jel istina za ono da nas ocekuje pred kraj priprema ili sredinom priprema dolazak bas jednog bum igraca msm na zvucno imeKeepTheBlueFlag je napisao/la:Ovo za Acu je glupost, prelazni rok nije zavrsen
To nas i brine. Il si ko Hamza Alic ili ko maratonci iz etiopijeAsharaK je napisao/la:šta se palite, reko sam vam da sam atletski tip
znaš me, nećemo se lagatMinjore je napisao/la:To nas i brine. Il si ko Hamza Alic ili ko maratonci iz etiopijeAsharaK je napisao/la:šta se palite, reko sam vam da sam atletski tip
Obzirom da je Sevin sin, a Blue Tigers-i to dobro znaju, ništa ćudno. Seva legenda.sofronije je napisao/la:Mario-Željo Milošević, budućnost bh. snookera: , zipa imena...prvak drzave covjek
SabahileLeon_Professional je napisao/la:Kad buraz, sutra ispit imambaxuz87 je napisao/la:Pratite zvaničnu.
Kasno je za zvanicnu, ali mozda se na sehuru potpise ugovor
+1mirsad94 je napisao/la:Mi navijaci treba vise da se bavimo konkretnim stvarima koje ce direktno pomoci klubu a u nasoj su nadleznosti(dolazan na utakmice), a manje stvarima koji ne mozemo promjeniti niti uticati na njih( transfer politika kluba, plate igraca itd). Eh sad, sa obzirom da sada nema utakmica, uskoro postaje aktualna obnova clanskih karti sto treba biti osnovni pravac u kome se mi kao navijaci trebamo djelovati. Nije da je clanstvo sada od krucijalnog znacaja za opstanak nekog kluba, ali kartica koja te veze za nesto kojom postajes dio porodice, i sto je brojnija skupuna clanova, ta organizacija(nas klub) bolje kotira po pitanju ulaganja od strane drugih zainteresovanih ulagaca. Od ovih gotovo 4 milje clanova, dosta je ljudi koji su stabilni s lovom i mnogo vole Zelju, i oni ce sigurno obnoviti clanstvo, te cak sta vise pomoci ce drugima koji zele da budu clanovi a ne mogu finansiski. Opet s druge strane velika je skupina momaka koji idu na tekme, domace i gostujuce, a pri tome studiraju ili su nezaposleni, ali opet su uclanjeni jer vole Zelju neizmjerno. Napravila se akcija za Evrpsku Grbavicu koja nije zapamcena na ovim prostorima i svaka cast svima koji su smislili, a naravno i svima onima koji su pomogli , ali sada se treba napeti i napraviti hajku-akciju za clanske. Dobro osmisljenu, organizovanu, koja ce pogodiit u srz da raja skonta koliko je vazno biti clan. To ce biti tesko jer krece se od nule, treba "natjerati" sadasnjih 4 milje clanova da obnove clanstvo i jos bar 2 milje novih, sto je mislim minimalno nekih 6 milja za tog generalnog sponzora," jer kada si prvi svega si vrijedan" pa tako stih 6-7 milja clanova sigurno bi prednjacili u drzavi sa clanovima. Dodajuci uz to trasparetnost koju sigurno nema niko na ovom nivuo, to je dovoljno za GS, i to za onog s kojim cemo podici ljestvicu na ovi prostorima. Evo neke moje ideje koje velikom vecinom mi kao navijaci mozemo organizovati da ih sprovedemo u dijelo, jednom smo pokazali da mozemo biti jednistveni i odlucni,daj da to pokazemo opet konkretnom pomoci klubu.
IDEJE( neko ce reci sam lud ali ja ih moram iznijeti):
1. PUNKOVI(kada krene kapanja oko clanskih organizujemo se na ovom forumu svako za svoj grad, napisemo mail klubu da nam odobri da u ime kluba mozemo jedan vikend u svom gradu iznijeti Zeljo-stand (gdje bi i klub malo pomogao), pokusati privuci sto vise raje, druziti se snjima, pruziti mogucnost onima koji ne mogu doci na Grbavicu da se uclane itd itd, Milsim da bi privuklo neki x broj ljudi ako se dobro organizuje, a sa malim ili nikakvim ulaganjem.
2.LETKE(klub nastampa dobro osmisljene letke oko clanskih i da djelimo raji na glavnoj ulici u gradu.
3.MASKOTA( prvuklo bi sigurno malisane, druzenje sa njima, slikanje uz naplatu, sto da ne i nove mlade clanove kluba)
4.DAN OTVORENIH VRATA( sve clanove na mjesto , dobra prezentacija, druzenje, neki turnir na male, popusti u fan shopu, extra popusti na taj dan uclanjenja itd itd )
5.BLISKA VEZA CLANOVA I KLUBA( svi oni koji su dio porodice moraju se i osjecati tako, npr. baza svih clanova gdje sms porukom klub moze cestita rodjendan svakome clanu, da svaki clan moze putem posebnog maila u svakom trenutku postaviti zeljeno pitanje(ako je adekvatno) i da ce sa sigurnoscu dobiti odgovor na njega, i tako niz slucnih pogodnosti koje su sitnice ili ti ga marketing pomagala koja ce raju privuci da budu tu, da su dio naseg Zelje putem te kartice.)
Ima jos bruku marketiskih ideja koje su sitnice a koje ne izazivaju velike troskove, a opet ce dovesti do zeljenog cilja-lojalnosti odredjene ciljane skupine u nasem slucaju to smo mi navijaci.
PS. Halalite sto sam oprao ali kada volis nesto o tome i razmisljas konstatno.
Svaka čast, odlične ideje.mirsad94 je napisao/la:Mi navijaci treba vise da se bavimo konkretnim stvarima koje ce direktno pomoci klubu a u nasoj su nadleznosti(dolazan na utakmice), a manje stvarima koji ne mozemo promjeniti niti uticati na njih( transfer politika kluba, plate igraca itd). Eh sad, sa obzirom da sada nema utakmica, uskoro postaje aktualna obnova clanskih karti sto treba biti osnovni pravac u kome se mi kao navijaci trebamo djelovati. Nije da je clanstvo sada od krucijalnog znacaja za opstanak nekog kluba, ali kartica koja te veze za nesto kojom postajes dio porodice, i sto je brojnija skupuna clanova, ta organizacija(nas klub) bolje kotira po pitanju ulaganja od strane drugih zainteresovanih ulagaca. Od ovih gotovo 4 milje clanova, dosta je ljudi koji su stabilni s lovom i mnogo vole Zelju, i oni ce sigurno obnoviti clanstvo, te cak sta vise pomoci ce drugima koji zele da budu clanovi a ne mogu finansiski. Opet s druge strane velika je skupina momaka koji idu na tekme, domace i gostujuce, a pri tome studiraju ili su nezaposleni, ali opet su uclanjeni jer vole Zelju neizmjerno. Napravila se akcija za Evrpsku Grbavicu koja nije zapamcena na ovim prostorima i svaka cast svima koji su smislili, a naravno i svima onima koji su pomogli , ali sada se treba napeti i napraviti hajku-akciju za clanske. Dobro osmisljenu, organizovanu, koja ce pogodiit u srz da raja skonta koliko je vazno biti clan. To ce biti tesko jer krece se od nule, treba "natjerati" sadasnjih 4 milje clanova da obnove clanstvo i jos bar 2 milje novih, sto je mislim minimalno nekih 6 milja za tog generalnog sponzora," jer kada si prvi svega si vrijedan" pa tako stih 6-7 milja clanova sigurno bi prednjacili u drzavi sa clanovima. Dodajuci uz to trasparetnost koju sigurno nema niko na ovom nivuo, to je dovoljno za GS, i to za onog s kojim cemo podici ljestvicu na ovi prostorima. Evo neke moje ideje koje velikom vecinom mi kao navijaci mozemo organizovati da ih sprovedemo u dijelo, jednom smo pokazali da mozemo biti jednistveni i odlucni,daj da to pokazemo opet konkretnom pomoci klubu.
1. PUNKOVI(kada krene kapanja oko clanskih organizujemo se na ovom forumu svako za svoj grad, napisemo mail klubu da nam odobri da u ime kluba mozemo jedan vikend u svom gradu iznijeti Zeljo-stand (gdje bi i klub malo pomogao), pokusati privuci sto vise raje, druziti se snjima, pruziti mogucnost onima koji ne mogu doci na Grbavicu da se uclane itd itd, Milsim da bi privuklo neki x broj ljudi ako se dobro organizuje, a sa malim ili nikakvim ulaganjem.
2.LETKE(klub nastampa dobro osmisljene letke oko clanskih i da djelimo raji na glavnoj ulici u gradu.
3.MASKOTA( prvuklo bi sigurno malisane, druzenje sa njima, slikanje uz naplatu, sto da ne i nove mlade clanove kluba)
4.DAN OTVORENIH VRATA( sve clanove na mjesto , dobra prezentacija, druzenje, neki turnir na male, popusti u fan shopu, extra popusti na taj dan uclanjenja itd itd )
5.BLISKA VEZA CLANOVA I KLUBA( svi oni koji su dio porodice moraju se i osjecati tako, npr. baza svih clanova gdje sms porukom klub moze cestita rodjendan svakome clanu, da svaki clan moze putem posebnog maila u svakom trenutku postaviti zeljeno pitanje(ako je adekvatno) i da ce sa sigurnoscu dobiti odgovor na njega, i tako niz slucnih pogodnosti koje su sitnice ili ti ga marketing pomagala koja ce raju privuci da budu tu, da su dio naseg Zelje putem te kartice.)
Ima jos bruku marketiskih ideja koje su sitnice a koje ne izazivaju velike troskove, a opet ce dovesti do zeljenog cilja-lojalnosti odredjene ciljane skupine u nasem slucaju to smo mi navijaci.
Ustati na sehur i procitati nesto ovakomirsad94 je napisao/la:Mi navijaci treba vise da se bavimo konkretnim stvarima koje ce direktno pomoci klubu a u nasoj su nadleznosti(dolazan na utakmice), a manje stvarima koji ne mozemo promjeniti niti uticati na njih( transfer politika kluba, plate igraca itd). Eh sad, sa obzirom da sada nema utakmica, uskoro postaje aktualna obnova clanskih karti sto treba biti osnovni pravac u kome se mi kao navijaci trebamo djelovati. Nije da je clanstvo sada od krucijalnog znacaja za opstanak nekog kluba, ali kartica koja te veze za nesto kojom postajes dio porodice, i sto je brojnija skupuna clanova, ta organizacija(nas klub) bolje kotira po pitanju ulaganja od strane drugih zainteresovanih ulagaca. Od ovih gotovo 4 milje clanova, dosta je ljudi koji su stabilni s lovom i mnogo vole Zelju, i oni ce sigurno obnoviti clanstvo, te cak sta vise pomoci ce drugima koji zele da budu clanovi a ne mogu finansiski. Opet s druge strane velika je skupina momaka koji idu na tekme, domace i gostujuce, a pri tome studiraju ili su nezaposleni, ali opet su uclanjeni jer vole Zelju neizmjerno. Napravila se akcija za Evrpsku Grbavicu koja nije zapamcena na ovim prostorima i svaka cast svima koji su smislili, a naravno i svima onima koji su pomogli , ali sada se treba napeti i napraviti hajku-akciju za clanske. Dobro osmisljenu, organizovanu, koja ce pogodiit u srz da raja skonta koliko je vazno biti clan. To ce biti tesko jer krece se od nule, treba "natjerati" sadasnjih 4 milje clanova da obnove clanstvo i jos bar 2 milje novih, sto je mislim minimalno nekih 6 milja za tog generalnog sponzora," jer kada si prvi svega si vrijedan" pa tako stih 6-7 milja clanova sigurno bi prednjacili u drzavi sa clanovima. Dodajuci uz to trasparetnost koju sigurno nema niko na ovom nivuo, to je dovoljno za GS, i to za onog s kojim cemo podici ljestvicu na ovi prostorima. Evo neke moje ideje koje velikom vecinom mi kao navijaci mozemo organizovati da ih sprovedemo u dijelo, jednom smo pokazali da mozemo biti jednistveni i odlucni,daj da to pokazemo opet konkretnom pomoci klubu.
i jednoumljebaxuz87 je napisao/la:Opet represija