nikad dama nije sama...likusa je napisao/la:Svi otisli vecsta cu sama ovdje
![]()

nikad dama nije sama...likusa je napisao/la:Svi otisli vecsta cu sama ovdje
![]()
Eh dobro jejovanmaksimovic je napisao/la:nikad dama nije sama...likusa je napisao/la:Svi otisli vecsta cu sama ovdje
![]()
Ja se sad jedem sto ne odoTryg je napisao/la:Plave dame nisu same, HAMO SPORT1 DAJTE TO VISE!
Ode mi sva meza i pice cekajuci
Ovaj sastav mi je juce pinki poslao,nadao sam se da ce Kramaric biti lijevo,vidjeli smo protiv Slobode u ligi da stana i memija ne mogu drzati lijevu stranu,nadam se da ce me demantovati !! ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!likusa je napisao/la:Svi otisli vecsta cu sama ovdje
![]()
Željezničar: Vedran Kjosevski - Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić (c), Jadranko Bogičević, Srđan Stanić - Jovan Blagojević, Adnan Zahirović - Miroslav Stevanović, Samir Bekrić, Kerim Memija - Ivan Lendrić
Začno tako stanić i memija su katastrofa bili.diego1921 je napisao/la:Ovaj sastav mi je juce pinki poslao,nadao sam se da ce Kramaric biti lijevo,vidjeli smo protiv Slobode u ligi da stana i memija ne mogu drzati lijevu stranu,nadam se da ce me demantovati !! ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI !!likusa je napisao/la:Svi otisli vecsta cu sama ovdje
![]()
Željezničar: Vedran Kjosevski - Siniša Stevanović, Aleksandar Kosorić (c), Jadranko Bogičević, Srđan Stanić - Jovan Blagojević, Adnan Zahirović - Miroslav Stevanović, Samir Bekrić, Kerim Memija - Ivan Lendrić
I švedi vec navijaju ebi malo sarajvojovanmaksimovic je napisao/la:nikad dama nije sama...likusa je napisao/la:Svi otisli vecsta cu sama ovdje
![]()
Bice pola sata prije tekme,tako su najavili ovi iz sport1 !!zubanovic89 je napisao/la:Imal linka kakvog nisam upratio, radna nedjelja plakao sam maloprije u cosku
nadam se samo da ti yebeni bhtelekom nece ovo iskljuciti... inace svaka cast...leet je napisao/la:stream youtube
https://www.youtube.com/watch?v=W70oDu_jpeY" onclick="window.open(this.href);return false;
I kod mene crno još nije počeo prenos ?SWRA_1921 je napisao/la:Jel vec ima nesto na ovom streamu ili je crno do pocetka tekme?
Hvalaleet je napisao/la:stream youtube
https://www.youtube.com/watch?v=W70oDu_jpeY" onclick="window.open(this.href);return false;
I ja isto.Tryg je napisao/la:Popusim citavom kolektivu sport1.ba