Post mog caleta na fejsu, **** me svako, from fader tu san

ako...black64 je napisao/la:ako pitarima uzmu titulu onda je nasa ?
Ma nece im uzeti. Ne nadajte se beze.Grbavica je napisao/la:ako...black64 je napisao/la:ako pitarima uzmu titulu onda je nasa ?
Ne.reks1 je napisao/la:ako budemo imali ist i broj bodova kao Siroki i Sarajevo imamo najbolji medju skor i najjaca smo karika u toj mini tabeli!
Objasni molim te. Ne razumijemVirtu4L je napisao/la:Ne.reks1 je napisao/la:ako budemo imali ist i broj bodova kao Siroki i Sarajevo imamo najbolji medju skor i najjaca smo karika u toj mini tabeli!
Moja greška.cala je napisao/la:Objasni molim te. Ne razumijem
Pravi se mini tabela gdje se gleda gol razlika a mi imamo najlosijucala je napisao/la:Objasni molim te. Ne razumijemVirtu4L je napisao/la:Ne.reks1 je napisao/la:ako budemo imali ist i broj bodova kao Siroki i Sarajevo imamo najbolji medju skor i najjaca smo karika u toj mini tabeli!
Mi imamo 24 a Zrinjski 19. Pitari sloboda i široki po 16. Ja mislim da je tako u drugom dijelu sezonedamirfile je napisao/la:Ima li neko tabeli prvog dijela i sada da vidite koliko smo bodova nabrali u odnosu na ostale ekipe, samo 2 jebena boda nam fale da budemo u utrci za titulu
Pile u transupile87 je napisao/la:
Jos Aco se nije bacio na zemlju odmah da malo pojaca kontakt, svaka mu cast, sreca kamere su sve snimile i pomocnik je sankcionisao. Poslije kartona, njih nije bilo na terenu mogao se jos gol dati da smo imali snage ali tezak teren i raspored. Halal im bilo svecikazubo je napisao/la:Puce konjina Acu pesnicom, a covjek prije par sedmica frakturu frontalne kosti dozivio i nosi masku.yebemti seljacinu mrtvu..
je li Sanel tacan jer mahala uveliko ga ubraja ko nas na ljetnom prelaznom ??? a za Zeca nesto ne gajim nadefk1921 je napisao/la:Necu za pojacanja da govorim, sacekajte ljeto necete se pokajati sigurno!!! A sto se tice afere punac, sve je ono tacno sto je Azmir rekao, sve potrebne dokaze imaju za namjestanje utakmica, za sankcije ja ne znam sat ce biti (moje misljenje), al kako mi je receno da ce im titula biti oduzeta.za_zivot_cijeli je napisao/la:Jahic i Zec pojacnja a Sarajevo seli u cvajtu?fk1921 je napisao/la:Slavite momci nasu pobjedu! Sta sam sve saznao....info iz prve ruke, hem sto se tice pojacanja hem sto se tice Sarajeva i afere punac! Ovu godinu cemo pamtiti itekako!!!![]()
Da, ali bi trebala da se pravi tabela sa gol razlikom između te tri ekipe i ne bi se računala ukupna gol razlika, tako da sam ja pogriješio.ž'21 je napisao/la:Pravi se mini tabela gdje se gleda gol razlika a mi imamo najlosijucala je napisao/la:Objasni molim te. Ne razumijemVirtu4L je napisao/la:
Ne.
Jest u pravu si. I ja sam se zanioVirtu4L je napisao/la:Da, ali bi trebala da se pravi tabela sa gol razlikom između te tri ekipe i ne bi se računala ukupna gol razlika, tako da sam ja pogriješio.ž'21 je napisao/la:Pravi se mini tabela gdje se gleda gol razlika a mi imamo najlosijucala je napisao/la: Objasni molim te. Ne razumijem