Gleda se medjusobni skorhardwell je napisao/la:Fajtamo se u narednom periodu. Moramo imati više ili isto bodova kao Sarajevo ili Široki. Ako budemo svi imali isti broj bodova ja mislim da se gleda gol razlika, a to nam ne ide u prilog.
Ako dobijemo Zrinjskog ne vidim razlog da ne dobijemo Čelika i Slaviju, a ni Širokom neće biti lako protiv Olimpica i Borca.Elegant je napisao/la:Raja da se mi malo vratimo u realnost, nama sad trebaju pobjede protiv Zrinskog i Celika, jer ovaj Siroki je strasna ekipa nece oni do kraja kiksati !
Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodovaHurmasica je napisao/la:Gleda se međusobnihardwell je napisao/la:Fajtamo se u narednom periodu. Moramo imati više ili isto bodova kao Sarajevo ili Široki. Ako budemo svi imali isti broj bodova ja mislim da se gleda gol razlika, a to nam ne ide u prilog.
Nečemo ni miElegant je napisao/la:Raja da se mi malo vratimo u realnost, nama sad trebaju pobjede protiv Zrinskog i Celika, jer ovaj Siroki je strasna ekipa nece oni do kraja kiksati !
Pa bolji imamo omjer i od pitara i širokog, tu smo u prednosti kada se bude gledala evropahardwell je napisao/la:Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodovaHurmasica je napisao/la:Gleda se međusobnihardwell je napisao/la:Fajtamo se u narednom periodu. Moramo imati više ili isto bodova kao Sarajevo ili Široki. Ako budemo svi imali isti broj bodova ja mislim da se gleda gol razlika, a to nam ne ide u prilog.
Ništa ti ne kontašhardwell je napisao/la:Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodovaHurmasica je napisao/la:Gleda se međusobnihardwell je napisao/la:Fajtamo se u narednom periodu. Moramo imati više ili isto bodova kao Sarajevo ili Široki. Ako budemo svi imali isti broj bodova ja mislim da se gleda gol razlika, a to nam ne ide u prilog.
Pa bolji smo od njih u dva susreta, sta ti nije jasno ?hardwell je napisao/la:Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodovaHurmasica je napisao/la:Gleda se međusobnihardwell je napisao/la:Fajtamo se u narednom periodu. Moramo imati više ili isto bodova kao Sarajevo ili Široki. Ako budemo svi imali isti broj bodova ja mislim da se gleda gol razlika, a to nam ne ide u prilog.
Ukoliko više od 2 ekipe ima isto bodova gleda se gol razlika ipak.Hurmasica je napisao/la:Pa bolji imamo omjer i od pitara i širokog, tu smo u prednosti kada se bude gledala evropahardwell je napisao/la:Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodovaHurmasica je napisao/la:
Gleda se međusobni
Ja ipak mislim kada tri ekipe imaju isti broj bodova da se gleda gol razlikaHurmasica je napisao/la:Pa bolji imamo omjer i od pitara i širokog, tu smo u prednosti kada se bude gledala evropahardwell je napisao/la:Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodovaHurmasica je napisao/la:
Gleda se međusobni
E Jahicu neznalico ne znas Zukanovicasofronije je napisao/la:Bivši bh. reprezentativac Sanel Jahić, oglasio se na društvenoj mreži "Facebook" nakon što je Željezničar večeras rezultatom 0:1 savladao Sarajevo u vječitom derbiju.
- Najskuplja ekipa u državi. Ne znam ko to procijeni i ko šuplju baca, ali ste smiješni. Pogotovo kada govorite da u BiH jedan igrač vrijedi tri-četiri miliona. Kod nas ništa novo kada neznalice pametuju oko nogometa i misle da nešto znaju, napisao je Jahić, koji je jedan dio igračke karijere proveo na Grbavici nastupajući za Želju.
Ono je vrlo lahko mogao biti indirekt, imao loptu u rukama obje ruke pa je baca u zrak pa opet hvata.Leon_Professional je napisao/la:Aco kako ono izvadi, meni jos nije jasno, osjetio je da ce lopta ici tamo i povukao se malo i ostalo je historija.![]()
![]()
Zaha nekoliko puta, šmekerski uzima loptu na sredini, to je ono sto nema svaki zadnji vezni, hvala mu pa ne ispado papak neki dan kad rekoh da ce vec na sljedecoj tekmi pokazati kakva je klasa![]()
![]()
Memija pokazao gdje se najbolje snalazi i sta moze na toj poziciji![]()
![]()
Ma svi ekstra, od navijaca od igraca od uprave, ma sve predobro, hvala vam na ovome. Jug je dominirao i objasnio opet neke stvari![]()
![]()
P.S. Moze li neko napraviti gif sa onim Vecinim prebacivanjem Benke, koja je ono budala![]()
I da dvije ekipe imaju isto bodova gleda se medjusobni skor a ne gol razlikadell21 je napisao/la:Ukoliko više od 2 ekipe ima isto bodova gleda se gol razlika ipak.Hurmasica je napisao/la:Pa bolji imamo omjer i od pitara i širokog, tu smo u prednosti kada se bude gledala evropahardwell je napisao/la:
Kontam, ali ako budemo imali i mi i Sarajevo i Široki isti broj bodova