E sad zamisli belaja kad dobijemo Zrinjski a oni pitari i sloboda igraju izmedju sebe.
Sutimmmmmm
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda ih tuzimo zajedno sa savezom za jedno par miliona !black64 je napisao/la:ako pitarima uzmu titulu onda je nasa ?
Zar se kod nas na kraju ne gledaju prvo medjusobni omjeri pa tek onda GR?ž'21 je napisao/la:Pravi se mini tabela gdje se gleda gol razlika a mi imamo najlosijucala je napisao/la:Objasni molim te. Ne razumijemVirtu4L je napisao/la:
Ne.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Gleda al kad je vise ekipa pravi se mini tabela. Objasnio je virtual u postu iznadcala je napisao/la:Zar se kod nas na kraju ne gledaju prvo medjusobni omjeri pa tek onda GR?ž'21 je napisao/la:Pravi se mini tabela gdje se gleda gol razlika a mi imamo najlosijucala je napisao/la: Objasni molim te. Ne razumijem
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
To je to, još malo da kontre uigramo svakom možemo dati par golova.Špekac1921 je napisao/la:Ova taktika kad ne moramo napadati, nego kad igramo malo povucenije I nismo mi ti koji diktiraju igru, od strane Sablje do sada je svaki put urodila plodom.
Idealna pozicija za nas. Šta god da se desi, nama odgovara, ali najbolje bi bilo da Sloboda dobije Sarajevo. Ne treba se zanositi titulom, ne možemo mi stići Zrinjski, dobiće oni Veleža i Mladost.Tryg je napisao/la:E sad zamisli belaja kad dobijemo Zrinjski a oni pitari i sloboda igraju izmedju sebe.
U petak igraju??? Pa to!! Kukam cijeli dan kako necu moci biti za utakmicu protiv Zrinjskog tu, jer idem na odmor za 1. Maj. Pa to!Izlija je napisao/la:Do petka se svi na vrijeme skontajte, niko nesmije da fali u petak. Sve nešto napišem pa pobrišem jer me emocije još drže, ponekad preletim pa osujem, sreća ima opcija del.
SVI NA GRBAVICU U PETAK
eto ne kmeci ides na tekmustorm_raider je napisao/la:U petak igraju??? Pa to!! Kukam cijeli dan kako necu moci biti za utakmicu protiv Zrinjskog tu, jer idem na odmor za 1. Maj. Pa to!Izlija je napisao/la:Do petka se svi na vrijeme skontajte, niko nesmije da fali u petak. Sve nešto napišem pa pobrišem jer me emocije još drže, ponekad preletim pa osujem, sreća ima opcija del.
SVI NA GRBAVICU U PETAK
Virtu4L je napisao/la:Idealna pozicija za nas. Šta god da se desi, nama odgovara, ali najbolje bi bilo da Sloboda dobije Sarajevo. Ne treba se zanositi titulom, ne možemo mi stići Zrinjski, dobiće oni Veleža i Mladost.Tryg je napisao/la:E sad zamisli belaja kad dobijemo Zrinjski a oni pitari i sloboda igraju izmedju sebe.
Elegant je napisao/la:Kad vidis mi smo mogli dati 400.000 € za Duljevica.
Kako bi se zayebali.Virtu4L je napisao/la:Elegant je napisao/la:Kad vidis mi smo mogli dati 400.000 € za Duljevica.![]()
i ostali bi bez istoka