Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mkulaglic
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 4:38 pm

krajisnik87 je napisao/la:slikaslikaslikaslikaslikaslika
Jel ovo Bekrija steso stomak slika

Sent from my C5303 using Tapatalk

mirsad94
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 4:39 pm

fk1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:gavran zna sta prica. Polako, znace se...
generalni sponzor sigurno
Ma nastavlja se gradnja istoka, sa ili bez dozvola .

Velahalve
Kontakt:

čet jun 23, 2016 4:40 pm

E cuj Husiću ukraden Audu A6, :roll:

fk1921

čet jun 23, 2016 4:41 pm

mirsad94 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:gavran zna sta prica. Polako, znace se...
generalni sponzor sigurno
Ma nastavlja se gradnja istoka, sa ili bez dozvola .
to isto rece i KrajPrice, dok gavran izgleda nesto drugo zeli da kaze
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 4:41 pm

Zadnja izmjena: krajisnik87, dana/u čet jun 23, 2016 4:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

cikazubo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 4:42 pm

Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
Vidim na Kupresu ih dobro cijedi, pretpostavljam da cemo imati manje problema sa povredama i igracima koji posle 60. min ne mogu disati.. :zeljeznicar1:

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 4:43 pm

mkulaglic je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:slikaslikaslikaslikaslikaslika
Jel ovo Bekrija steso stomak slika

Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma uvukao ga dok se slika haha
Mogao bi Bekric proradito slijedece sezone .
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Jaozinho22

čet jun 23, 2016 4:44 pm

Hajmo Tuce majstore vakat je da "poceras" :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fanaticZeljin

čet jun 23, 2016 4:48 pm

Velahalve je napisao/la:E cuj Husiću ukraden Audu A6, :roll:
Sta ti je to cudno, danas zeni na otoci ukrali golfa, ne znam kojeg..Ajd gukni gavrane :lol:
Srcu draga, boja PLAVA !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 23, 2016 4:52 pm

i papiri u njemu :lol:

IvanOsim
Kontakt:

čet jun 23, 2016 4:52 pm

cikazubo je napisao/la:Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
Vidim na Kupresu ih dobro cijedi, pretpostavljam da cemo imati manje problema sa povredama i igracima koji posle 60. min ne mogu disati.. :zeljeznicar1:
S kojim si momcima tacno pricao ako se smije znati, u moje vrijeme on nije dolazio nikad nista da predaje.

Na Difu imas jednog docenta, zove se Haris Alic, bio je prvo desna ruka Radji, pa Talovicu, on je alfa i omega u vezi licenci za trenere u NS, ali koliko znam on nije radio po klubovima zadnjih 10-tak godina, on je nama preporucio Hidica, jer u to vrijeme nije bilo mnogo dobrih opcija, poslije njega je bilo boljih studenata i vecih kapaciteta po mom skromnom misljenju.

fk1921

čet jun 23, 2016 4:53 pm

Minjore je napisao/la:
i papiri u njemu :lol:
taj se audi a6 danas krade vise nego golf 2 :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 4:54 pm

1921.ba je napisao/la:ima i arsenal iz ukrajine ali to je arsenal kiev

slika

slika
E na taj sam ja mislio

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 23, 2016 4:54 pm

Bekrić je čitao forum a ono što je uslijedilo nakon toga :karanje: Šala al valjo bi nam Tuce spreman, pokido bi igrom :shisha:
Spoiler:
slika
Edit: imao sam sve iz 84/85 ali rat jbg nije se uspjelo sve sačuvati :(

Postavljao sam ovo ranije a volio bih da vidim slične kolekcije kod raje ako ima ko? Može i na pp
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

cikazubo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 4:56 pm

IvanOsim je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
S kojim si momcima tacno pricao ako se smije znati, u moje vrijeme on nije dolazio nikad nista da predaje.

Na Difu imas jednog docenta, zove se Haris Alic, bio je prvo desna ruka Radji, pa Talovicu, on je alfa i omega u vezi licenci za trenere u NS, ali koliko znam on nije radio po klubovima zadnjih 10-tak godina, on je nama preporucio Hidica, jer u to vrijeme nije bilo mnogo dobrih opcija, poslije njega je bilo boljih studenata i vecih kapaciteta po mom skromnom misljenju.
Eto imas na pp da ne imenujem ovdje..

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 23, 2016 5:12 pm

Kapiten je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:Što Stevo fino odgovori na sva pitanja sa foruma vezana za njega:) Ko da čita
Ja vjerujem da dosta njih i cita forume :mrgreen:
A i ovo za press konferencije si upravu. To je meni vise toliko dosadno da rijetko kad i pogledam. Tacno znas sta ce reci od rijeci do rijeci.
Eto Stevo napravi izuzetak. Bravo Stevo :D

:titula:
vjerujem da ih ima da čitaju. Ali meni gore što novinari ne čitaju. Ili su toliko glupi da ne mogu skontati šta raja hoće da zna.

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 5:19 pm

Eto saznali ste nefudbalske razloge što Husić nike bio na treningu u ponedjeljak.
Ipak mahalske na treningu su ponekad i istinite :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

salle86
Kontakt:

čet jun 23, 2016 5:25 pm

.
Zadnja izmjena: salle86, dana/u čet jun 23, 2016 7:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Neandertalac

čet jun 23, 2016 5:35 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Kostic je kljuc.. Ima na svim pozicijama vise dobrih igraca.. Uprava mu je ispunila zelje kada je oprema u pitanju.. Doveden je jedan od najboljih kondicionih trenera.. Ima sve preduslove da napravi dobar rezultat i nece imati opravdanje ako, ne daj Boze, ne krene kako se svi nadamo..
To je to
Jedan, dva, tri igraca mogu podbaciti ili da ne ispune ocekivanja, ali za svakog od njih ima adekvatnu zamjenu.
Nadamo se svi da zna sta radi, da ima potrebno znanje, kvalitet, hrabrost, volju, zelju, muda, da istraje i predje preko svih izazova pa da zajedno na kraju podignemo pehar.

Naravno, sta god neko imao kao cilj, igra, plasman u europu, ja imam sasvim jasan pogled na to, titula i samo titula!
Željeznicar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 5:36 pm

Ma Miroslav ode u Osaku za 16 miliona eura,nakon onakve asistencije kao Silva neku noć protiv Hrvata,skontali Japanci da je tu negdje kalibar njih dvojice,a jeftinije će proći sa Miroslavom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava