Zahvalnica za podrsku u protekloj sezoni.
Nista specijalno al opet uljepsa covjeku jutro.
Lijepo je sto vode racuna o tim stvarima.
Zahvalnica za podrsku u protekloj sezoni.
Ako kupujemo onda je to ta pozajmica o kojoj se ozbiljno prica jer led reklame su papreno skupe, i bez pola miliona KM nema sanse da to kupis danas. Ne vjerujem da za to imamo gotovog novca trenutno. Nema sumnje da je mogucnost brzog vracanja presudila. U narednoj godini i po imat cemo bar 4 euro utakmice, i sigurno 2-3 reprezentavne i to ce brzo vracati ulozeni novac.pile87 je napisao/la: ↑uto jul 03, 2018 8:36 pmKupujemo11plavih'92 je napisao/la: ↑uto jul 03, 2018 8:30 pmLed reklame, da li ih kupujemo ili rentamo samo za evropske utakmice
Ako su "zaposve" svaka cast![]()
Ma realno, malo smo i mi krivi za ovo sve. Svi hoćemo vrhunske artile, a da su po mogućnosti džaba. Iskreno dosadašnji fan shop je imao nedostataka, ali nije to toliko strašno bilo koliko raja predstavlja. najveći nedostatak je bio u dizajnu majica, u nedostatku zastavica i u nepostojanju online prodaje. Ostalo je manje više bilo ok. Morate razumjeti da ne može biti ista cijena artikala koji se prodaju u radnji i koji se regularno kucaju sa artiklima koje prodaje neko na crno preko neta.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:24 amma dok ne vidim artikle nemam čemu se nadati.. već par puta je bilo priče novi dobavljač bolji artikli itd pa na kraju ne možeš majice prikladne naći.
Mislio sam da znasLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:54 amNisi znao ni da je veca. Jel tako![]()
Rekao mi jedan ciko![]()
Kolika je razlika u nabavnoj cijeni, a kolika u prodajnoj? Dobio sam dres prošle godine na poklon pa se ne sjećam cijene.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:54 amNisi znao ni da je veca. Jel tako![]()
Rekao mi jedan ciko![]()
Hajde nam onda reci kolika je nabavna cijena dresa i koliki su ostali troškovi. Fakat me zanima.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:49 amOvdje se proteze prica kao klub nije mogao ici jeftinije radi sebe. Kako ako je nabavna cijena ovog dresa manja nego onog proslog? A dres skuplji.
Zar nije cilj da sto vise navijaca ima taj dres. U krajnjem slucaju kolko klub zaradi od dresova pa da se time vodi? Ovdje se pisalo da klub ima nekih 30% od prodanog dresa. Nek je to 30Km, a kolko ih proda. Sigurno ni blizu 1000, al nek bude tako. To je 30 hiljada maraka. Jesu to neke ogromne pare bez kojih klub ne bi mogao zivjeti, je li klub ne bi mogao opstati kad bi zaradio 10-15 hiljada manje. Mozda bi opet isto zaradio al bi prodao vise i vise ljudi bi to imalo, a to je valjda krajnji cilj.
Nisam htio ponovno pokretati pricu, ali ne mogu ni masovnog "opravdavanja" samo da bi se opravdalo ( kao sto se inace sve opravdava ) a ne zna se nista, nego kako masa naginje.
Istog sam misljenja, nadam da ce asortiman biti pun veci ali ne sa nekim sitnicama, glupostima koje se bas i ne kostite.storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 04, 2018 10:17 amMene ova prica oko fan shopa jako raduje, jer to povlaci i neke druge stvari. Godinama na Holliday Marketu i slicnim promo manifestacijama je ponuda zaista uzasna, a ovo ce itekako da popravi asortiman, sto na kraju krajeva znaci i veci priliv sredstava u klupsku kasu.