Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

neroazzuro
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 12:51 pm

Šećerović je, mislim, još kao maloljetan otišao u Rodu iz Slavena. Tamo je proveo sigurno 3-4 godine po posudbama. Mislim da je dovoljno mlad otišao da nauči neke od tih temeljnih stvari.

Hare79
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:55 pm

ChWilla je napisao/la:[video]http://www.youtube.com/watch?v=Qgi0ylWGoPA[/video]

u fudbalu se nikad ništa pouzdano ne zna. međutim na osnovu one utakmice sa olimpicom i ovih klipova mišljenja sam da šećerović definitivno ima taj moderni šlif veznjaka, to kako se "zaoprave" igra danas u ozbiljnijim sredinama - bazirano prije svega na kretanju bez lopte, i čitanju kako se drugi kreću bez lopte. o njemu niko ne priča, a po meni je protiv olimpica bio najbolji.
Ja sam prije desetak dana napisao da će on biti pravo pojačanje koje će rasteretiti Blagojevića. Al eto, skloni smo podcjenjivanju, možda zbog bivšeg kluba, možda zbog prezimena.. Niko od "stručnjaka" ga ne vidi među prvih 11. Nebitno... sve će se pokazati u narednoj sezoni

addyno1
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:55 pm

pinki je napisao/la:Ja sam nakon Joce vrlo oprezan što se tiče Nikolića, ostaje da se vidi na terenu...
nas deni simeunovic

addyno1
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:57 pm

LARS1921 je napisao/la:Ne vidim kako mujagic moze donijeti prevagu ako ganjamo rezultat. Teško da on može uzet lopti proci 1-2 igrača i zabiti
ne mislim ni ja da moze donijeti, ali svi tu pisu o nasoj djeci itd kako im treba davat sansu

ChWilla
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:59 pm

najjača je konkurencija na njegovoj poziciji, ali momak je odigrao 50ak tekmi u drugoj holandskoj, i bio jedan od važnijih igrača u ekipi koja je uzela kup i koja je dok joj se igralo prvenstvo bila ispred nas i u prvenstvu. kako god se zvala ta ekipa, koliko god "mala" bila - to su nažalost činjenice. mada sam ja sad više komentarisao ovaj vizuelni domet nego reference, a u kontekstu onoga što je boccaccio napisao - kako se danas "stvarno" igra lopte u ozbiljnim sredinama. znači trka, kretanje bez lopte i praćenje kako se drugi kreću bez lopte.
gradi željo boli te *****

Djulaga_
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:00 pm

LARS1921 je napisao/la:Ne vidim kako mujagic moze donijeti prevagu ako ganjamo rezultat. Teško da on može uzet lopti proci 1-2 igrača i zabiti

A ti znas da Stevo moze a Mujagic ne moze?
Kako to?
Stevo ce proći 1-2 igrača i zabit?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

nookey
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:01 pm

ChWilla je napisao/la:najjača je konkurencija na njegovoj poziciji, ali momak je odigrao 50ak tekmi u drugoj holandskoj, i bio jedan od važnijih igrača u ekipi koja je uzela kup i koja je dok joj se igralo prvenstvo bila ispred nas i u prvenstvu. kako god se zvala ta ekipa, koliko god "mala" bila - to su nažalost činjenice. mada sam ja sad više komentarisao ovaj vizuelni domet nego reference, a u kontekstu onoga što je boccaccio napisao - kako se danas "stvarno" igra lopte u ozbiljnim sredinama. znači trka, kretanje bez lopte i praćenje kako se drugi kreću bez lopte.
Igra bez lopte je preko 50%

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:01 pm

Ko je rekao da nece dobit priliku? Ima li kod vas pojedinih išta pozitivno? Kod komsinica ima nešto, a situacija u klubu im je da bog sačuva, kod vas sve crno

@djulaga

eto ja ti garantujem da hoce

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:02 pm

Ima li gdje stream pressa?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

cikazubo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:03 pm

Djulaga_ je napisao/la:

A ti znas da Stevo moze a Mujagic ne moze?
Kako to?
Stevo ce proći 1-2 igrača i zabit?
Oj cuj proci 1-2 igraca i zabit :r

tm8782
Kontakt:

addyno1 je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ja sam nakon Joce vrlo oprezan što se tiče Nikolića, ostaje da se vidi na terenu...
nas deni simeunovic
Pratim tvoje pisanje mozda ima mjesec dana.
Bicu iskren i reci da tvoj stil pisanja proizilazi iz reda pristalica nekih menagera koji vise ne mogu da rade u klubu sto su radili.
Pripadas, ili si neko od njih, krugu ljudi koji su kivni na ovu upravu zato sto su svima zavrnuli 'pipe'. Isti ti koji su mesetarili u klubu.
Odavno se spremam da ti napisem ali sam sacekao neki drugi trenutak. Kao sto je ovaj sad.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

nookey
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:Ko je rekao da nece dobit priliku? Ima li kod vas pojedinih išta pozitivno? Kod komsinica ima nešto, a situacija u klubu im je da bog sačuva, kod vas sve crno

@djulaga

:rofl: :rofl:
potpiši mjeničnu izjavu :ganja:

Plava Porodica
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:05 pm

Evo na gg.ba izjavili da su potpisali i Stevo i Dino.
Neka vam.je sa srećom,da nam budete od koristi u osvajanju :titula: :titula:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:06 pm

pinki je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Ko je rekao da nece dobit priliku? Ima li kod vas pojedinih išta pozitivno? Kod komsinica ima nešto, a situacija u klubu im je da bog sačuva, kod vas sve crno

@djulaga

Kad mogu svašta i oni garantovati ovaj nece biti pojacanje, ovaj ce biti promasaj, sto ne bih i ja mogao :ganja:

Hare79
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:06 pm

U koliko sati je pressica uopšte?

Djulaga_
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:08 pm

Vi zaboravljate da mi nismo igrali taj neki "moderni" fudba, kojeg cemo kao sad igrati, a nedavno smo prosli Ferenca, zamalo Standarda sa limitiranim igračkim kadrom.
Tj. kadrom koji sad ljudi omolazavaju,tipa, ne moze Mujaga, a moze Stevo.

Baja, Dado, Amir, Memija, Beganovic su prosli veliki Ferenc, Standard, zamalo.
Zadnja izmjena: Djulaga_, dana/u čet jun 23, 2016 1:10 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

nookey
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:09 pm

LARS1921 je napisao/la:
pinki je napisao/la:

@djulaga

Kad mogu svašta i oni garantovati ovaj nece biti pojacanje, ovaj ce biti promasaj, sto ne bih i ja mogao :ganja:
hahahaha, logično
i ja garantujem pa šta bude :rofl1:

cikazubo
Kontakt:

Ma ne moze Mujaga, nije on igrac koji ce proc par igraca i zabit.. Sta sve covjek nece pocitati.

JoseMourinho
Kontakt:

Iskreno ne kontam toliku euforiju sa druge strane oko dolaska Steve, uredu dolazi da bude 3/4 napadač, ali dovodimo čovjeka koji je bio klupa u Zrinjskom i kojem tamo nije produžen ugovor, da se moglo bolje naci moglo je ;)

Ajzea
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:10 pm

Potpisali Stevo i Bevab.. Bravo !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava