Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ForzaLjoZe
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 06, 2018 11:03 am

Mene zabrinjava da ovaj transfer rok nismo nikog prodali za novac...
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!

ChWilla
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:05 am

prodaćemo.

pametno trošenje (na igrače) nama mnogo slabije ide nego namicanje, pa i namicanje od igrača...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:07 am

ChWilla je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:00 am
opet, kad neko konačno uspješno razbije šablon on će pojesti sve. i to će lakše biti nekome bez navijača nego nama.
Vjerovatno hoce.
Siroki je s Sablicem s 3 nazad iznenadio mnoge i fino krenuo sezonu dok ih povrede nisu pokosile.

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:13 am

Bar smo vidjeli neke stvari juce:
1. Opet nemamo normalnog lijevog beka,
2. Osmankovic nije igrac za prvih 11,
3. Hare i Anel ne mogu iznijeti citav teret na sredini,
4. Da Krpic nece imati puno lopti.
5. Da napokon imamo igraca poteza Arezinu,
6. Da Zaim mora igrati.
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:14 am

fanaticZeljin je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:13 am
Bar smo vidjeli neke stvari juce:
1. Opet nemamo normalnog lijevog beka, - Nisam gledao citavu tekmu tako da ne znam za ovog Pavica.
2. Osmankovic nije igrac za prvih 11, :pljesak:
3. Hare i Anel ne mogu iznijeti citav teret na sredini, :pljesak:
4. Da Krpic nece imati puno lopti. :pljesak:
5. Da napokon imamo igraca poteza Arezinu, :pljesak: :pljesak:
6. Da Zaim mora igrati. :pljesak:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

gavran
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:19 am

Opusteno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:25 am

ja juče rekoh, sa ovim što imamo, uz jedno pojačanje na štoperskoj poziciji, najbolje bi legla 3-5-2 da se uigravala dok im ne uđe pod kožu,pa kud puklo da puklo.
----------------Veca-----------------
Kemo(možda -štoper(ko Graovac)-Bakrač
A.Šehić-------------------------------------------E.Šehić
--------------Šaban----Ćelo---------------
-----------------Arežina----------------
---------Zaim----------Krpa--------

Aikovska formacija. Drama mi se svidjelo kako su oni prosle godine funkcionisali. Nije pretjerano lijepo na oko, ali konkretno naprijed, čvrsto nazad.
Za ovo bi nam trebao štoper kao Graovac, tj. da je dobro valja po tepihu i da ima brzine.
Bekovi su još prosle godine pokazali više u juniorskom stažu nego što će ikad ove ublehe što nam sad igraju. imaju sve što trebaju imati bekovi i za puno veći nivo od našeg. od prodornosti, startnog ubrzanja, centaršuta boli glava, inteligencije. a ako su oni mladi sa 18 i 19 godina za seniorski fudbal nek spreme svjedočanstva i pravac na biro nek se prijave.
Ćelo i Šaban na tepihu, Hare na seoske bare, arežina da djeli hlopte, Zaim da bude koristan i na zemlji i u zraku, Krpa da trpa u petercu i još na sve to vraća se superbrzimoderni Rama i tip top.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ForzaLjoZe
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:26 am

Zna li neko sta je s Adjemom?
Odjebi Rusmire!
NAPOLJ UPRAVI!
Svi na Grbavicu!

azbaha
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:27 am

bogi je napisao/la:
pet jul 06, 2018 10:02 am
Bez trke, ukrstanja, uvezivanja 4 pasa na sredini nema pozicionog fudbala, odluci se oces li se braniti ili ces svaku napadati, nemoj mi nista izmedju. Na svakog protivnickog igraca koji prilazi formiraj trokut da loptu mozes pravilno izvest, a ne da cekas kad ce Blagojevic je sam iznijet do njihovog 16erca. Nema smisla da toliko ofanzivno orijentiras bekove ako ti Sehici nece igrat bekove jer ova dvojica ne znaju centrirati, a dobar centarsut na Krpica je pola gola. Nije fudbal komplikovan dok ga ne zakomplikujes sam.
E sada jel sam ja glup sto isto mislim, ili to nasi treneri ne mogu realizovat ili igraci igraju to dobro na treningu pa ne znaju na utakmici ili neki 9. razlog ili sve u kombinaciji. :?:

1921.ba
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:31 am

phpBB [video]
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Charlie Sheen
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:32 am

Meni je najvise zalonso da od ovih svih bekova sto smo gledali najbolji nam sjedi na klupi (Projic), Mehremic i juce u onih pola sata pokazao da nije za profesionalnog fudbala ( je li imao ijedan tacan pas, da ne govorim o centarsutu).Nadam se da Krcmar ne misli ozbiljno uigravati Jovana na krilu i da se nece inatiti sa tim, bez Jovana u vezi mi loptu preko centra ne mozemo prenijeti. Hocemo nasu djecu a tjeramo Kemu nakon kiksa u prijateljskoj,pa sinoc kad sam gledao kako se oni baletani bore ja bi gurnuo sve atletikovce u prvih 11 pa makar nikad nista ne uzeli...Kemo ce nadoci siguran sam,treba ga istrpiti,pogotovo sto je pored njega novi stoper. Zaimovic je doktor sa onom visinom zna sve sa loptom samo nije bas fudbalski najinteligentniji za nesto vise ali svakako da zasluzuje prvih 11 pa cak mozda i na spicu ga probati. Omladince necu ni da komentarisem jer ne moze se ocekivati da oni budu pokretacka snaga kada ovi stariji se setaju po teren,takodjer "pojacanja" treba sacekati da prodje malo vremena pa davati neki sud.
Nije obecavajuce ali haj za nadati se da cemo gledati nesto drugo kad liga pocne jer od evrope ne ocekujem puno,prvo kolo cemo proci...

azbaha
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:35 am

Plava Porodica je napisao/la:
ja juče rekoh, sa ovim što imamo, uz jedno pojačanje na štoperskoj poziciji, najbolje bi legla 3-5-2 da se uigravala dok im ne uđe pod kožu,pa kud puklo da puklo.

Aikovska formacija. Drama mi se svidjelo kako su oni prosle godine funkcionisali. Nije pretjerano lijepo na oko, ali konkretno naprijed, čvrsto nazad.
Za ovo bi nam trebao štoper kao Graovac, tj. da je dobro valja po tepihu i da ima brzine.
Bekovi su još prosle godine pokazali više u juniorskom stažu nego što će ikad ove ublehe što nam sad igraju. imaju sve što trebaju imati bekovi i za puno veći nivo od našeg. od prodornosti, startnog ubrzanja, centaršuta boli glava, inteligencije. a ako su oni mladi sa 18 i 19 godina za seniorski fudbal nek spreme svjedočanstva i pravac na biro nek se prijave.
Ćelo i Šaban na tepihu, Hare na seoske bare, arežina da djeli hlopte, Zaim da bude koristan i na zemlji i u zraku, Krpa da trpa u petercu i još na sve to vraća se superbrzimoderni Rama i tip top.
Znaci to je to. Uzmi igraj ovo, uigravaj, gubi utakmice, al ces nakon 10 utakmica valjda pobijediti 4.
Zajmovic ce iz duge dijagonale koja ide prema golu napraviti ili offside ili gol, to je pokazao do sada jedno 3-4 puta.
Krpic ce je glavom zakucat.
Arezina ce potegnuti iz daljine i dijeliti lopte.
Sehici ce trcati i centrirati.
Celo, Saban da igraju, Hajdar da remeti igru.
Stoperi da stopaju ***** ih ja.

i to je to.

Kospicar
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:40 am

"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

azbaha
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:40 am

A ovaj Pavic ja ne znam.
Kada je dolazio Sinisa imao si sta od njega vidjet.
Kad je dolazio Projic imao si vidjet da je solidan.
Kod Mehremica nemas sta vidjeti, osim toga sto je trcao i jednom u 3 tekme ubacit na igraca loptu.
Kod ovog Pavica ja ne vidim apsolutno nista, dal je zato sto se nije ni sastavio s loptom ili sto, ne znam, frajer meni izgleda pogubljen na terenu.

gavran
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:42 am

CURVA je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:32 am
gavran je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:19 am
Opusteno
Pticurino jel istina da ces ti dati zadnji glanc sa svojom kosilicom :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
Ja cu linije izvlacit
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:42 am

azbaha je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:35 am
Plava Porodica je napisao/la:

Znaci to je to. Uzmi igraj ovo, uigravaj, gubi utakmice, al ces nakon 10 utakmica valjda pobijediti 4.
Zajmovic ce iz duge dijagonale koja ide prema golu napraviti ili offside ili gol, to je pokazao do sada jedno 3-4 puta.
Krpic ce je glavom zakucat.
Arezina ce potegnuti iz daljine i dijeliti lopte.
Sehici ce trcati i centrirati.
Celo, Saban da igraju, Hajdar da remeti igru.
Stoperi da stopaju ***** ih ja.

i to je to.
ma ne bi meni bilo krivo da mi trenutno nemamo takve igrače za ovakvu formaciju, igraj što si i do sad, ali probati stoijednu ludu formaciju, a ne probati nešto ovako, sa normalnim bekovima, i normalnim štoperima je za ubiti se.
fakat ako bude izmišljao neke pozicije i rombove, nećemo mi daleko..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:49 am

kemo :klanjase2: :rofl:

ne znam, valjda se stvarno koliko god da smo tanki ovakvi momenti ne bi trebali dešavati u pravim utakmicama. i nisu od mladosti onda. fali tu štošta kod njega, ali ne može ga se ocijeniti lošim ili katastrofalnim u drugom dijelu sezone u pravim utakmicama.

opet za naše dobro, ne bi trebao startati u evropi. protiv estonaca izgleda hoće. a dalje (ako prođemo) nek' nam je bog na pomoći.
gradi željo boli te *****

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:50 am

CURVA je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:41 am
poslije ove njegove izjave sad sam bas zabrinut cuj na svakoj poziciji mu treba jos jedan igrac :zid: :zid: :zid: :zid:
pa zar smo ovoliki pehovi da ne uspijevamo ubosti sa trenerom ovaj nece ni dva kola izdrzati :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
Pa realnost je da nam treba stoper, krilo i napadač :D
Željezničar ante portas !

zubanovic89
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:50 am

CURVA je napisao/la:
pet jul 06, 2018 11:41 am
poslije ove njegove izjave sad sam bas zabrinut cuj na svakoj poziciji mu treba jos jedan igrac :zid: :zid: :zid: :zid:
pa zar smo ovoliki pehovi da ne uspijevamo ubosti sa trenerom ovaj nece ni dva kola izdrzati :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
Pa sve vrijeme govorimo treba nam lijevi bek, stoper, napadac i desno krilo, sta je covjek pogresno rekao? Roditi dobrog stopera kako znamo i umijemo i izgledacemo 50% bolje garantujem vam.

voltron30
Kontakt:

pet jul 06, 2018 11:56 am

Sve miriše na slučaj Kostić. Vidi se na klipu, da je lik baš sjeban i nekako pogubljen. Prvo poluvrijeme, mi nismo trčali. Čak i Veselinović, juče došao jbt, izgubi loptu i umjesto da trči za igračem Veleža da spriječi kontru, on ništa, relaksirano trčkara. Baš ima želju da se nametne. Ove druge da ne spominjem.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava