ce u sustini uraditi i trava kad se stavi i pusti korijen.![]()
Ja da sam na Staninom mjestu u nekretnine bi ulozio te pare sto je zaradio![]()