Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 9:36 pm

Evo ga sad će 10 strana o ovome :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:38 pm

:zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u čet jun 23, 2016 9:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:38 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:aco je bio u svadji sa mulom jedno vrijeme i svim silama je zelio otici, i sad je tako...receno mu je nesto tipa ako mislis da ce te pustit za 100 000 odmah idi.. :zeljeznicar1:
minjoreee jesi zivv
Daj u pp pojasni malo
nema se sta pojasnjavati drug, valjda se momku ide dalje..malo pogledajte njegove igre u zadnjim kolima i nekim greskama koje njemu ne prilice..trener najbolje zna ko mu treba a ko ne...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:39 pm

Nece on nidje ;)
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:39 pm

avlami97 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/bevabu-dokto ... ija-409498
...tek ovo pročitah o povredama Dine Bevaba. Fakat šokantno!
I nakon svega nastaviš igrati i opet postaneš standardan prvotimac. Momku definitivno skidam kapu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

avlami97
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:42 pm

Hurmasica je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:http://www.24sata.hr/sport/bevabu-dokto ... ija-409498
...tek ovo pročitah o povredama Dine Bevaba. Fakat šokantno!
I nakon svega nastaviš igrati i opet postaneš standardan prvotimac. Momku definitivno skidam kapu.
...i pored 28 nastupa ma reprezentativne selekcije BiH, nadam se da će uskoro doći i do A tima. Momak ima fantastičnu glavu, a glava je sve.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:42 pm

AsharaK je napisao/la:Nece on nidje ;)
Samo nam jos treba da Aco ode, Mirso legendo foruma, sta kazu kasike :pljesak:
Srcu draga, boja PLAVA !

addyno1
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:45 pm

IvanOsim je napisao/la:@addyno1 druze ne moras mi pp slati, ja se ni s kim ne prepucavam, samo sam napisao da iznosis lazi...to sto si mi poslao da ti se ne svidja sa Dadom, ni meni se ne svidja, al ne lazem i ne pisem postove kao ti... i rekao sam da si zasluzio ban sto lazes i iznosis potpune neistine, a ne zato sto ti se neke stvari ne svidjaju trenutno, jer i meni se ne svidja dosta stvari, al je vise onih koji mi se svidja... cisto sumnjam da nemas neke koristi, jer si potpuno drugacije prije pisao, al eto vrijeme ce pokazati kakve su ti namjere..

Ako smatras da si pogrijesio, najbolje bi bilo da kazes ljudi izvinite, malo sam se zanio, nisam zelio reci da je Jeleskovic otjeran i pogrijesio sam, nece se ponovit.. u tom slucaju cu ti vjerovati na dobrim namjerama, a u suprotnom morat ces dokazivati svoje dobre namjere... Zivio
a ti znas istinu o Jelaskovicu i njegovom razlazu sa Zeljom??? ja necu niti mislim dokazivati svoje dobre namjere spram kluba za koji navijam. a ti ocito znas dosta i ne sporim to. Ja uopce necu vise pisati tu niti citati. Banuj me odmah

Ajzea
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:57 pm

"Među igračima vlada odlična atmosfera, s obzirom da ima dosta novih igrača malo se i upoznajemo. Dobro smo ih prihvatili i radimo punom parom. Kod trenera Kostića ima novina u radu, a ja sam baš zadovoljan. Dosta je novi način rada od onog koji smo mi navikli, a veća pažnja prirodaje se nekom šablonu, da pokušamo napraviti neku vrstu igre i na tome se dosta radi",

Blagojević. :)

Vrag

čet jun 23, 2016 10:02 pm

Nidje veze ova prica za Kosorica. Puno puta je izjavio kako nema namjere ici i ako ce to vec biti onda da i klub nesto zaradi. Kostic i Kosoric se jos nisu upoznali kako treba, a sa Edisom je uvijek bilo napeto

Jaozinho22

čet jun 23, 2016 10:03 pm

Aco kaže da mu je velika čast i privilegija da bude kapiten najvećeg kluba u državi da ima ugovor do 2018. I jedino u slučaju da klub odluci da ga proda da bi otišao. Ko sad laže on ili vi?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:05 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Aco kaže da mu je velika čast i privilegija da bude kapiten najvećeg kluba u državi da ima ugovor do 2018. I jedino u slučaju da klub odluci da ga proda da bi otišao. Ko sad laže on ili vi?
Laze on, sta on zna :mrgreen: Forumasi su uvijek upravu :djavo:
Srcu draga, boja PLAVA !

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:05 pm

delinjo baci bombu i ode spavati :rofl:
gradi željo boli te *****

sofronije
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:06 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Aco kaže da mu je velika čast i privilegija da bude kapiten najvećeg kluba u državi da ima ugovor do 2018. I jedino u slučaju da klub odluci da ga proda da bi otišao. Ko sad laže on ili vi?
Druze uvijek treba te izjave shvatati sa rezervom. Pogledaj u zadnje vrijeme , kako koji napusti odma pocne govoriti svakakve stvari, a npr mjesec dana prije je bila druga prica.
:zeljeznicar1:

sajo10
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:11 pm

In

slika

Out:

slika

Jesmo navalili i ovoga transfer perioda.. izgubi se dok sam "sklopio" do sada transfere haha :lol: :lol:

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:12 pm

avlami97 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.
E, yebiga drug. Sada si me razočarao, jer ti kao stari navijač bi treba znati da je Bane Berjan stigao kao golgeter iz Igmana sa Ilidže, Fićo Bahtić iz popularnog Gepeka-GP Bosna, a Čipe iz Pofalićkog. AP, fudbal je "živa materija" slično kao i jezik, koji se protekom vremena mijenja, unaprijeđuje, usavršava, evoluira.

A za post kao i AsharaK :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: ;)
Mene nije
Forumaski lik i djelo citiranog gospodina odavno me ne iznenadjuje
5. - 7. Okt 1992.

avlami97
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:17 pm

@11plavih'92, ma ni mene ne iznenađuje, a na razočarao sam trebao staviti znakove navoda :lol:

psihopata
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:34 pm

Vrag je napisao/la:Nidje veze ova prica za Kosorica. Puno puta je izjavio kako nema namjere ici i ako ce to vec biti onda da i klub nesto zaradi. Kostic i Kosoric se jos nisu upoznali kako treba, a sa Edisom je uvijek bilo napeto
edis kad stane pred ogledalo zakači se sa svojim odrazom.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

salle86
Kontakt:

čet jun 23, 2016 10:39 pm

Fakat se i na ovom forumu nakupilo svakakvih likova koji ne mogu istrpiti niti jedan dan da ne prosipaju negativu, bacaju koske i prave probleme i gdje nema šansi da ih bude.
Samo nek se nešto šara, po mogućnosti što negativnije
Ccccc
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Model1964

čet jun 23, 2016 10:44 pm

Omar500 je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.

:rofl: što mi poznato zvuči
Cak i od ovakvog posta sam dobio ideju da mozda sastavimo, ne znam, 11 najboljih Zeljeznicara u zadnjih deset godina. Auu, kakva ekipa, strah me pomisliti samo :pljesak:
Inace, ozbiljno shvatati ovaj post, nema smisla :D
Ima smisla ovo podebljano.
Alipašino je kao po običaju nadrobio i i umutio da je dobio bezmisaomu masu slova :lol:
Sada se bavi fudbalom i Kurto i Panto jer su namirisali lovu i kao slavu. Treneri su neškolovani i puni sebe. Koriste prazan prostor koji je nastao od rata i traje do danas. Malo mito, malo rođacke veze ( zna to boccaccio najbolje:lol: :lol: ) malo dobar foler u vidu menađerica,roditelji napadaju trenere, poguraju te mediji i eto fudbalera :r . Zato se cesto desi da igraci koji posjeduju to nešto teško i kasno isplivaju pored ovih nazovi fudbalera.
Maksimalno se mora poboljšati i izmjeniti OP. Šerbo ili bilo ko ko je na čelu OP mora dobro zasukati rukave. Infrastruktura jeste veliki plus ako imaš sređeno ili minus ako nemaš. Nije opredjeljujuci faktor u radu OP. Treneri bi u mlađim kategorijama morali imati neke vrste ispita svako dvije godine. Prije toga jasne standarde rada, pismenu evidenciju o razvoju svakog mladog igraca... i još puno stvari za odraditi :) a ne briigo moja pređi na drugoga, ja odoh fuka.Osim trenera tu moraju biti i psiholozi, nutricionisti, ljekari i još svašta nešto :) Za kontrolu i usmjeravanje kao i za povezivanje OP i prvog tima je sportski direktor. Ko misli da je SD samo za transfer grdno se vara.
Teško možemo imati cijeli tim od naše djece jer su druga vremena i djeca odlaze rano. Da možemo izbacivati kompletnije i kvalitetnije igrace, možemo.
Kao svuda tako i u fudbalu je bolje proizvoditi nego kupovati. Proizvod bolji, lova veca. Cudite se kako komšije i susjedi utope djecu za dobru lovu a mi ne. Nisu u velikim klubovima veslo sisali da nam daju milione za to šta im nudimo. Poluproizvod od dobrog materijal, to mudimo. Danas nema niko vremena da dorađuje poluproizvod. Cini mi se da je ova uprava svjesna toga i da je pocela raditi na tome.
Sanjam obnovljenu Grbavicu ali da se ja pitam i da mogu birati rađe bi izabrao moderan trenažni kamp. Da se sa Bajom, Arom, Amirom i drugim bolje radilo mi bi sada imali novu Grbavicu.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 37 gostiju.

Prijava