Dobra obzervacija! Ovo moze biti kljuc pobjede u Tuzli. Siguran sam da idu sa najboljim sastavom u Sarajevo ali opet pomalo sumnjam da ce ici 100 % na kup, jer imaju sansu da osvoje ligu. Vidjetcemo u glavnom...Kapiten je napisao/la:Odlično je za nas što međusobno igraju Sloboda i Sarajevo. Vjerovatno će to biti dvije teške utakmice, uzvrat se igra na Koševu 16. marta, a mi idemo u Tuzlu 19.
Sloboda nema toliko kvalitetnih rješenja na klupi pa će sigurno biti umorni što bi mi trebali iskoristiti maksimalno.
+1Kapiten je napisao/la:I jedan prijedlog za fanshop. Da se napravi album sa sličicama igrača, stručnog štaba, neke slike iz historije našeg kluba, Grbavice... Sada kada je odrađeno ovo slikanje igrača mislim da bi se to moglo lahko odraditi.
Znam da je ovo već neko predlagao prije godinu dana otprilike, ali eto sada kada se otvara novi fan shop vjerovatno će se pojačati i ponuda pa se nadam da će se i ovo naći u istoj
da li ima negdje video kako navijaci pjevaju "Mehmeda majka budila"MU'MIN T.M. je napisao/la:OBAVEZNO PROČITATI...
http://mrakovackabb.com/2015/05/15/f-k- ... i-slicice/
Mozda je tako i najbolje,samo da danas ne bude povreda.Elegant je napisao/la:Mislim da nece biti vise utakmica do Sirokog, danas jos ova protiv ukrainaca i onda nakon povratka u Sarajevo samo treninzi.
Hurmasica je napisao/la:Neće ovo biti nimalo lagani susreti ali takav je kup, drago mi je ipak što smo izvukli Borac jer sa njima uvijek igramo nekako otvorene utakmice uz dosta golova. Nadam se da će tako biti i ovaj put uz prolazak Želje![]()