Grakni gavrane..fanaticZeljin je napisao/la:Sta ti je to cudno, danas zeni na otoci ukrali golfa, ne znam kojeg..Ajd gukni gavraneVelahalve je napisao/la:E cuj Husiću ukraden Audu A6,

Grakni gavrane..fanaticZeljin je napisao/la:Sta ti je to cudno, danas zeni na otoci ukrali golfa, ne znam kojeg..Ajd gukni gavraneVelahalve je napisao/la:E cuj Husiću ukraden Audu A6,
Ma brate amin da se obistini, pa da se niko ne mora banovatigavran je napisao/la: Banovacu se sam. Ako neko ima kartu od utakmice sa hajdukom da bi prodao nek se javi.Da ne bude da sam varalica kazu da ce vaziti kao godisnja na istoku
imas dr. Jelaskovica koji je bio u Zelji prije Hidica i kojeg su otjerali sto je jedva docekao Zrinjski i angazovao gaIvanOsim je napisao/la:S kojim si momcima tacno pricao ako se smije znati, u moje vrijeme on nije dolazio nikad nista da predaje.cikazubo je napisao/la:Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
Vidim na Kupresu ih dobro cijedi, pretpostavljam da cemo imati manje problema sa povredama i igracima koji posle 60. min ne mogu disati..
Na Difu imas jednog docenta, zove se Haris Alic, bio je prvo desna ruka Radji, pa Talovicu, on je alfa i omega u vezi licenci za trenere u NS, ali koliko znam on nije radio po klubovima zadnjih 10-tak godina, on je nama preporucio Hidica, jer u to vrijeme nije bilo mnogo dobrih opcija, poslije njega je bilo boljih studenata i vecih kapaciteta po mom skromnom misljenju.
Sta se planira sa njim, mislim ocigledno da je na izlaznim vratima, nije covjek otisao s ekipom na pripreme, sad dal se on slaze da ide na posudbu ili ce biti raskid..tm8782 je napisao/la:Dado je nas igrac i ne vidim ni jedan razlog da pisete suprotno. Dado sa nama ima ugovor do 2018. On nije otjeran. Prema tome zavrsite pricu oko njega.
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Nema sta bog si svih inidajdrera jasam bewaba pogodio i reko da je nas znam za jos jednoog za kojeg iti znassuper1 je napisao/la:samo da pozdravim druga mirsu,sta kaze lozi vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dado ima opciju za posudbu ili ako neko zeli ima otkup. To su opcije koje imaju, za koje znam da su takve sigurno. E sta c e dalje biti fkt niko ne zna.cikazubo je napisao/la:Sta se planira sa njim, mislim ocigledno da je na izlaznim vratima, nije covjek otisao s ekipom na pripreme, sad dal se on slaze da ide na posudbu ili ce biti raskid..tm8782 je napisao/la:Dado je nas igrac i ne vidim ni jedan razlog da pisete suprotno. Dado sa nama ima ugovor do 2018. On nije otjeran. Prema tome zavrsite pricu oko njega.
Ja se nadam da ce na posudbu al u PL tipa Radnik, Mladost DK, znamo da to moze imati itekako pozitivan ucinak na primjeru Svrake kad smo ga poslali u Travnik, mislim da mozemo jos dosta dobiti od Dade u buducnosti..tm8782 je napisao/la:Dado ima opciju za posudbu ili ako neko zeli ima otkup. To su opcije koje imaju, za koje znam da su takve sigurno. E sta c e dalje biti fkt niko ne zna.cikazubo je napisao/la:Sta se planira sa njim, mislim ocigledno da je na izlaznim vratima, nije covjek otisao s ekipom na pripreme, sad dal se on slaze da ide na posudbu ili ce biti raskid..tm8782 je napisao/la:Dado je nas igrac i ne vidim ni jedan razlog da pisete suprotno. Dado sa nama ima ugovor do 2018. On nije otjeran. Prema tome zavrsite pricu oko njega.
Jesamm lago bruda da je naas ovde me napadose svi.isto kosto sam cuo za subica lik potvrd da smo ga kontaktiraliž'21 je napisao/la:Al Mirso brat znao za Bevaba prije tri dana.Insajderi na aparatima
Ja to trubim vec dugokontranogama je napisao/la:Ljudi u regionu pocinju da uvidjaju sta se desava u FK Zeljeznicaru. A mnogi od nas ne vide sta se trenutno desava. Ovo su stvari o kojima ce buduce generacije Zeljovaca da prepricavaju ko sto mi sada pisemo o Domorockom. Ako se nastavi ovaj nacin rada odgovorno tvrdim da ce Zeljo u skorijoj buducnosti postati nesto kao Maribor ili Dinamo. Samo da nam Bog da zdravlja i snage ovoj upravi da nam sto duze potraje. VTZ
Pa danas Cenan rece da ce se pomoci ovim igracima na koje se racuna ili da raskinu ugovore ili da idu na posudbutm8782 je napisao/la:Dado ima opciju za posudbu ili ako neko zeli ima otkup. To su opcije koje imaju, za koje znam da su takve sigurno. E sta c e dalje biti fkt niko ne zna.cikazubo je napisao/la:Sta se planira sa njim, mislim ocigledno da je na izlaznim vratima, nije covjek otisao s ekipom na pripreme, sad dal se on slaze da ide na posudbu ili ce biti raskid..tm8782 je napisao/la:Dado je nas igrac i ne vidim ni jedan razlog da pisete suprotno. Dado sa nama ima ugovor do 2018. On nije otjeran. Prema tome zavrsite pricu oko njega.
I ja bi se malo osvrnuo na Dadu ako dozvoljavate. Dosta ovoga gore nabrojanog stoji, i ima kvalitetnih argumenata, i razloga zbog kojih je Dado trebao ostati. Međutim ja bi ipak napravio malo poređenje Dade i Dženisa, bez obzira što su igrači na različitim pozicijama. Niti Dženis neće vjerovatno biti prvi pik i u prvih 11, imao je sličan put u prvom timu kao i Dado, dao nekoliko veoma značajnih golova, Ferencvaroš kao jedan od najbitnijih zadnjih godina...vidite on je otišao na pripreme i ostaje u konkurenciji. Po meni je samo jedan razlog zašto je Dženis tu a Dado nije. Naime imamo novog trenera koji gradi ekipu u kojoj će biti žestoka konkurencija za svaku poziciju, očito ne za 11 nego za 15-16 igrača. Ja sam lično pogledao par uvodnih treninga, i Dženis je bio jedan od najaktivnijih, njangažovanijih, slao je treneru jasnu poruku, da hoće, može, želi...i očito je to ovaj prepoznao. Na našu žalost Dado nije imao takvo ponašanje i angažman, standardno ležerno, bez želje i žara, kao da je on neko ko se podrazumjeva... Po meni je ovo bilo presudno. Ne bih ulazio u neke rezultate testova koje je neko spominjao, jer nemam informaciju oko toga, ali siguran sam da je ovo osnovni razlog zašto Dado nije na pripremama.Neandertalac je napisao/la:Sale 86@
Izvini sto se mijesam u basu diskusiju, ali eto shvati to kao nastavak nase price od prije dan dva.
Koja to dva kvalitetnija imamo od Dade i koji je to potencijal?
Vjerujem da mislis na Bekrica, koji ima vjerovatno najlosiju polusezonu u karijeri i Hervasa koji nam je upitnik.
Neupitno je da su igracki stepenicu dvije iznad njega ali ono sto je prvi pokazivao a drugi tek treba da nam pokaze je pod velikim upitnikom
Dalje, ako mislis na Zeru, ok veci talenat, stoji.
Samo Zera mora pure i pure da pojede kako bi dosegao sto Dado sa svojih 21+ god vec ima.
Polusezona kada smo bili drugi i pocetak sljedece, Dado je bio u nasa najbolja tri igraca. Sjetimo se samo u kakvom je timu igrao.
Kada smo bili drugi, tim sa skoro pola prvotimaca ispod 20 god, sa nikakvom klupom, sa ogromnim bremenom na ledjima, naravno svi su ga imali, ne samo on, ali se vec tada isticao sa nekim briljantnim potezima i partijama.
U europi opet jedan od najboljih.
Pa onda opet na pocetku jedan od najboljih u timu koji je realno sa promasenim transsferima bio dosta dosta slabiji od proslog.
I tu je njegova forma pocela da se dize pa se u najnezgodnijem trenutku povrijedio.
Sada kada treba da se vrati, ne uklapa se.
Njegove jake strane, duga lopta, dijagonala, fin pregled igre, solidan radijus kretanja, skok igra, zna podvalit loptu, i vjerovano od svih trenutnih najbolji sut van 16 metara. Plus vec zavidno iskustvo i mladost tj jos uvijek ima itekako prostora za napredak.
Pa dalje, i sigurno iz ove perspektive najvaznije, skoro dest puta jeftiniji od prvonavedrnih a njegova prodaja za bilo koji novac koristi klubu itekako.
Evo ti argumenti, crno na bijelo.
Kazete dobio je sansu. Jeste, a i iskoristio je.
Povreda ga zaustavila da jos vise napreduje.
To sto ga volite ili ne volite, svidja vam se njegov stil igre ili ne, to je sasvim irelevantno za ovu pricu.
I za kraj da napomenem, ne svidja se treneru, ok, nista novo u svijetu fudbala, ima svoj koncept, postujem. Iako, nadovezujuci se na gore napisano, mislim da je trebao dobiti sansu bar kroz pripreme da pokaze ili se izbori sa konkurencijom.
Nakon par treninga ne vjerujem da se nesto moglo zakljuciti, je li za nas ili nije, tj za Kostica.
Ali, postujem. Samo ne znaci da se slazem.
Uz svo duzno postovanje prema tebi, al cim si mu stavio titulu doktora meni je jasno da ne znas ustvari sta je Jeleskovic, ko je Jeleskovic..addyno1 je napisao/la:imas dr. Jelaskovica koji je bio u Zelji prije Hidica i kojeg su otjerali sto je jedva docekao Zrinjski i angazovao gaIvanOsim je napisao/la:S kojim si momcima tacno pricao ako se smije znati, u moje vrijeme on nije dolazio nikad nista da predaje.cikazubo je napisao/la:Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
Vidim na Kupresu ih dobro cijedi, pretpostavljam da cemo imati manje problema sa povredama i igracima koji posle 60. min ne mogu disati..
Na Difu imas jednog docenta, zove se Haris Alic, bio je prvo desna ruka Radji, pa Talovicu, on je alfa i omega u vezi licenci za trenere u NS, ali koliko znam on nije radio po klubovima zadnjih 10-tak godina, on je nama preporucio Hidica, jer u to vrijeme nije bilo mnogo dobrih opcija, poslije njega je bilo boljih studenata i vecih kapaciteta po mom skromnom misljenju.
reci nam mirso ko to jos dolazi nemoj raju iznevjeritDon Juan je napisao/la:Nema sta bog si svih inidajdrera jasam bewaba pogodio i reko da je nas znam za jos jednoog za kojeg iti znassuper1 je napisao/la:samo da pozdravim druga mirsu,sta kaze lozi vas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beganovic ima dovoljno znanja i materijala da bude medju prvih 18. Za ostale se slazemfanaticZeljin je napisao/la:Kad pogledam trenutno nasu ekipu po meni Kramaric je visak, Hasanovica, Durakovica, Cemana pa i Beganovica bi poslao na posudbu...