Kad budemo igrali LP, i kad budemo imali dijete koje moze odma u A repci na euru igratexbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako...
Juce hahaexbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako...
jeste, u 11 ili 12 u hotelu park u vogosci.Eisenbahner1921 je napisao/la:Jel' danas određivanje parova za ligu 12?
Kad budemo imali jednog predsjednika, jedinstvenu državu i unaprijed lovu za dvogodišnji budžet mučki provokatoru.exbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako...
Kada pogledamo nasu repku, Željo je najblizi toj situaciji sa brojem reprezentativaca, kad bi sabrali koliko smo uzeli za njih sve ( Dzeko, Bajic, Hodzic, Višća, Cocalić, Šehić, Zukanović ) ne dobijemo skoro vrijednost jednog prodatog igrača Dinama koji igra za repku.. Dinamo radi nevjerovatne stvari sa transferima, oni prodaju skuplje nego sto vrijede, a mi iako nemamo ni pribliznu reputaciju opet prodajemo previse jeftino nase igrace, tek zadnjih par transfera ( Baja, Amir, Višća, Šeha ) smo uspjeli uzet barem neki "okej" iznos.. Mi iako imamo velik broj reprezentativaca trebamo organizovan omladisnki pogon s dobrim uslovima, stipendijama itd, te jedan iskorak u Evropu cime cemo automatski drasticno dici vrijednost igraca koji dolaze iz ovog kluba..salemprolic je napisao/la:15 od 23 reprezentativca Hrvatske na Euru su igrali ili igraju u Dinamu. U zagradi je Dinamova zarada od njihove prodaje.
Badelj(4mil), Corluka(13mil), Jedvaj(5mil), Pjaca, Rog, Vrsaljko(5mil), Brozovic(8mil), Cop(2,5mil), Coric, Kovacic(11mil), Kramaric(1,2mil), Mandzukic(7mil), Modric(21mil), Schildenfeld(1,7mil), Vida(5mil).
Cijene su u eurima. Plus Halilovic, Lovren, Eduardo, Vukojevic...plus sto su vecina njih i dalje se prodavala pa je bilo i postotaka...da ne govorim o njihovim mladim selekcijama, ligi prvaka... Dobre pure se mi moramo najesti da bi im prisli na jednu svjetlosnu godinu. Sad su nekih 5 udaljeni, minimalno.
Ma da se razumijemo ima tu i do Mamica i njegovih menadzerskih veza, poznanstava. Ali opet eto kazu nasi ljudi sto su nedavno isli u posjetu Dinamu da je to svijet za sebe. Vrhunski klub, sa vrhunskim uslovima i vrhunskim strucnjacima. Mi smo sad unazad par godina poceli sa konsolidacijom i profesionalizacijom u klubu. Ne dolazi sve preko noci. Vidimo svi da ovi ljudi rade sjajan posao. Sigurno je da ima i gresaka, ali to je normalno, grijese svi. Koliko je samo Dinamo imao fula u dovodjenju igraca, da ne govorim o onim top klubovima. Ne treba im podapinjati, treba kupovati godisnje karte, dresove, majice, uclanjivati se. Doci ce to na svoje, posten rad se uvijek vrati.cikazubo je napisao/la:Kada pogledamo nasu repku, Željo je najblizi toj situaciji sa brojem reprezentativaca, kad bi sabrali koliko smo uzeli za njih sve ( Dzeko, Bajic, Hodzic, Višća, Cocalić, Šehić, Zukanović ) ne dobijemo skoro vrijednost jednog prodatog igrača Dinama koji igra za repku.. Dinamo radi nevjerovatne stvari sa transferima, oni prodaju skuplje nego sto vrijede, a mi iako nemamo ni pribliznu reputaciju opet prodajemo previse jeftino nase igrace, tek zadnjih par transfera ( Baja, Amir, Višća, Šeha ) smo uspjeli uzet barem neki "okej" iznos.. Mi iako imamo velik broj reprezentativaca trebamo organizovan omladisnki pogon s dobrim uslovima, stipendijama itd, te jedan iskorak u Evropu cime cemo automatski drasticno dici vrijednost igraca koji dolaze iz ovog kluba..salemprolic je napisao/la:15 od 23 reprezentativca Hrvatske na Euru su igrali ili igraju u Dinamu. U zagradi je Dinamova zarada od njihove prodaje.
Badelj(4mil), Corluka(13mil), Jedvaj(5mil), Pjaca, Rog, Vrsaljko(5mil), Brozovic(8mil), Cop(2,5mil), Coric, Kovacic(11mil), Kramaric(1,2mil), Mandzukic(7mil), Modric(21mil), Schildenfeld(1,7mil), Vida(5mil).
Cijene su u eurima. Plus Halilovic, Lovren, Eduardo, Vukojevic...plus sto su vecina njih i dalje se prodavala pa je bilo i postotaka...da ne govorim o njihovim mladim selekcijama, ligi prvaka... Dobre pure se mi moramo najesti da bi im prisli na jednu svjetlosnu godinu. Sad su nekih 5 udaljeni, minimalno.
Zbog toga sam i rekao da prate zvanicnu. Nisam nikakve bumove najavljivao.DANAN je napisao/la:Napisi ljudima o cemu je rijec jer svi ocekuju pojacanja....baxuz87 je napisao/la:Budemo vidjeli, petak je mubarek dan
A vijest koja bi se mogla objaviti nije bas u rangu sa onom koju svi ocekuju.
Nista sto do sada nije vidjeno.
Kada napravis kompletnu reorganizaciju omladinskog pogona. Kada zaposlis strucan kadar. Da ne bude situacija da u 18. godini Kostic ih uci nekim osnovama fudbala. Kada budes imao svoj kamp. Onda ces mozda i moci ocekivati transfer od 1-2 mil. eura.exbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako...
I to na Kosevu da im olaksamo !Plava Porodica je napisao/la:Daj divove u prvom kolu