Mislis da sada Sehu zanima napredak?
Drug ne budi ironican. Ako se sada gdje pare daju,to je u Turskoj sigurno. Pogledaj samo koliko je starijih igraca pred kraj karijere iz lige petice islo i ide u Tursku.
Ovo su odlicne vijesti..Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 6:35 pmOdlicno.Southboy je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 6:27 pmUzeli smo jednog talenta iz akademije kona kazu mali strasan talenat..vazda po turnirima im bio najbolji igrac i osvajao nagrade.
https://www.transfermarkt.com/hamza-gas ... ler/546478
Ja sam cuo da grci zavrsavaju sve u nedelju i plavu i zelenu vutru i da ce se tad teren prskati i cuvati do prve tekme kad ce biti ko tepih..![]()
Eto i nekih pozitivnih vijesti,dosta ove crne negative..![]()
Na 1921 forumu je cini mi se Maxa rekao da smo dogovorili 2-3 mladica da dodju u nasu skolu.
Takodjer, neko je napisao da smo i onog Masala vratili ( je li se tako preziva dijete).
Ovo su dobre vijesti sto se tice naseg OP. Moramo ga dizati na veci nivo.
niđe veze majke mi fol Moju tv hvale hahahhaha, pa lakse cu se nafurat na tekmu da idem nego preko njih da pratim i gledam kako su zaostali sa svijetom sa prenosimaEric Cantona je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 1:19 amE ovako pravi navijači razmišljaju.
Navijač broj 1
Priključio nedavno Moju TV., full paket 55 KM, a sve domaće i gostujece tekme Želje upravo na toj platformi, tako da me libo, a na stadion ne idem dok je ova uprava na celu kluba i dok je ovoliko srljanje i haos u svim segmentima kluba, noga preko noge, piva, daljinski i HAJMO ŽELJO !!!
Navijač broj 2
Buraz ista stvar da kupujem karte sezonske i clanske necu niti mi pada na pamet sto manje imaju manje ce mutljati i imati sredstava za prijevremene raskide i izdvajanje na desetine hiljada igracima i njihovim menagerima a moju tv imam od kad postoji neces se pokajati vjeruj mi![]()
Sta drugo reci nego balavurdija, nije on prikopcao moju TV vec mu je babo uzeo taj paket, a njihovo razmisljanje govori samo o njima i njihovim karakterima, te nacinu kako su odgojeni, da sve gledaju kroz prizmu materijalnog a ne da imaju osjecaj pripadnosti.Eric Cantona je napisao/la: ↑sub jul 07, 2018 1:19 amE ovako pravi navijači razmišljaju.
Navijač broj 1
Priključio nedavno Moju TV., full paket 55 KM, a sve domaće i gostujece tekme Želje upravo na toj platformi, tako da me libo, a na stadion ne idem dok je ova uprava na celu kluba i dok je ovoliko srljanje i haos u svim segmentima kluba, noga preko noge, piva, daljinski i HAJMO ŽELJO !!!
Navijač broj 2
Buraz ista stvar da kupujem karte sezonske i clanske necu niti mi pada na pamet sto manje imaju manje ce mutljati i imati sredstava za prijevremene raskide i izdvajanje na desetine hiljada igracima i njihovim menagerima a moju tv imam od kad postoji neces se pokajati vjeruj mi![]()