Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 24, 2016 11:12 pm

http://postimg.org/image/illhllqhj/full/" onclick="window.open(this.href);return false;

Inace, nasi su ispostovali da ne idu na zapad mnogo, ali da se Jug napuni! Znam dosta raje koja su ove pare za zapad dali za nove stolice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:13 pm

slika

Pazi ovog znalca. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mali plavisa
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:14 pm

Model1964 je napisao/la:Srce mi je ko mjesec, duša leti iznad oblaka :) :)
Hvala ovoj djeci na Jugu :klanjase2: :klanjase2: Gledam Želju od 1969 ali ovo da se konstantno i ovoliko žestoko navija nisam još vidio :klanjase2: Osvjetlali ste obraz svim Manijacima. Samo tako nastavite, složno i jako.
Sada malo o tekmi. Da smo ovako igrali u TZ i da smo izgubili 11-0 niko ništa nebi rekao. Danas nas nebi ni Real dobio. Ovakvu borbu očekujemo na svakoj tekmi, to je osnova iz koje se kreče. Niti nadogradnja nije bila loša, a može punooo bolje. Edis je popio fine kritike i vidim po izjavama da su ga pogodile.Hvala bogu da je tako. Da ga nisu pogodile znali bi o kakvoj se osobi radi. Ovako vidimo da mu nije svejedno i da hoče da popravi. Želji ne treba konj koji kaže Šta me briga za kritike. Danas je postavkom igre dobro zatvorio sve adute tepsijama. Sastavio je tim da može u toku igre rotirati bez korištenja zamjena. Pravovremeno izvuko Stevanovića jer bi popio crveni. Ubacio Zolu u pravo vrijeme, Slovenca da razvuče umorne stopere. Edise, hvala i samo tako nastavi... bez eksperimenata ;)
Igračima svaka dala :) I njima, izgleda, kritika teško pala. Memija 4 puta bolji nego prije. Samo može on i bolje. Zaha, Blagoje i Zola :klanjase2: Čupo ispade heroj zbog gola a da i nije zabio odigro je vrhunski. Koliko se samo vračo pomagao, uklizavao, svaka čast majstore. Lendriča čuvali kao da je Maradona, tukli ga momački. Stana odigro rutinski, na iskustvo. Nije mi jasno šta se dogodilo sa drugim Stevanovićem da je onako nrvozan bio. Naša igra je bilo dobra u toj mjeri koliko su dozvoljavala dva da kažem loša pojedinca. Ne pljujem, samo Bogi I Bekrija su tarabe žešče. Bogi spor, pogrešno postavljanje, kad ima loptu kao da ima bombu :) Bekrija, Šta se sa njim događa?
Pred kraj tekme kad je trebo korner ivesti, vidim odvija zavoj. Leđa? Ako je povreda dragi Edise, onda ne smije igrati. I zbog njega i zbog Želje.
Sa novim dobrim stoperom, ljevim krilom i pravim cenerom ako bude pameti i zdravlja imaćemo beton ekipu.

Ovoj djeci na Jugu još jednom :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
A sad odoh zivkat tepsije od Sarajeva do Norveške i Australije da im se krvi napijem :lol:
Tacno si isti ljigata,u svemu nadjes dezurne krivce i kad ne treba!Tarabeeeeeeeee cccccccc! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: Bravoooooooooooo momciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii svi od prvog do zadnjeg!

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:14 pm

:rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tryg
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:15 pm

E zamisli lika kojem je najveci uspjeh u karijeri pobjeda na farmi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:16 pm

Virtu4L je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ali, ono sto me zanima vec duze vrijeme je, ako neko zna, planirajul ispeed naseg kkuba za iducu sezonu zasebno pregovarat o tv-pravima? Jer, em ovo sa Bh telecomom postaje smijurija.
To je do saveza, najlakše je sad nama namontirati kamere i streamovati svaku utakmicu, ali ne može kad savez određuje kome idu prava za utakmice.
Savez je dao onome ko je dao najviše para da bude generalni sponzor BH lige.Svaki klub je dobio po 56 hiljada km,Zeljo i ne znam da li je još ko iz lige na primjedbu da ne moze sve klubove isto kvalificirati dobio još 15 hiljada km.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

reks1
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:16 pm

Ma Vedran ovo naprosto mora prevazici,sve jasno mladost je mladost ali nikako ovo ne smije biti praksa!

Plavi orkestar
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:17 pm

Elegant je napisao/la:slika

Pazi ovog znalca. :rofl:
Nije im sviro koji penal a ljudi navikli.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hrasno1921'

ned apr 24, 2016 11:18 pm

Bekic udari Acu sakom u lice, a poslije utakmice Bekica vlastiti navijac pvc flasom :lol:
Kada vide ovi u savezu snimak ima autom. do kraja sezone suspenduju, direktni crveni jos saka u glavu :r

Raduje me prvo sto smo se vratili iz mrtvih na neki nacin, sto smo dva puta u sezoni pobijedili pitare, sto su igraci pokazali obraz, snagu i na kraju kvalitet pogotovo Stevanovic i Zahirovic i naravno sto smo jednom nogom vec u Evropi, ne valja se tudjoj muci nasladjivati ali bacili smo ih u ocaj i zavili u crno, imali ista ljepse ?? :djavo:
Do kraja u istom ritmu odigrati, utakmicu za utakmicom, danas je vrijedilo i kisnuti i smrzavati se u svakom slucaju, a vrhunac svega jeste Edisov susret sa Jugom, i suze radosnice, vidi se da zivi Zeljeznicar, da je pravi vojnik kluba i sta se god bude desavalo u buducnosti, za Edisa uvijek mora da bude mjesta u klubu.

Igraci su i za ovu pobjedu dobili premije od 25.000 KM, a dobit ce ih takodjer i za Evropu ukoliko na kraju istu izborimo, sve u svemu lijep dan, lijepo je biti Zeljovac ...

:zeljeznicar1:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Ajzea
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:18 pm

Kupili smo, imamo para, moze nam se.

Model1964

ned apr 24, 2016 11:19 pm

mali plavisa je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:Srce mi je ko mjesec, duša leti iznad oblaka :) :)
Hvala ovoj djeci na Jugu :klanjase2: :klanjase2: Gledam Želju od 1969 ali ovo da se konstantno i ovoliko žestoko navija nisam još vidio :klanjase2: Osvjetlali ste obraz svim Manijacima. Samo tako nastavite, složno i jako.
Sada malo o tekmi. Da smo ovako igrali u TZ i da smo izgubili 11-0 niko ništa nebi rekao. Danas nas nebi ni Real dobio. Ovakvu borbu očekujemo na svakoj tekmi, to je osnova iz koje se kreče. Niti nadogradnja nije bila loša, a može punooo bolje. Edis je popio fine kritike i vidim po izjavama da su ga pogodile.Hvala bogu da je tako. Da ga nisu pogodile znali bi o kakvoj se osobi radi. Ovako vidimo da mu nije svejedno i da hoče da popravi. Želji ne treba konj koji kaže Šta me briga za kritike. Danas je postavkom igre dobro zatvorio sve adute tepsijama. Sastavio je tim da može u toku igre rotirati bez korištenja zamjena. Pravovremeno izvuko Stevanovića jer bi popio crveni. Ubacio Zolu u pravo vrijeme, Slovenca da razvuče umorne stopere. Edise, hvala i samo tako nastavi... bez eksperimenata ;)
Igračima svaka dala :) I njima, izgleda, kritika teško pala. Memija 4 puta bolji nego prije. Samo može on i bolje. Zaha, Blagoje i Zola :klanjase2: Čupo ispade heroj zbog gola a da i nije zabio odigro je vrhunski. Koliko se samo vračo pomagao, uklizavao, svaka čast majstore. Lendriča čuvali kao da je Maradona, tukli ga momački. Stana odigro rutinski, na iskustvo. Nije mi jasno šta se dogodilo sa drugim Stevanovićem da je onako nrvozan bio. Naša igra je bilo dobra u toj mjeri koliko su dozvoljavala dva da kažem loša pojedinca. Ne pljujem, samo Bogi I Bekrija su tarabe žešče. Bogi spor, pogrešno postavljanje, kad ima loptu kao da ima bombu :) Bekrija, Šta se sa njim događa?
Pred kraj tekme kad je trebo korner ivesti, vidim odvija zavoj. Leđa? Ako je povreda dragi Edise, onda ne smije igrati. I zbog njega i zbog Želje.
Sa novim dobrim stoperom, ljevim krilom i pravim cenerom ako bude pameti i zdravlja imaćemo beton ekipu.

Ovoj djeci na Jugu još jednom :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
A sad odoh zivkat tepsije od Sarajeva do Norveške i Australije da im se krvi napijem :lol:
Tacno si isti ljigata,u svemu nadjes dezurne krivce i kad ne treba!Tarabeeeeeeeee cccccccc! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: Bravoooooooooooo momciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii svi od prvog do zadnjeg!
Mališa :) Čitaj sa razumjevanjem.
O koji ti dežurnim krivcima pričaš? Napisao sam svoje viđenje tekme, šta je dobro , šta je loše.
A ljigatu vodi kuči pa se igrajte ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:20 pm

Prvo javljanje nakon pobjede nad gledaću da bude što kraće.

Sudije definitivno daleko najslabija karika utakmice. Pitari od starta ciljano išli na prekide, sudije nasjedale i milion sumnjivih prekršaja u zoni ubačaja.
Kod nas upitan drugi žuti za sinišu.

Pitari...danas smijurija. Da nije bilo pirotehnike nebi se ni primjetili danas.

Lendrić... Kakvu mi zvjer imamo. Po meni najbolji (već) napadač naš od kad ja posjećujem Željine utakmice... 95-a pa na ovamo.
Miro rame uz rame sa njim.
Jovan ekstra.
Ostali nijansu slabiji.

Da smo imali u par navrata sreće jesmo, no u ovakvim utakmicama sretniji tim i pobjedi jer su ekipe "tu negdje".

Sad je opet sve u našim rukama.
Lijep dan... No ne pamtim da sam bio nervozan ko danas, valjda jer se ovo predugo čekalo.

Toliko za sad uz stihove
PREDAJ SE DINO IZGUBIO SI BOJ
PU.ŠI NAM KUR.AC ŽELJO JE ŠAMPION

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Okolele
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:21 pm

Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

neroazzuro
Kontakt:

Plavi orkestar je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Ali, ono sto me zanima vec duze vrijeme je, ako neko zna, planirajul ispeed naseg kkuba za iducu sezonu zasebno pregovarat o tv-pravima? Jer, em ovo sa Bh telecomom postaje smijurija.
To je do saveza, najlakše je sad nama namontirati kamere i streamovati svaku utakmicu, ali ne može kad savez određuje kome idu prava za utakmice.
Savez je dao onome ko je dao najviše para da bude generalni sponzor BH lige.Svaki klub je dobio po 56 hiljada km,Zeljo i ne znam da li je još ko iz lige na primjedbu da ne moze sve klubove isto kvalificirati dobio još 15 hiljada km.
Ma ne treba ovo nagodinu potpisivat, **** ima 15 hiljada mater! Ako hoce da prenose najbolju ekipu u zemlji nek plate.
Treba pregovarat sam za sebe.

Elegant
Kontakt:

Okolele je napisao/la:Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?
Bekric, Sinisa, Blagojevic, ne znam da li je jos neko.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:23 pm

Elegant je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?
i Aco

Tryg
Kontakt:

SVI SU NA RASPOLAGANJU ZA ZRINJSKI OSIM THIAGA.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

cikazubo
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
Cini mi se da je i Koske pozutio, nisam siguran..

krajisnik87
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:24 pm

Poceli su sa objavama "Sarajevo zestoko osteceno u vjecitom derbiju"

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Ipe
Kontakt:

ned apr 24, 2016 11:24 pm

https://www.youtube.com/watch?v=t4xCHxG ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava