Yoshida
Ti, Hrasno, nema treceg.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 7:38 pmEvo mene neka banuju odmah i to trajno ako ce ovakvi kao erik suditi kakav je ko navijac.. Zbog takvih etiketiranja forum je odavno izgubio na kvalitetu i mnogi stari forumasi i ne pisu vise ili se oglase jednom u par mjeseci..
Sekirlija sa s1 foruma
17ku sam i mislio al omaklo mi se
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:31 pmIma onaj lik sa Hervasovim dresom. Najjaci![]()
Uprava napolje !!!
Za ptice gratis
GAVRAN
Hadzi Miske, broj sedam
Realno, bila je euforija velika.cikazubo je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:33 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:31 pmIma onaj lik sa Hervasovim dresom. Najjaci![]()
taj je prekucao.
Dobri su prijedlozi, valja se odluciti![]()
Sjecam se kad smo protiv Standarda igrali, iza mene likovi 90min Blagojevica nazivaju Zeljkovicem i ne mogu da vjeruju da Zeljkovic igra tako dobro u vezi, pustio sam ih do kraja utakmice da komentarisuLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:59 pmRealno, bila je euforija velika.cikazubo je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:33 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:31 pm
Ima onaj lik sa Hervasovim dresom. Najjaci![]()
taj je prekucao.
Mada ja znam raje sto ne zna kako je Hervas izgledao![]()
Haha jest pola raje na sjeveru na prijateljskoj na Grbavici ga oslovljavali kao celo Blagojevic hahahLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:59 pmRealno, bila je euforija velika.cikazubo je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:33 pmLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 9:31 pm
Ima onaj lik sa Hervasovim dresom. Najjaci![]()
taj je prekucao.
Mada ja znam raje sto ne zna kako je Hervas izgledao![]()