sub jul 07, 2018 6:50 pm
Trenutno nemam zadovoljstvo u natezanju sa ljudima koji ne prepoznaju okolnosti u kojima se kao klub nalazimo.
Bice mi zadovoljstvo sve ih natezat kad ove ljude otjeraju, a te ljude koji oni zele stane. Kad recimo jednog dana Brko ponovo osvane i krene kroz tunel nepovratno, a ja stanem svim srcem uz njega dok oni nerezonski seru po njemu.
Premda bi ljepse bilo kada bi svi ljudi koji su nezadovoljni pravcem kojim klub ide, malo odmorili od njega. Mozda ste vi nezadovoljni sportskim segmentom, upravom, necim trecim, ali nam necete moci iskompenzirati nase nezadovoljstvo kada Zeljo ponovo dodje na rub ponora zato sto ste otjerali struku.
Samo se u fudbalu desava da nezadovoljni konstantno trube da nesto ne valja. Za sve ostalo vrijedi da ces stvari napustit, ostavit, prodat, razmijenit...
Moja prognoza o najcrnijem scenariju dobila je ubrzanje u rezonskim potezima FK Sarajevo. Zadrzali su trenera, solidno se pojacali, atmosfera u kojoj su odj misljenje navijaca ne utice vise na tim. Imaju uslove za rezultat. U prosloj sezoni nismo kiksali s njima. U ovoj hocemo. Bice mnogo kmecanja...
Zadnja izmjena:
ForzaLjoZe, dana/u sub jul 07, 2018 6:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!