Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

terabajt
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet feb 18, 2016 1:54 pm

Odlicno prezadovoljan, definitivno borc ima jedini zadatak a to je opstank u ligi kup manje vise igrace bez pritiska bez zara. Sad mozemo jos rasterecenije igrati protiv širokog. Mislim da se u izjavi siljka vidi da nam je prioritet kup sto je po meni logično. Sad nas je sreca pomilovala (moglo je gore) iako nece biti lahko. Sto znaci da do cilja (evrope) imamo 2 lakse (borac) i 4 teske (polu finale i finale) utakmice kroz kup. Dok u ligi imamo 12 super teskih utakmica.

sajo10
Kontakt:

čet feb 18, 2016 1:56 pm

Kapiten je napisao/la:Odlično je za nas što međusobno igraju Sloboda i Sarajevo. Vjerovatno će to biti dvije teške utakmice, uzvrat se igra na Koševu 16. marta, a mi idemo u Tuzlu 19.
Sloboda nema toliko kvalitetnih rješenja na klupi pa će sigurno biti umorni što bi mi trebali iskoristiti maksimalno.
Dobra obzervacija! Ovo moze biti kljuc pobjede u Tuzli. Siguran sam da idu sa najboljim sastavom u Sarajevo ali opet pomalo sumnjam da ce ici 100 % na kup, jer imaju sansu da osvoje ligu. Vidjetcemo u glavnom...

Kapiten
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:02 pm

I jedan prijedlog za fanshop. Da se napravi album sa sličicama igrača, stručnog štaba, neke slike iz historije našeg kluba, Grbavice... Sada kada je odrađeno ovo slikanje igrača mislim da bi se to moglo lahko odraditi.

Znam da je ovo već neko predlagao prije godinu dana otprilike, ali eto sada kada se otvara novi fan shop vjerovatno će se pojačati i ponuda pa se nadam da će se i ovo naći u istoj :)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ceze
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:06 pm

Borac je baš onako po mjeri, prije svega jer im je prioritet liga gdje ih čeka puno posla. Od kupa skoro pa da nemaju ništa taman ga osvojili.
Trebali bi biti jači nego prošle polusezone, ali vjerujem da će više toga pitati Želju nego njih.

27.2. Borac-Sloboda
5.3. Olimpik-Borac
9.3 Borac-Željo
12.3. Borac-Drina
15.3. Željo-Borac
20.3. Travnik-Borac

28.2. Željo-Široki
5.3. Velež-Željo
9.3. Borac-Željo
13.3. Željo-Mladost DK
15.3. Željo-Borac
20.3. Sloboda-Željo

Mislim da je i raspored dosta dobar, Željo ima dva "lakša" protivnika (Velež i Mladost) i Slobodu oko utakmica kupa, dok Borac igra sa direktnim konkurentima (Olimpik, Drina i Travnik).

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:06 pm

Kapiten je napisao/la:I jedan prijedlog za fanshop. Da se napravi album sa sličicama igrača, stručnog štaba, neke slike iz historije našeg kluba, Grbavice... Sada kada je odrađeno ovo slikanje igrača mislim da bi se to moglo lahko odraditi.

Znam da je ovo već neko predlagao prije godinu dana otprilike, ali eto sada kada se otvara novi fan shop vjerovatno će se pojačati i ponuda pa se nadam da će se i ovo naći u istoj :)
+1 :palacgore:

Špekac1921
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:07 pm

Dobro smo prošli, još iz utakmice komšinica i Leicestera otpada jedan ozbiljan kandidat i to nam olakšava posao.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Leon_Professional
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:07 pm

Kako Sasa Vugdalic rece i njima i nama ce biti pakleno ovih 20 prvih dana. Ali mi u ligi imamo poslije Sirokog 2 malo laksa kola pa Sloboda. Danas bi trebalo pobijediti da se malo digne samopouzdanje kod igraca, pa odbrojavati do Sirokog :titula:

sz21
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:26 pm

MU'MIN T.M. je napisao/la:OBAVEZNO PROČITATI...
http://mrakovackabb.com/2015/05/15/f-k- ... i-slicice/
da li ima negdje video kako navijaci pjevaju "Mehmeda majka budila"
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

rios
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:33 pm

Protivnik po mjeri mislim,moglo bolje ali moglo i gore.Na ruku nam ide to sto ambicije Zelje i Borca u ovom takmicenju vjerovatno mimoilaze,njima je prioritet opstanak a nama opet kup najsigurniji nacin za Evropu i trofej ove sezone.Nece bas biti ni neko setanje kroz taj dvomec,bar ga ja ne ocekujem,ali uz maximalan angazman vjerujem u nas prlazak dalje. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

chile
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:34 pm

Bilo bi odlicno danasnju utakmicu kad bi imali pogledati, makar neki malo opsirniji izvjestaj, jer ce nam ona pokazati u kakvom je stanju ekipa i sta se moze ocekivati. Ukrajinci protivnik po mjeri a nama zadnja pripremna.
Sto se tice kupa i Borca i oni su tm rekonstruisali kao i mi, o njima treba tek nakon Sirokog, ako uzmemo Hercegovce i Kraisnike cemo mislim bez veci problema. Borcu ce prioritet biti liga i pokusaj opstanka u najvecem rangu takmicenja.
Nadam se prenosu prve tekme protiv njih i pracenju s rajom u dolini na novom LED guzonji :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

CARSONIO
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:49 pm

Moramo biti zadovoljni ipak smo bolji od Borca ,prvu igramo u gostima a sto je najbitnije za ove jace protivnike cemo imati dovoljno vermena da se uigramo.
Izjava Bogija za malog Hasanovic me je obradovala znaci da je na pravom putu .Pošto ga licno poznajem znam da ima njuh za igraca.
Ove propremne utakmice svi smo nekako bili razocarani sto Memija nije igrao ,mozda je trebao ici? pa je Edis uigravao ekipu bez njega-

Josip Bukal
Kontakt:

čet feb 18, 2016 2:52 pm

Sa Borcem je uvijek bilo neizvijesno i napeto, pa će tako biti i ovaj put. U sličnoj smo situaciji, oni se pojačali kao i mi. Mislim da je naša mala prednost što se druga igra kod nas i da će u našem grotlu Borac izgoriti.

Hurmasica
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:11 pm

Neće ovo biti nimalo lagani susreti ali takav je kup, drago mi je ipak što smo izvukli Borac jer sa njima uvijek igramo nekako otvorene utakmice uz dosta golova. Nadam se da će tako biti i ovaj put uz prolazak Želje :palacgore: :titula:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

zeka_tm87
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:11 pm

Ma ljudi bojac je ja mislim a je pored radnickog najlaksi protivnik jesu se oni pojacali ali kojim igracima i oakle iz nize ligasa iz crbije i klubova iz nizeg ranga rs a

diego1921
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:16 pm

Hoce li biti generalka prije Sirokog ?

Elegant
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:23 pm

Mislim da nece biti vise utakmica do Sirokog, danas jos ova protiv ukrainaca i onda nakon povratka u Sarajevo samo treninzi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:24 pm

Elegant je napisao/la:Mislim da nece biti vise utakmica do Sirokog, danas jos ova protiv ukrainaca i onda nakon povratka u Sarajevo samo treninzi.
Mozda je tako i najbolje,samo da danas ne bude povreda. :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:27 pm

Ma kakav ba Borac. Ako ne možemo njih proći onda nismo za Evrope. Po meni odličan žrijeb.

ChWilla
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:33 pm

tako nekako.

mladost i radnik realno nisu slabiji od njih nego barem bare-bare, uigraniji su i pokazali neuporedivo više u prvenstvu. slabiji je samo radnički. i obzirom da je ovima frka za opstanak i prioritet prvenstvo, mislim da su najbolji žrijeb poslije radničkog.
gradi željo boli te *****

ISB87
Kontakt:

čet feb 18, 2016 3:36 pm

Hurmasica je napisao/la:Neće ovo biti nimalo lagani susreti ali takav je kup, drago mi je ipak što smo izvukli Borac jer sa njima uvijek igramo nekako otvorene utakmice uz dosta golova. Nadam se da će tako biti i ovaj put uz prolazak Želje :palacgore: :titula:
slika

:lol:

Slazem se da je sa njima uvijek zanimljivo, ona utakmica od 4:2 je jedna od najboljih koje sam gledao.Ali u zadnje vrijeme smo slabi sa golovima, tako da ne ocekujem neku golijadu..0:1 i 1:0 ;)
Zadnja izmjena: ISB87, dana/u čet feb 18, 2016 3:39 pm, ukupno mijenjano 1 put.
MIRZA RASCIC

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava