Gluho biloElegant je napisao/la:Kad vidis mi smo mogli dati 400.000 € za Duljevica.

Mislim da je ova ponuda bila prcanje u stilu Amara. Tačno su znali kako če dinokio i co. reagovati i ispasti papak

Gluho biloElegant je napisao/la:Kad vidis mi smo mogli dati 400.000 € za Duljevica.
Ma Evropa je bitna, gotovo je za titulu, imamo -7 u odnosu na Zrinjski, a oni će dobiti Veleža i Mladost tako da nam i teoretske šanse padaju u vodu. Ovo ponavljam jer neki kroje scenario za titulu, ali ne treba se glupiratidell21 je napisao/la:Sloboda sa pitarima igra predzadnju utakmicu i u nekim varijantama mi bi mogli i do 2 pozicije ako sloboda odigra neriejšeno i izgubi od zrinje ali da mi sve pobijedimo što će biti jako jako teško. Mi ako dobijemo zrinjskog 90% idemo u evropu.
Govorim o 2 mjestu , nema sanse za titulu. Ali moramo zrinjskog dobiti .Virtu4L je napisao/la:Ma Evropa je bitna, gotovo je za titulu, imamo -7 u odnosu na Zrinjski, a oni će dobiti Veleža i Mladost tako da nam i teoretske šanse padaju u vodu. Ovo ponavljam jer neki kroje scenario za titulu, ali ne treba se glupiratidell21 je napisao/la:Sloboda sa pitarima igra predzadnju utakmicu i u nekim varijantama mi bi mogli i do 2 pozicije ako sloboda odigra neriejšeno i izgubi od zrinje ali da mi sve pobijedimo što će biti jako jako teško. Mi ako dobijemo zrinjskog 90% idemo u evropu.
Nama je Zrinjski = Evropa i tako trebamo razmišljati.
Hurmasica je napisao/la:
FK Željezničar se zahvaljuje navijačima, igračima i stručnom štabu na veličanstvenoj pobjedi
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... edi/19794/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedinstvo igrača, navijača i legendi Kluba je vrijednost koja je krasila sve generacije Kluba i koja se održala do danas.
Mi smo Željini, Željo je naš!
a jesam lijepo ispoHurmasica je napisao/la:
![]()
Bekrić, Aco, Blagojević i Sinišacala je napisao/la:Ko je kod nas dobio kartone danas? Ne mogu nigdje da nadjem.
Svaka castHanibalTM je napisao/la:Pogodio sam rezultat i strijelca...
saduživanje , gledao sam derbije i prije ove negativne serije na lavoru od 12 god. , tako sam sretan sada , ne znam opisati , + drugi put ove sezone
EVROPA treba da bude naša
Sad od Goge, valja mi i dogodine na lavorDolina je napisao/la:Dva puta sam do sada bio na istoku, jednom smo pobijedili a drugi put igrali neriješeno. Sva trojica idemo opet anamo, jbg valjda opet bude nafake
Znači dobro si se infiltrirao među kone?Dolina je napisao/la:Sad od Goge, valja mi i dogodine na lavorDolina je napisao/la:Dva puta sam do sada bio na istoku, jednom smo pobijedili a drugi put igrali neriješeno. Sva trojica idemo opet anamo, jbg valjda opet bude nafake