Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 9:08 am

Adje istok...

ChWilla
Kontakt:

pet jun 24, 2016 9:32 am

asaće mrčo :ganja:
gradi željo boli te *****

irfo

pet jun 24, 2016 9:45 am

Tiago ide u cibaliju

Djulaga_
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:05 am

Zar se nije pisalo da hoce da ide u Brazil i da smo ga zato pustili?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

irfo

pet jun 24, 2016 10:08 am

Bacio nam suplju izgleda

teteac8684
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:18 am

Prošlost, hvala mu, idemo dalje :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:19 am

Nije suplja :shisha:
Željezničar ante portas !

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:20 am

Jel' danas određivanje parova za ligu 12?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

exbabilon
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:21 am

Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako... :ganja:

cikazubo
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:23 am

exbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako... :ganja:
Kad budemo igrali LP, i kad budemo imali dijete koje moze odma u A repci na euru igrat :mrgreen:

Okolele
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:24 am

exbabilon je napisao/la:Nismo dugo poredili Dinamo s nama, ja nesto pozelio. Evo odbio Mamic 15 mil. eura od Liverpoola za Pjacu, kad cemo mi vako... :ganja:
Juce haha :rofl: ..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Benjoza
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:25 am

Eisenbahner1921 je napisao/la:Jel' danas određivanje parova za ligu 12?
jeste, u 11 ili 12 u hotelu park u vogosci.

edit: u 11

http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=11885" target="_blank
Zadnja izmjena: Benjoza, dana/u pet jun 24, 2016 10:30 am, ukupno mijenjano 1 put.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:27 am

Kad budemo imali jednog predsjednika, jedinstvenu državu i unaprijed lovu za dvogodišnji budžet mučki provokatoru.
イビチャ・オシム

salemprolic
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:31 am

15 od 23 reprezentativca Hrvatske na Euru su igrali ili igraju u Dinamu. U zagradi je Dinamova zarada od njihove prodaje.
Badelj(4mil), Corluka(13mil), Jedvaj(5mil), Pjaca, Rog, Vrsaljko(5mil), Brozovic(8mil), Cop(2,5mil), Coric, Kovacic(11mil), Kramaric(1,2mil), Mandzukic(7mil), Modric(21mil), Schildenfeld(1,7mil), Vida(5mil).
Cijene su u eurima. Plus Halilovic, Lovren, Eduardo, Vukojevic...plus sto su vecina njih i dalje se prodavala pa je bilo i postotaka...da ne govorim o njihovim mladim selekcijama, ligi prvaka... Dobre pure se mi moramo najesti da bi im prisli na jednu svjetlosnu godinu. Sad su nekih 5 udaljeni, minimalno.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

cikazubo
Kontakt:

pet jun 24, 2016 10:44 am

salemprolic je napisao/la:15 od 23 reprezentativca Hrvatske na Euru su igrali ili igraju u Dinamu. U zagradi je Dinamova zarada od njihove prodaje.
Badelj(4mil), Corluka(13mil), Jedvaj(5mil), Pjaca, Rog, Vrsaljko(5mil), Brozovic(8mil), Cop(2,5mil), Coric, Kovacic(11mil), Kramaric(1,2mil), Mandzukic(7mil), Modric(21mil), Schildenfeld(1,7mil), Vida(5mil).
Cijene su u eurima. Plus Halilovic, Lovren, Eduardo, Vukojevic...plus sto su vecina njih i dalje se prodavala pa je bilo i postotaka...da ne govorim o njihovim mladim selekcijama, ligi prvaka... Dobre pure se mi moramo najesti da bi im prisli na jednu svjetlosnu godinu. Sad su nekih 5 udaljeni, minimalno.
Kada pogledamo nasu repku, Željo je najblizi toj situaciji sa brojem reprezentativaca, kad bi sabrali koliko smo uzeli za njih sve ( Dzeko, Bajic, Hodzic, Višća, Cocalić, Šehić, Zukanović ) ne dobijemo skoro vrijednost jednog prodatog igrača Dinama koji igra za repku.. Dinamo radi nevjerovatne stvari sa transferima, oni prodaju skuplje nego sto vrijede, a mi iako nemamo ni pribliznu reputaciju opet prodajemo previse jeftino nase igrace, tek zadnjih par transfera ( Baja, Amir, Višća, Šeha ) smo uspjeli uzet barem neki "okej" iznos.. Mi iako imamo velik broj reprezentativaca trebamo organizovan omladisnki pogon s dobrim uslovima, stipendijama itd, te jedan iskorak u Evropu cime cemo automatski drasticno dici vrijednost igraca koji dolaze iz ovog kluba..

salemprolic
Kontakt:

FK Željezničar

pet jun 24, 2016 10:54 am

cikazubo je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:15 od 23 reprezentativca Hrvatske na Euru su igrali ili igraju u Dinamu. U zagradi je Dinamova zarada od njihove prodaje.
Kada pogledamo nasu repku, Željo je najblizi toj situaciji sa brojem reprezentativaca, kad bi sabrali koliko smo uzeli za njih sve ( Dzeko, Bajic, Hodzic, Višća, Cocalić, Šehić, Zukanović ) ne dobijemo skoro vrijednost jednog prodatog igrača Dinama koji igra za repku.. Dinamo radi nevjerovatne stvari sa transferima, oni prodaju skuplje nego sto vrijede, a mi iako nemamo ni pribliznu reputaciju opet prodajemo previse jeftino nase igrace, tek zadnjih par transfera ( Baja, Amir, Višća, Šeha ) smo uspjeli uzet barem neki "okej" iznos.. Mi iako imamo velik broj reprezentativaca trebamo organizovan omladisnki pogon s dobrim uslovima, stipendijama itd, te jedan iskorak u Evropu cime cemo automatski drasticno dici vrijednost igraca koji dolaze iz ovog kluba..
Ma da se razumijemo ima tu i do Mamica i njegovih menadzerskih veza, poznanstava. Ali opet eto kazu nasi ljudi sto su nedavno isli u posjetu Dinamu da je to svijet za sebe. Vrhunski klub, sa vrhunskim uslovima i vrhunskim strucnjacima. Mi smo sad unazad par godina poceli sa konsolidacijom i profesionalizacijom u klubu. Ne dolazi sve preko noci. Vidimo svi da ovi ljudi rade sjajan posao. Sigurno je da ima i gresaka, ali to je normalno, grijese svi. Koliko je samo Dinamo imao fula u dovodjenju igraca, da ne govorim o onim top klubovima. Ne treba im podapinjati, treba kupovati godisnje karte, dresove, majice, uclanjivati se. Doci ce to na svoje, posten rad se uvijek vrati.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

baxuz87
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:07 am

DANAN je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Budemo vidjeli, petak je mubarek dan ;)
Napisi ljudima o cemu je rijec jer svi ocekuju pojacanja....
A vijest koja bi se mogla objaviti nije bas u rangu sa onom koju svi ocekuju.
Nista sto do sada nije vidjeno.
Zbog toga sam i rekao da prate zvanicnu. Nisam nikakve bumove najavljivao.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:12 am

Daj divove u prvom kolu :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vrag

pet jun 24, 2016 11:12 am

Kada napravis kompletnu reorganizaciju omladinskog pogona. Kada zaposlis strucan kadar. Da ne bude situacija da u 18. godini Kostic ih uci nekim osnovama fudbala. Kada budes imao svoj kamp. Onda ces mozda i moci ocekivati transfer od 1-2 mil. eura.

Elegant
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:18 am

Plava Porodica je napisao/la:Daj divove u prvom kolu :ganja:
I to na Kosevu da im olaksamo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.

Prijava