Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 07, 2018 1:47 pm

Ajzea je napisao/la:
sub jul 07, 2018 1:40 pm
avlami97 je napisao/la:
sub jul 07, 2018 1:37 pm
Od odlaska Žuje su se mijnjale i Uprave i treneri, a o igračima da i ne govorim. Hajmo otjerati ovu Upravu! Ko će ih naslijediti? Nadam se ne oni koji su napravili višemilionski dug i to svjesno. Protiv takvih je podnijeta i prijava nadležnom Sudu.
Protiv koga je podnijeta prijava? Meni se vala cini da nije podnijeta ni protiv koga.
https://fkzeljeznicar.ba/prijava-za-nep ... uba/24296/
Organi Kluba nakon sagledavanja činjenica i konstatacija navedenih u rješenjima Poreske Uprave FBiH su podnijeli prijavu za utvrđivanje odgovornosti za nepravilnosti u poslovanju Kluba.

Klub ovom prilikom informiše navijače, članove, sponzore i prijatelje Kluba da je u 2016. godini, nadležnom tužilaštvu dostavljena cjelokupna raspoloživa dokumentacija o poslovanju za period koji obuhvataju poreska rješenja, a radi provođenja daljih radnji i utvrđivanja eventualne odgovornosti za konstatovane nepravilnosti u poslovanju Kluba.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Eric Cantona
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:48 pm

E čuj samo 80, ccccc

LeBlue
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:49 pm

Nije neuspjeh zavrsiti 2. na tabeli dvije godine zaredom i jednom osvojiti kup. Nije ni uspjeh, ali se prezentira kao totalni kiks, kao da smo zavrsili 5. na tabeli. Realnost je ta da nismo toliko jaki da mozemo reci, eh imamo ekipu toliko dobru da je titula imperativ. Koliko got nam to smetalo tako je, nego imamo ekipu koja je za Evrope i evt titulu ako ti se stvari bolje posloze naspram konkurenata. Jedina neuspjesna sezona sto se tice sportskog aspekta jeste onda kad Evropu nismo izborili. Mora se puno vise uloziti sa budes dominantan. Jedina stvar sa kojom ja nisam zadovoljan jeste da nemamo dovoljno dobar skauting da angazujemo igrace iz manjih sredina, i njih afirmisemo. Super stvar je angazovati ljude sa ovog foruma koji su zainteresovani za tako nesto, da se radi taj inicijalni screening potencijalnih igraca.

Ajzea
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:51 pm

LeBlue je napisao/la:
Nije neuspjeh zavrsiti 2. na tabeli dvije godine zaredom i jednom osvojiti kup. Nije ni uspjeh, ali se prezentira kao totalni kiks, kao da smo zavrsili 5. na tabeli. Realnost je ta da nismo toliko jaki da mozemo reci, eh imamo ekipu toliko dobru da je titula imperativ. Koliko got nam to smetalo tako je, nego imamo ekipu koja je za Evrope i evt titulu ako ti se stvari bolje posloze naspram konkurenata. Jedina neuspjesna sezona sto se tice sportskog aspekta jeste onda kad Evropu nismo izborili. Mora se puno vise uloziti sa budes dominantan. Jedina stvar sa kojom ja nisam zadovoljan jeste da nemamo dovoljno dobar skauting da angazujemo igrace iz manjih sredina, i njih afirmisemo. Super stvar je angazovati ljude sa ovog foruma koji su zainteresovani za tako nesto, da se radi taj inicijalni screening potencijalnih igraca.
Vala ono razocarenje nakon Krupe i bol nakon Koseva, a sada i ovo, ne da nije neuspjeh nego je blago receno neuspjeh.

@avlami :palacgore:
Valjda nije ostalo samo na tom saopstenju.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub jul 07, 2018 1:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:52 pm

Kažu lobotomija
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:55 pm

bogi je napisao/la:
sub jul 07, 2018 1:41 pm
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... =3&theater

BRAVO !

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Vise informacija uskoro. Zelim da se zahvalim prijateljima/partnerima/sponzorima koji su nas podrzali.

Bice vise od 100 ulaznica!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LeBlue
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:57 pm

Ajzea je napisao/la:
sub jul 07, 2018 1:51 pm
LeBlue je napisao/la:
Vala ono razocarenje nakon Krupe i bol nakon Koseva, a sada i ovo, ne da nije neuspjeh nego je blago receno neuspjeh.

@avlami :palacgore:
Valjda nije ostalo samo na tom saopstenju.
Mozes reci da je u tom momentu neuspjeh, ali kad se analizira sezona na kraju, onda nije, jer nekad dobijes nekad izgubis i na kraju ti se izbalansira koliko i treba. Ako hoces da budes dominantan kao sto su klubovi u drugim ligama onda trebas da imas sponzora koji ce ti godisnje obezbijediti budzet znatno veci naspram konkurentima. Realnost je ta da je liga ili da su igraci lige dosta izjednaceni, nema velike razlike izmedju Mladost, Krupe, Radnika i lidera. Cak i od ovih novi timova.

bogi
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
bogi je napisao/la:

BRAVO !

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Vise informacija uskoro. Zelim da se zahvalim prijateljima/partnerima/sponzorima koji su nas podrzali.

:klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase: :klanjase:
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

cikazubo
Kontakt:

Jel gospodin iz Berlina forumas ?
Scaka ti cast dobri covjece, nemam rijeci, tako se klub voli.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:58 pm

cikazubo je napisao/la:
jeste
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

sub jul 07, 2018 1:59 pm

cikazubo je napisao/la:
Jeste naravno, svi su forumasi i pisu ovdje sa svima nama. :)

cikazubo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:00 pm

AsharaK je napisao/la:
sub jul 07, 2018 1:58 pm
cikazubo je napisao/la:
jeste
Pozdrav za njega/njih i jos jednom veliko hvala u ime svih nas.
:zeljeznicar1:

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:00 pm

Opet ponavljam. Uprava, navijaci, igraci, trener. Svi mi zajedno smo krivi. Jel moguce da smo svi takvi ili nas nesto tjera da budemo? Tjeramo jedni druge...
Atmosfera bi među manjinom bila bolja. Vecina bi bila mirna do prvog poraza, ili do prve kontre protivnika. Jer, mi smo Zeljo, i mi moramo dominirati. Nisu nam komsije dobar primjer da tako ne valja ali eto.
Eto i ovo je pretjerivanje "sta poslije ove uprave". I to je pogresno razmisljanje. Njihov je posao da planiraju buducnost a nas da podrzimo sadasnjost. Bas, sta poslije uprave? Volio bi to viditi. Necu "zastrasivati" ljude prosloscu, eto nek je slucaj dođu bolji. Ako Bog da i to da se desi nekad, jer naravno uvijek treba bolje. Dovedu Amara za trenera, jel stvarno moze neko garantovati da ce biti bolje? Eto opet Sarajevo primjer jer im je do prije godinu Husref bio svetac i spasioc. Ako kojim slucajem ne bude bolje, jel trebam ja doci ovde i nekome govoriti "Evo rekao sam ja tebi a ti mi ne vjerujes?". Ili ako ne budem u pravu, treba neko meni isto govoriti? Mi, iako se predstavljamo kao zajednica, imamo neku dozu mrznje u sebi prema ostalima. Zato se desava da svako protu-misljenje ljudi dozivljavaju kao napad. Mi se godinama djelimo i to je, pored nekvaliteta u određenim slucajevima, ono sto nas najvise koci. Koliko god mi govorili za igru "Ovo nije Zeljo", trebamo se stvarno zapitati jesmo li mi Zeljo?

Evo i ja sam misljenja kao i ti. Ako se vidi da ne mogu vise, nek idu. Ne trebam ja sad suzu pustati za njima. Rijetko to pisem jer me stvarno ne zanima hoce li se moje misljenje cuti. Mozda su i oni istroseni, mozda i tu treba svjeza krv. Ali isto tako mislim da im sve ovo ne dozvoljava nesto vise. Opet, ko zna hoce li se promjeniti nesto i ako odu? S ovim se vracamo na pocetak, covjek vratio ofanzivnog veznog na centralnog, i zahtjeva malo drugaciju igru i kretanje i to igraci nisu u stanju u trecoj prijateljskoj ispratiti, i odma tjeraj trenera, nije on za nas. Mnogo smo mi kontradiktorni kao narod. Imamo duple standarde. I sam sam takav, malo mislim jedno, malo drugo, ali opet razumijem da sam navijac i da trebam podrzati.

cikazubo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:02 pm

Ovakve stvari su nam falile, ovi pozitivni impulsi i primjeri ljubavi nas cupaju iz depresije u koju smo kao familija Zeljo potonuli..

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:04 pm

duboko postovanje za nasu 'dijaposporu'!

:palacgore:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

storm_raider
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:06 pm

cikazubo je napisao/la:
sub jul 07, 2018 2:02 pm
Ovakve stvari su nam falile, ovi pozitivni impulsi i primjeri ljubavi nas cupaju iz depresije u koju smo kao familija Zeljo potonuli..
Ma kakva depresija, nema potrebe za time. Bice to sve ok, a mi kao navijaci moramo dati sve od sebe sto mozemo. Hajde da navijamo i podrzavamo klub, mi sa foruma smo stvarno dali sve od sebe za ovu akciju. Mi moramo jacati veze izmedju sebe i biti prijatelji jedni drugima. Kada to uspijemo, lako cemo sa svima ostalima.

Karte ce dijeliti Minjore ispred foruma, uskoro ce biti vise informacija. Kriteriji su postavljeni i bice objavljeni. Cilj je da se svaka karta podijeli onome kome zaista treba, a posebno moramo podrzati mladju raju/studente i ojacati njihovu vijernost. Naravno, jedan od kriterija je i da ste aktivni na ovom forumu. jer zelimo ojacati i nasu bazu.

vinston.cercil
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:08 pm

Svaka cast za gospodina, izuzetan potez !

Zeljo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:12 pm

Svaka cast
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Brkoo
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:18 pm

storm_raider je napisao/la:
bogi je napisao/la:

BRAVO !

:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 07, 2018 2:20 pm

ima li onih polo majica u fanšopu?

švabija kapa dole :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava