fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 11:13 amBar smo vidjeli neke stvari juce:
1. Opet nemamo normalnog lijevog beka, - Nisam gledao citavu tekmu tako da ne znam za ovog Pavica.
2. Osmankovic nije igrac za prvih 11,![]()
3. Hare i Anel ne mogu iznijeti citav teret na sredini,![]()
4. Da Krpic nece imati puno lopti.![]()
5. Da napokon imamo igraca poteza Arezinu,![]()
![]()
6. Da Zaim mora igrati.![]()
E sada jel sam ja glup sto isto mislim, ili to nasi treneri ne mogu realizovat ili igraci igraju to dobro na treningu pa ne znaju na utakmici ili neki 9. razlog ili sve u kombinaciji.bogi je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 10:02 amBez trke, ukrstanja, uvezivanja 4 pasa na sredini nema pozicionog fudbala, odluci se oces li se braniti ili ces svaku napadati, nemoj mi nista izmedju. Na svakog protivnickog igraca koji prilazi formiraj trokut da loptu mozes pravilno izvest, a ne da cekas kad ce Blagojevic je sam iznijet do njihovog 16erca. Nema smisla da toliko ofanzivno orijentiras bekove ako ti Sehici nece igrat bekove jer ova dvojica ne znaju centrirati, a dobar centarsut na Krpica je pola gola. Nije fudbal komplikovan dok ga ne zakomplikujes sam.
Znaci to je to. Uzmi igraj ovo, uigravaj, gubi utakmice, al ces nakon 10 utakmica valjda pobijediti 4.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 11:25 amja juče rekoh, sa ovim što imamo, uz jedno pojačanje na štoperskoj poziciji, najbolje bi legla 3-5-2 da se uigravala dok im ne uđe pod kožu,pa kud puklo da puklo.
----------------Veca-----------------
Kemo(možda -štoper(ko Graovac)-Bakrač
A.Šehić-------------------------------------------E.Šehić
--------------Šaban----Ćelo---------------
-----------------Arežina----------------
---------Zaim----------Krpa--------
Aikovska formacija. Drama mi se svidjelo kako su oni prosle godine funkcionisali. Nije pretjerano lijepo na oko, ali konkretno naprijed, čvrsto nazad.
Za ovo bi nam trebao štoper kao Graovac, tj. da je dobro valja po tepihu i da ima brzine.
Bekovi su još prosle godine pokazali više u juniorskom stažu nego što će ikad ove ublehe što nam sad igraju. imaju sve što trebaju imati bekovi i za puno veći nivo od našeg. od prodornosti, startnog ubrzanja, centaršuta boli glava, inteligencije. a ako su oni mladi sa 18 i 19 godina za seniorski fudbal nek spreme svjedočanstva i pravac na biro nek se prijave.
Ćelo i Šaban na tepihu, Hare na seoske bare, arežina da djeli hlopte, Zaim da bude koristan i na zemlji i u zraku, Krpa da trpa u petercu i još na sve to vraća se superbrzimoderni Rama i tip top.
Ja cu linije izvlacit
ma ne bi meni bilo krivo da mi trenutno nemamo takve igrače za ovakvu formaciju, igraj što si i do sad, ali probati stoijednu ludu formaciju, a ne probati nešto ovako, sa normalnim bekovima, i normalnim štoperima je za ubiti se.azbaha je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 11:35 amZnaci to je to. Uzmi igraj ovo, uigravaj, gubi utakmice, al ces nakon 10 utakmica valjda pobijediti 4.Plava Porodica je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 11:25 amja juče rekoh, sa ovim što imamo, uz jedno pojačanje na štoperskoj poziciji, najbolje bi legla 3-5-2 da se uigravala dok im ne uđe pod kožu,pa kud puklo da puklo.
----------------Veca-----------------
Kemo(možda -štoper(ko Graovac)-Bakrač
A.Šehić-------------------------------------------E.Šehić
--------------Šaban----Ćelo---------------
-----------------Arežina----------------
---------Zaim----------Krpa--------
Aikovska formacija. Drama mi se svidjelo kako su oni prosle godine funkcionisali. Nije pretjerano lijepo na oko, ali konkretno naprijed, čvrsto nazad.
Za ovo bi nam trebao štoper kao Graovac, tj. da je dobro valja po tepihu i da ima brzine.
Bekovi su još prosle godine pokazali više u juniorskom stažu nego što će ikad ove ublehe što nam sad igraju. imaju sve što trebaju imati bekovi i za puno veći nivo od našeg. od prodornosti, startnog ubrzanja, centaršuta boli glava, inteligencije. a ako su oni mladi sa 18 i 19 godina za seniorski fudbal nek spreme svjedočanstva i pravac na biro nek se prijave.
Ćelo i Šaban na tepihu, Hare na seoske bare, arežina da djeli hlopte, Zaim da bude koristan i na zemlji i u zraku, Krpa da trpa u petercu i još na sve to vraća se superbrzimoderni Rama i tip top.
Zajmovic ce iz duge dijagonale koja ide prema golu napraviti ili offside ili gol, to je pokazao do sada jedno 3-4 puta.
Krpic ce je glavom zakucat.
Arezina ce potegnuti iz daljine i dijeliti lopte.
Sehici ce trcati i centrirati.
Celo, Saban da igraju, Hajdar da remeti igru.
Stoperi da stopaju ***** ih ja.
i to je to.
Pa sve vrijeme govorimo treba nam lijevi bek, stoper, napadac i desno krilo, sta je covjek pogresno rekao? Roditi dobrog stopera kako znamo i umijemo i izgledacemo 50% bolje garantujem vam.