Jel ovo Bekrija steso stomakkrajisnik87 je napisao/la:

Sent from my C5303 using Tapatalk
Jel ovo Bekrija steso stomakkrajisnik87 je napisao/la:
Ma nastavlja se gradnja istoka, sa ili bez dozvola .fk1921 je napisao/la:generalni sponzor sigurnostorm_raider je napisao/la:gavran zna sta prica. Polako, znace se...
to isto rece i KrajPrice, dok gavran izgleda nesto drugo zeli da kazemirsad94 je napisao/la:Ma nastavlja se gradnja istoka, sa ili bez dozvola .fk1921 je napisao/la:generalni sponzor sigurnostorm_raider je napisao/la:gavran zna sta prica. Polako, znace se...
Ma uvukao ga dok se slika hahamkulaglic je napisao/la:Jel ovo Bekrija steso stomakkrajisnik87 je napisao/la:![]()
Sent from my C5303 using Tapatalk
Sta ti je to cudno, danas zeni na otoci ukrali golfa, ne znam kojeg..Ajd gukni gavraneVelahalve je napisao/la:E cuj Husiću ukraden Audu A6,
i papiri u njemuVelahalve je napisao/la:E cuj Husiću ukraden Audu A6,
S kojim si momcima tacno pricao ako se smije znati, u moje vrijeme on nije dolazio nikad nista da predaje.cikazubo je napisao/la:Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
Vidim na Kupresu ih dobro cijedi, pretpostavljam da cemo imati manje problema sa povredama i igracima koji posle 60. min ne mogu disati..
taj se audi a6 danas krade vise nego golf 2Minjore je napisao/la:i papiri u njemuVelahalve je napisao/la:E cuj Husiću ukraden Audu A6,
E na taj sam ja mislio1921.ba je napisao/la:ima i arsenal iz ukrajine ali to je arsenal kiev
Eto imas na pp da ne imenujem ovdje..IvanOsim je napisao/la:S kojim si momcima tacno pricao ako se smije znati, u moje vrijeme on nije dolazio nikad nista da predaje.cikazubo je napisao/la:Danas sam imao priliku razgovarati s nekim momcima sa DIFa, i pitam ih usput za Seferovica, kazu da je to mozda i najbolji kondicioni trener kojeg mozes naci u ovom gradu i sire, kao kad im dodje na neke vjezbe i predavanja profesori ih posebno upozore da dobro slusaju Seferovica kada drzi neke prezentacije s obzirom da posjeduje veliko znanje u toj oblasti, takodje mnogi fudbaleri i reprezentativci rade individualno sa njim, ja ga se licno sjecam dok je radio sa Arom na onom terenu pored stadiona Otoka, pa sam cesto znao ostati po 15-20 min i diviti se koliko je Hodzic spreman.
Vidim na Kupresu ih dobro cijedi, pretpostavljam da cemo imati manje problema sa povredama i igracima koji posle 60. min ne mogu disati..
Na Difu imas jednog docenta, zove se Haris Alic, bio je prvo desna ruka Radji, pa Talovicu, on je alfa i omega u vezi licenci za trenere u NS, ali koliko znam on nije radio po klubovima zadnjih 10-tak godina, on je nama preporucio Hidica, jer u to vrijeme nije bilo mnogo dobrih opcija, poslije njega je bilo boljih studenata i vecih kapaciteta po mom skromnom misljenju.
vjerujem da ih ima da čitaju. Ali meni gore što novinari ne čitaju. Ili su toliko glupi da ne mogu skontati šta raja hoće da zna.Kapiten je napisao/la:Ja vjerujem da dosta njih i cita forumeponosannavas je napisao/la:Što Stevo fino odgovori na sva pitanja sa foruma vezana za njega:) Ko da čita![]()
A i ovo za press konferencije si upravu. To je meni vise toliko dosadno da rijetko kad i pogledam. Tacno znas sta ce reci od rijeci do rijeci.
Eto Stevo napravi izuzetak. Bravo Stevo![]()
To je toHadzijalagic je napisao/la:Kostic je kljuc.. Ima na svim pozicijama vise dobrih igraca.. Uprava mu je ispunila zelje kada je oprema u pitanju.. Doveden je jedan od najboljih kondicionih trenera.. Ima sve preduslove da napravi dobar rezultat i nece imati opravdanje ako, ne daj Boze, ne krene kako se svi nadamo..