Moj komentar na danasnju utakmicu veoma kratak jeste da ljubim k.urac i Mulalicu i cijeloj ekipi
Sent from my C5303 using Tapatalk
majke mi brine me, svako malo neke gay pričestorm_raider je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Samo da se javim i da kazem da sam zbog današnje partije spreman oglabati kurčinu ADNANU ZAHIROVIĆU !
Šalim se, neka svi stanu u red.![]()
![]()
![]()
Sutra cu ti odgovoriti a sad slavi kao što svi oni koji vole ZELJU slave.plavi kanarinac je napisao/la:Ne mogu a da ne napišem...70% učesnika ovog foruma su kritikovali Edisa, treba nam novi stručnjak i druge priče glupe pričali, a Edis vas iz kola u kolo demantuje, prvo što mnogo godina nismo imali trenera koji ih je izeo dva puta u jednoj sezoni, zadnji put u 2001/2002 ...I on sam vam je sve rekao na pres konferenciji i vama i onom smradu od novinara, a vi sa takvim stavom niste puno drugačiji. Ne znam jel vam cilj da budemo ko manji klub u gradu pa trenera svake dvije sedmice da dovodimo i da opet nemamo rezultate...Uzeo je i Široki i Slobodu i Sarajevo, s tim da si druge dvije u gostima... Pa tako vas molim da čovjeka barem toliko postujete i ne pominjete njegov odlazak jer nikada nismo imali trenera koji je davao više ovom Željezničaru i ekipi...Neki ovdje imaju zamjerke i na oblačenje, korektno se obuče uvijek jer ga ne mogu u odijelu zamisliti da skače onakp pored aut linije a i ono skakanje je dokaz strasti koju ima, također i za ove izjave i presice, bolje ovako čovjek iz raje priča koju razumijemo a ne klasična ona mi se branili oni napali zabili, truditi cemo se i eto i ono prošao, došao i ostalo...
Pa eto, ***** ga ja, čovjek vas demantuje iz tekme u tekmu a vi ako imate vise obraza pričajte loše o čovjeku koji dobija utakmice, znači dobija ih, nije bitno kako, pobjeđuje.
Posteno, nema dalje.Ajzea je napisao/la:Samo da se javim i da kazem da sam zbog današnje partije spreman oglabati kurčinu ADNANU ZAHIROVIĆU !
Šalim se, neka svi stanu u red.
danas su ljudi imali precku i stativu, Jakubovic nas pogledao pa Sinisa i Bekric nisu dobili po drugi zuti, Bekica im iskljucio....dell21 je napisao/la:Joj kakve vile to nismo zasluzili pobjedu danas i u ostalim utakmicama.za_zivot_cijeli je napisao/la:sto izgubis na cupriji, nadjes na mostu...ChWilla je napisao/la:
ipak prvo stokića i uzelca, pa tek onda kokota, ono što je kokot fulio fulaju i pravi, ponekad...
realno, vile nas nosaju ovo proljece uz izuzetak dvomeca sa Slobodom.
KosoricaElegant je napisao/la:Nego koga ona budala udari ne vidjeh, pa dobi crveni ?
AcuElegant je napisao/la:Nego koga ona budala udari ne vidjeh, pa dobi crveni ?
Ma momcina prava,pravi kapiten.I kad pogriješi covjek se na njega ne moze naljutiti jer znaš da daje sve od sebe.manijak_do_kraja je napisao/la:Svaka cast svima, svi su ekstra odradili, ali me nesto pored svih dojmio i Aco, kapitenski, kako se frajer raduje ko da je Zeljino dijete, ko da je ponika tu. Nevjerovatno.![]()
![]()
![]()
Grbavica je napisao/la:majke mi brine me, svako malo neke gay pričestorm_raider je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Samo da se javim i da kazem da sam zbog današnje partije spreman oglabati kurčinu ADNANU ZAHIROVIĆU !
Šalim se, neka svi stanu u red.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledaj i ovog. Hajde kad smo njih dobili na Kosevu, nek' i hala gori.MrRiccoli je napisao/la:Moj komentar na danasnju utakmicu veoma kratak jeste da ljubim k.urac i Mulalicu i cijeloj ekipi
Sent from my C5303 using Tapatalk
Jahic i Zec pojacnja a Sarajevo seli u cvajtu?fk1921 je napisao/la:Slavite momci nasu pobjedu! Sta sam sve saznao....info iz prve ruke, hem sto se tice pojacanja hem sto se tice Sarajeva i afere punac! Ovu godinu cemo pamtiti itekako!!!![]()
Nemoj samo da ih trehnu u drugu ligu,ipak nam je od njih 6 bodova u sezonifk1921 je napisao/la:Slavite momci nasu pobjedu! Sta sam sve saznao....info iz prve ruke, hem sto se tice pojacanja hem sto se tice Sarajeva i afere punac! Ovu godinu cemo pamtiti itekako!!!![]()