ako mozemo izeti pola miliona EURA za Sabana ja bih ga prodao. Mislim da ce u dobrom klubu jos vise napredovat i bit nas pjanic
hajdar je radilica u vezi, pravi destruktivac. mora vjezbat sut da bi bio perfektan u ovoj ligi. licno, drazi mi je igrac od sabana. jer je nekako prikladniji za ove nase livade, dok je saban profinjeni igrac i na boljim terenima ce pokazati maksimalni potencijal i mislim cak da je uskoro prvotimac u reprezentaciji.
VECA
SINISA-KEMO- bakrac- antonio
HAJDAR-CELO
ZEC- arezina -ZAIM
krpic
imamo vranjesa koji je fantastican igrac za rotaciju sa celom, veselinovic solidan za rotaciju sa zekom, mujagic (u kojeg ja vjerujem untoc svim njegovim sranjima) solidna zamjena za krpica.
sto se tice odbrane tu nam fali jedan stoper.
sve u svemu, ako trener i igraci budu na nivou, trebala bi ovo biti fina ekipica. ne mogu reci za titulu, doduse to se nikad ne moze reci, ali sigurno za borbu do zadnjeg kola.
prvo u evropu treba uci maksimalno spreman i oprezan. slijede, vjerovatno, dvije najbitnije utakmice za igrace i trenera. mi ako prodjemo do treceg pretkola mi smo na konju.
navijaci ce se polako vracati, imamo fantastican teren da pokazemo sjajne igre na domacem terenu.
zakaric - a sada nije nadoknadjen, ali mislim da ce ga zeko prekucat
vojo - krpic mislim da ce biti bara bara
graovac - bakrac nije to to, ali ako uigramo odbranu ima sanse da bude bolja od proslogodisnje.