I mene ovo interesujeAjzea je napisao/la:Ima li neko fotografije parola?
I mene ovo interesujeAjzea je napisao/la:Ima li neko fotografije parola?
Jel me neko tražioPlava Porodica je napisao/la:@Model javi se čovjekuJaozinho22 je napisao/la:Gdje nam je onaj jaro što je napisao sinoć za onu neku gataru da će dan biti siv a noć plava da se dogovorimo za dojave slijedeći vikend![]()
Auuu usput yebali smo im nanu naninu !![]()
Sarajvo horde zlaa neka puse gaaaaaaaaaaaaa
Thierry OmeyerBrkoo je napisao/la:Meni su se odsjekle kad je Benki bacio loptu pored glave![]()
Ma sacekat cemo da 1921.ba izbaci slikefk1921 je napisao/la:e to nam treba hahahahaha da proba neko procitat metci hahahahahahaAjzea je napisao/la:Ima li neko fotografije parola?
Evo naše,vec sam je ranije napisaorodrigo87 je napisao/la:I mene ovo interesujeAjzea je napisao/la:Ima li neko fotografije parola?
Raja na jugu popadala kad je ono uradio hajvan.Virtu4L je napisao/la:Thierry OmeyerBrkoo je napisao/la:Meni su se odsjekle kad je Benki bacio loptu pored glave![]()
To je do saveza, najlakše je sad nama namontirati kamere i streamovati svaku utakmicu, ali ne može kad savez određuje kome idu prava za utakmice.neroazzuro je napisao/la:Ali, ono sto me zanima vec duze vrijeme je, ako neko zna, planirajul ispeed naseg kkuba za iducu sezonu zasebno pregovarat o tv-pravima? Jer, em ovo sa Bh telecomom postaje smijurija.
Mislim ipak da je ruka uz tijelo bila, ali nebitno, na pravom se mjestu našao.Elegant je napisao/la:Kako Aco spasi gol.
Veca ode u prazno a ovaj skoci pogodi ga lopta u glavu.
Uz izlijetanja s gola koja su nam svima skratila zivot i mogla nas kosta pobjede, ispade da je i "zajebancija" s Benkom protiv pravila. Mora Veca malo ohladit glavu, dobar je golman, dobar reflex, izbijanje mu je ocajno, a izlijetanja s gola se nece kanit dok tako ne primimo go.ž'21 je napisao/la:Kaže ovaj na BHT da je indirekt trebao biti kad je Veca ono uradio Benki. Kosorić prsima odbranio šut Duljevića, to nije penal, ali je Siniša trebao crveni dobiti u prvom dijelu. Neka ga je Edis izveo.
Slazem se, ja kad nisam umro kad je krenuo s gola na onog Bekića čini mi se, neću nikad.exbabilon je napisao/la:Uz izlijetanja s gola koja su nam svima skratila zivot i mogla nas kosta pobjede, ispade da je i "zajebancija" s Benkom protiv pravila. Mora Veca malo ohladit glavu, dobar je golman, dobar reflex, izbijanje mu je ocajno, a izlijetanja s gola se nece kanit dok tako ne primimo go.ž'21 je napisao/la:Kaže ovaj na BHT da je indirekt trebao biti kad je Veca ono uradio Benki. Kosorić prsima odbranio šut Duljevića, to nije penal, ali je Siniša trebao crveni dobiti u prvom dijelu. Neka ga je Edis izveo.