S ovim se brate ne bi slozio, daleko smo mi od Evrope jos uvijek. Samo polako, od tekme do tekme, pa sta bude. Imamo tezak raspored pravo, a Siroki bas lagan.Hrasno1921' je napisao/la:Bekic udari Acu sakom u lice, a poslije utakmice Bekica vlastiti navijac pvc flasom![]()
Kada vide ovi u savezu snimak ima autom. do kraja sezone suspenduju, direktni crveni jos saka u glavu![]()
Raduje me prvo sto smo se vratili iz mrtvih na neki nacin, sto smo dva puta u sezoni pobijedili pitare, sto su igraci pokazali obraz, snagu i na kraju kvalitet pogotovo Stevanovic i Zahirovic i naravno sto smo jednom nogom vec u Evropi, ne valja se tudjoj muci nasladjivati ali bacili smo ih u ocaj i zavili u crno, imali ista ljepse ??![]()
Do kraja u istom ritmu odigrati, utakmicu za utakmicom, danas je vrijedilo i kisnuti i smrzavati se u svakom slucaju, a vrhunac svega jeste Edisov susret sa Jugom, i suze radosnice, vidi se da zivi Zeljeznicar, da je pravi vojnik kluba i sta se god bude desavalo u buducnosti, za Edisa uvijek mora da bude mjesta u klubu.
Igraci su i za ovu pobjedu dobili premije od 25.000 KM, a dobit ce ih takodjer i za Evropu ukoliko na kraju istu izborimo, sve u svemu lijep dan, lijepo je biti Zeljovac ...
Baš tako.Leon_Professional je napisao/la:S ovim se brate ne bi slozio, daleko smo mi od Evrope jos uvijek. Samo polako, od tekme do tekme, pa sta bude. Imamo tezak raspored pravo, a Siroki bas lagan.Hrasno1921' je napisao/la:Bekic udari Acu sakom u lice, a poslije utakmice Bekica vlastiti navijac pvc flasom![]()
Kada vide ovi u savezu snimak ima autom. do kraja sezone suspenduju, direktni crveni jos saka u glavu![]()
Raduje me prvo sto smo se vratili iz mrtvih na neki nacin, sto smo dva puta u sezoni pobijedili pitare, sto su igraci pokazali obraz, snagu i na kraju kvalitet pogotovo Stevanovic i Zahirovic i naravno sto smo jednom nogom vec u Evropi, ne valja se tudjoj muci nasladjivati ali bacili smo ih u ocaj i zavili u crno, imali ista ljepse ??![]()
Do kraja u istom ritmu odigrati, utakmicu za utakmicom, danas je vrijedilo i kisnuti i smrzavati se u svakom slucaju, a vrhunac svega jeste Edisov susret sa Jugom, i suze radosnice, vidi se da zivi Zeljeznicar, da je pravi vojnik kluba i sta se god bude desavalo u buducnosti, za Edisa uvijek mora da bude mjesta u klubu.
Igraci su i za ovu pobjedu dobili premije od 25.000 KM, a dobit ce ih takodjer i za Evropu ukoliko na kraju istu izborimo, sve u svemu lijep dan, lijepo je biti Zeljovac ...
![]()
Jeste i Aco je pozutiocikazubo je napisao/la:Cini mi se da je i Koske pozutio, nisam siguran..Elegant je napisao/la:Bekric, Sinisa, Blagojevic, ne znam da li je jos neko.Okolele je napisao/la:Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?
Došo čojk na vrijeme tobeLARSSON je napisao/la:Sto li pitari mrze stanicaD
A danas u svlacionici pjevaju "jebi malo Sarajvo" i neko govori, de nemojte psovat, kad Stana od tamo : "kad mogu oni meni, mogu i ja njima"Model1964 je napisao/la:Došo čojk na vrijeme tobeLARSSON je napisao/la:Sto li pitari mrze stanicaD
Bilo je još 4-5 sličnih komentara.Okolele je napisao/la:Momak tacno na sredini sjedi tako da nema se tu sta pricati..Jebali smo pitare u svim segmentima i na terenu doslovno i na tribini opet doslovno..![]()
Ovo je na Jugu danas bilo neviđenoAjzea je napisao/la:Bilo je još 4-5 sličnih komentara.Okolele je napisao/la:Momak tacno na sredini sjedi tako da nema se tu sta pricati..Jebali smo pitare u svim segmentima i na terenu doslovno i na tribini opet doslovno..![]()