Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cala
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 8:18 pm

sofronije je napisao/la:Mario-Željo Milošević, budućnost bh. snookera: , zipa imena...prvak drzave covjek :)
Znaci i drug pile nam u snooker svijetu? :D

sofronije
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:21 pm

cala je napisao/la:
sofronije je napisao/la:Mario-Željo Milošević, budućnost bh. snookera: , zipa imena...prvak drzave covjek :)
Znaci i drug pile nam u snooker svijetu? :D
Hehe, ne znam u kojem je svijetu ali vjerujem da je jos pod dojmom gosta od maloprije u emisiji "Finale".
:zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.

:rofl: što mi poznato zvuči
Cak i od ovakvog posta sam dobio ideju da mozda sastavimo, ne znam, 11 najboljih Zeljeznicara u zadnjih deset godina. Auu, kakva ekipa, strah me pomisliti samo :pljesak:
Inace, ozbiljno shvatati ovaj post, nema smisla :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Zvaka72
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:30 pm

arelinho je napisao/la:Kad vidite da neko komentarise lose o ovim dolascima samo pogledate nick i onda vidite da ne treba im nista odgovarati.

Stevo majstor potpisao. :klanjase2: :klanjase2: :karanje: :karanje:
Ne slažem se sa tobom i mislim da ga nije trebalo dovoditi. Sta je tu je, neko " pametniji" je rekao da treba, nek mu je sa srećom u Plavom dresu. Ja ću ga podržati i navijati da podigne pehar šampiona. :titula: :titula: :titula: :zeljeznicar1:
Plava porodica me ubi u pojam.

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:43 pm

slika

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:48 pm

Grbavica je napisao/la:Auuu cirkusa u Čeliku... Kad čovjek vidi i pročita ovakve stvari, ako nije do sad shvatio, sad ima priliku da shvati koliko smo mi privilegovani što imamo ovakve ljude na čelu kluba.
A kad se sjetis nedavno se i nama desilo..
Jos gore..

Generalno trebamo kao skupina podrzati Robijase u ovoj borbi, jer ovo je borba protiv uhljupa tipa klodzo i kompanija, a nekako pogotovo po forumima previse se spominju tudje nevolje (Celik, Velez, Borac...prije Sloboda) ne trebamo se nasladjivati njihovim ispadanjima i losim rezultatima, nego nasim uspjesima... kod nas to i nije toliko izrazeno, al eto treba se pruziti podrska robiji, jer i mi bi voljeli da nam se pruzi podrska u takvoj borbi, a ne da smo sami...

Puna podrska upravi, nek se nastave boriti u ovoj borbi davida i golijata, a sportaki aspekt ce doci... mora... joj Amare haj vrati se brzo i preuzmi ekipu kao trener, plizzz... nasi naprave prvu fazu istoka, iduce god vrati se Amar kao trener(il kad bi osvojili titulu Kostic ostane, Amar menadjer direktor), objavi se akcija 500 ljudi po stolicu na istoku milja maraka... napravi se istok sa krovom.... lijepo zamisljati.

Sto se tice istoka, treba klub obajviti datume, kad su predati papiri, kad je kanton razmatrao, nisu nista odgovorili, mi krecemo graditi, a za vremenske rokove u slucaju negativnih odluka, sudski cemo tuziti odgovorne.. ili sta god da objave samo da kazu nastavljamo raditi.... idu izbori ovi svakako ne smiju srati.. sto prije i sto vise napravimo do iznora to bolje, jer koliko vidim pored SDA, SDP i DF imaju kandidate, kad je opozicija glupa, jedni drugim ce uzeti glasove i ovi ce debili dobiti... a kad debil dobije izbore bukvalno ce se ponasati ko lokalni serif...
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u čet jun 23, 2016 8:51 pm, ukupno mijenjano 1 put.

krajisnik87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:49 pm

slikaslikaslikaslikaslika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

vrbanjusa
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:53 pm

Kostic vise ne racuna ni sam na sebe :-)
21 10 4

Petrović Slavko

Elegant
Kontakt:

čet jun 23, 2016 8:54 pm

Znaci u narednim danima jos 1-2 igraca a onda da se konacno kompletira kadar i odradi ostatak priprema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:00 pm

znao sam se nekad zajebavati sa svojim razrednikom, koji je inače lafo pitar, kad god taj malac prođe. Svaki put bi ironično to "Željo" spominjao, pa sam morao malog braniti, tj. obraniti čast njegovog imena. Razrednik još nije mogao preboliti da nije oborio u srednjoj kapitena Želje (Stanića). Kaže da sam znao da će dotle dogurati, ko zna da li bi ikad on završio ovu školu :lol: Naravno sve u domenu zajebancije :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:21 pm

Ma ne može se Aco nikako otpisati,ali nikako..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rodrigo87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:23 pm

Ma suplja za Acu

avlami97
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:24 pm

Alipasino je napisao/la:Gledo Zelju onog u onoj drzavi a evo sad i ovog u novoj drzavi.Razlika nebo i zemlja.Ok bio rat drzava siromasna itd ali kako smo onda mogli imat igrace poput Mese Fice Skore Ode da ne nabrajam jer recimo pola strasnih igraca je dolazilo iz drugih sredina Skoro Nikic Mihajlovic Sabanhadzovic i ostali.I tad je bila lopta okrugla uslovi isti teren trener i opali e sad vidis igraca nezna osutat na go nezna glavom nezna predriblat nezna osnovne fudbalske vjestine kako on uopste moze bit fudbaler nekog tima a pogotovo Zelje.To mene ko navijaca boli kaze nema se para tanka liga ali halo pa napravi igraca proizvedi ga nauci ga zasto sluzi trener koji *****.**** ti ovo dovedi prodaj istrpi i sta ima navijac ot te politika nista.Veliku nulu.Bolje platit dobrog trenera od pionira pa nadalje cekat 10 godina i onda docekat napokon tim koji je vrjedan imena Zeljo ovo sad je posto biznis kupoprodaja i da ne nabrajam.Sjetite se generacije pred sami rat sa Pavlovicem na golu i Bogdanovicem u napadu sve Zeljina djeca da se ne zarati uzeli bi ligu.Pogledajte tim nekadasnji koji je doso u evropi do polufinala Maca Berjan Baljic Capljic Mesa Fico Samardzija Cipe sve Zeljina skola.Ovo sad je Zeljo kompany.
E, yebiga drug. Sada si me razočarao, jer ti kao stari navijač bi treba znati da je Bane Berjan stigao kao golgeter iz Igmana sa Ilidže, Fićo Bahtić iz popularnog Gepeka-GP Bosna, a Čipe iz Pofalićkog. AP, fudbal je "živa materija" slično kao i jezik, koji se protekom vremena mijenja, unaprijeđuje, usavršava, evoluira.

A za post kao i AsharaK :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: ;)
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:29 pm

Prije ce Kostic dobiti nogu nego Aco...ali mislim da je to cista suplja.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

irfo

čet jun 23, 2016 9:30 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:Prije ce Kostic dobiti nogu nego Aco...ali mislim da je to cista suplja.
Aco je u skupstini kluba, otjerat ce on kostica prije :ganja:

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:30 pm

aco je bio u svadji sa mulom jedno vrijeme i svim silama je zelio otici, i sad je tako...receno mu je nesto tipa ako mislis da ce te pustit za 100 000 odmah idi.. :zeljeznicar1:
minjoreee jesi zivv

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:32 pm

pintol_TM87 je napisao/la:aco je bio u svadji sa mulom jedno vrijeme i svim silama je zelio otici, i sad je tako...receno mu je nesto tipa ako mislis da ce te pustit za 100 000 odmah idi.. :zeljeznicar1:
minjoreee jesi zivv
Daj u pp pojasni malo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hurmasica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:33 pm

Ma ako je sa Edisom u svađi bio to je prošlost, novi trener, novi način rada, nova nafaka ;)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fanaticZeljin

čet jun 23, 2016 9:34 pm

pintol_TM87 je napisao/la:aco je bio u svadji sa mulom jedno vrijeme i svim silama je zelio otici, i sad je tako...receno mu je nesto tipa ako mislis da ce te pustit za 100 000 odmah idi.. :zeljeznicar1:
minjoreee jesi zivv
Znaci ipak se nesto desava, hmmmmmm
Srcu draga, boja PLAVA !

Djulaga_
Kontakt:

čet jun 23, 2016 9:35 pm

Ako je tako, ne idi ovo na dobro.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava