http://postimg.org/image/illhllqhj/full/" onclick="window.open(this.href);return false;
Inace, nasi su ispostovali da ne idu na zapad mnogo, ali da se Jug napuni! Znam dosta raje koja su ove pare za zapad dali za nove stolice.
Tacno si isti ljigata,u svemu nadjes dezurne krivce i kad ne treba!Tarabeeeeeeeee cccccccc!Model1964 je napisao/la:Srce mi je ko mjesec, duša leti iznad oblaka![]()
![]()
Hvala ovoj djeci na Jugu![]()
Gledam Želju od 1969 ali ovo da se konstantno i ovoliko žestoko navija nisam još vidio
Osvjetlali ste obraz svim Manijacima. Samo tako nastavite, složno i jako.
Sada malo o tekmi. Da smo ovako igrali u TZ i da smo izgubili 11-0 niko ništa nebi rekao. Danas nas nebi ni Real dobio. Ovakvu borbu očekujemo na svakoj tekmi, to je osnova iz koje se kreče. Niti nadogradnja nije bila loša, a može punooo bolje. Edis je popio fine kritike i vidim po izjavama da su ga pogodile.Hvala bogu da je tako. Da ga nisu pogodile znali bi o kakvoj se osobi radi. Ovako vidimo da mu nije svejedno i da hoče da popravi. Želji ne treba konj koji kaže Šta me briga za kritike. Danas je postavkom igre dobro zatvorio sve adute tepsijama. Sastavio je tim da može u toku igre rotirati bez korištenja zamjena. Pravovremeno izvuko Stevanovića jer bi popio crveni. Ubacio Zolu u pravo vrijeme, Slovenca da razvuče umorne stopere. Edise, hvala i samo tako nastavi... bez eksperimenata![]()
Igračima svaka dalaI njima, izgleda, kritika teško pala. Memija 4 puta bolji nego prije. Samo može on i bolje. Zaha, Blagoje i Zola
Čupo ispade heroj zbog gola a da i nije zabio odigro je vrhunski. Koliko se samo vračo pomagao, uklizavao, svaka čast majstore. Lendriča čuvali kao da je Maradona, tukli ga momački. Stana odigro rutinski, na iskustvo. Nije mi jasno šta se dogodilo sa drugim Stevanovićem da je onako nrvozan bio. Naša igra je bilo dobra u toj mjeri koliko su dozvoljavala dva da kažem loša pojedinca. Ne pljujem, samo Bogi I Bekrija su tarabe žešče. Bogi spor, pogrešno postavljanje, kad ima loptu kao da ima bombu
Bekrija, Šta se sa njim događa?
Pred kraj tekme kad je trebo korner ivesti, vidim odvija zavoj. Leđa? Ako je povreda dragi Edise, onda ne smije igrati. I zbog njega i zbog Želje.
Sa novim dobrim stoperom, ljevim krilom i pravim cenerom ako bude pameti i zdravlja imaćemo beton ekipu.
Ovoj djeci na Jugu još jednom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad odoh zivkat tepsije od Sarajeva do Norveške i Australije da im se krvi napijem
Savez je dao onome ko je dao najviše para da bude generalni sponzor BH lige.Svaki klub je dobio po 56 hiljada km,Zeljo i ne znam da li je još ko iz lige na primjedbu da ne moze sve klubove isto kvalificirati dobio još 15 hiljada km.Virtu4L je napisao/la:To je do saveza, najlakše je sad nama namontirati kamere i streamovati svaku utakmicu, ali ne može kad savez određuje kome idu prava za utakmice.neroazzuro je napisao/la:Ali, ono sto me zanima vec duze vrijeme je, ako neko zna, planirajul ispeed naseg kkuba za iducu sezonu zasebno pregovarat o tv-pravima? Jer, em ovo sa Bh telecomom postaje smijurija.
Nije im sviro koji penal a ljudi navikli.Elegant je napisao/la:
Pazi ovog znalca.
Mališamali plavisa je napisao/la:Tacno si isti ljigata,u svemu nadjes dezurne krivce i kad ne treba!Tarabeeeeeeeee cccccccc!Model1964 je napisao/la:Srce mi je ko mjesec, duša leti iznad oblaka![]()
![]()
Hvala ovoj djeci na Jugu![]()
Gledam Želju od 1969 ali ovo da se konstantno i ovoliko žestoko navija nisam još vidio
Osvjetlali ste obraz svim Manijacima. Samo tako nastavite, složno i jako.
Sada malo o tekmi. Da smo ovako igrali u TZ i da smo izgubili 11-0 niko ništa nebi rekao. Danas nas nebi ni Real dobio. Ovakvu borbu očekujemo na svakoj tekmi, to je osnova iz koje se kreče. Niti nadogradnja nije bila loša, a može punooo bolje. Edis je popio fine kritike i vidim po izjavama da su ga pogodile.Hvala bogu da je tako. Da ga nisu pogodile znali bi o kakvoj se osobi radi. Ovako vidimo da mu nije svejedno i da hoče da popravi. Želji ne treba konj koji kaže Šta me briga za kritike. Danas je postavkom igre dobro zatvorio sve adute tepsijama. Sastavio je tim da može u toku igre rotirati bez korištenja zamjena. Pravovremeno izvuko Stevanovića jer bi popio crveni. Ubacio Zolu u pravo vrijeme, Slovenca da razvuče umorne stopere. Edise, hvala i samo tako nastavi... bez eksperimenata![]()
Igračima svaka dalaI njima, izgleda, kritika teško pala. Memija 4 puta bolji nego prije. Samo može on i bolje. Zaha, Blagoje i Zola
Čupo ispade heroj zbog gola a da i nije zabio odigro je vrhunski. Koliko se samo vračo pomagao, uklizavao, svaka čast majstore. Lendriča čuvali kao da je Maradona, tukli ga momački. Stana odigro rutinski, na iskustvo. Nije mi jasno šta se dogodilo sa drugim Stevanovićem da je onako nrvozan bio. Naša igra je bilo dobra u toj mjeri koliko su dozvoljavala dva da kažem loša pojedinca. Ne pljujem, samo Bogi I Bekrija su tarabe žešče. Bogi spor, pogrešno postavljanje, kad ima loptu kao da ima bombu
Bekrija, Šta se sa njim događa?
Pred kraj tekme kad je trebo korner ivesti, vidim odvija zavoj. Leđa? Ako je povreda dragi Edise, onda ne smije igrati. I zbog njega i zbog Želje.
Sa novim dobrim stoperom, ljevim krilom i pravim cenerom ako bude pameti i zdravlja imaćemo beton ekipu.
Ovoj djeci na Jugu još jednom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A sad odoh zivkat tepsije od Sarajeva do Norveške i Australije da im se krvi napijem![]()
![]()
![]()
![]()
Bravoooooooooooo momciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii svi od prvog do zadnjeg!
Ma ne treba ovo nagodinu potpisivat, **** ima 15 hiljada mater! Ako hoce da prenose najbolju ekipu u zemlji nek plate.Plavi orkestar je napisao/la:Savez je dao onome ko je dao najviše para da bude generalni sponzor BH lige.Svaki klub je dobio po 56 hiljada km,Zeljo i ne znam da li je još ko iz lige na primjedbu da ne moze sve klubove isto kvalificirati dobio još 15 hiljada km.Virtu4L je napisao/la:To je do saveza, najlakše je sad nama namontirati kamere i streamovati svaku utakmicu, ali ne može kad savez određuje kome idu prava za utakmice.neroazzuro je napisao/la:Ali, ono sto me zanima vec duze vrijeme je, ako neko zna, planirajul ispeed naseg kkuba za iducu sezonu zasebno pregovarat o tv-pravima? Jer, em ovo sa Bh telecomom postaje smijurija.
Bekric, Sinisa, Blagojevic, ne znam da li je jos neko.Okolele je napisao/la:Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?
i AcoElegant je napisao/la:Bekric, Sinisa, Blagojevic, ne znam da li je jos neko.Okolele je napisao/la:Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?
Cini mi se da je i Koske pozutio, nisam siguran..Elegant je napisao/la:Bekric, Sinisa, Blagojevic, ne znam da li je jos neko.Okolele je napisao/la:Da jos jednom priupitam ko je danas sve dobio kartone kod nas i hoce neko propustiti Zrinjski zbog kratona..?