Ja sam prije desetak dana napisao da će on biti pravo pojačanje koje će rasteretiti Blagojevića. Al eto, skloni smo podcjenjivanju, možda zbog bivšeg kluba, možda zbog prezimena.. Niko od "stručnjaka" ga ne vidi među prvih 11. Nebitno... sve će se pokazati u narednoj sezoniChWilla je napisao/la:[video]http://www.youtube.com/watch?v=Qgi0ylWGoPA[/video]
u fudbalu se nikad ništa pouzdano ne zna. međutim na osnovu one utakmice sa olimpicom i ovih klipova mišljenja sam da šećerović definitivno ima taj moderni šlif veznjaka, to kako se "zaoprave" igra danas u ozbiljnijim sredinama - bazirano prije svega na kretanju bez lopte, i čitanju kako se drugi kreću bez lopte. o njemu niko ne priča, a po meni je protiv olimpica bio najbolji.
nas deni simeunovicpinki je napisao/la:Ja sam nakon Joce vrlo oprezan što se tiče Nikolića, ostaje da se vidi na terenu...
ne mislim ni ja da moze donijeti, ali svi tu pisu o nasoj djeci itd kako im treba davat sansuLARS1921 je napisao/la:Ne vidim kako mujagic moze donijeti prevagu ako ganjamo rezultat. Teško da on može uzet lopti proci 1-2 igrača i zabiti
LARS1921 je napisao/la:Ne vidim kako mujagic moze donijeti prevagu ako ganjamo rezultat. Teško da on može uzet lopti proci 1-2 igrača i zabiti
Igra bez lopte je preko 50%ChWilla je napisao/la:najjača je konkurencija na njegovoj poziciji, ali momak je odigrao 50ak tekmi u drugoj holandskoj, i bio jedan od važnijih igrača u ekipi koja je uzela kup i koja je dok joj se igralo prvenstvo bila ispred nas i u prvenstvu. kako god se zvala ta ekipa, koliko god "mala" bila - to su nažalost činjenice. mada sam ja sad više komentarisao ovaj vizuelni domet nego reference, a u kontekstu onoga što je boccaccio napisao - kako se danas "stvarno" igra lopte u ozbiljnim sredinama. znači trka, kretanje bez lopte i praćenje kako se drugi kreću bez lopte.
Oj cuj proci 1-2 igraca i zabitDjulaga_ je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Ne vidim kako mujagic moze donijeti prevagu ako ganjamo rezultat. Teško da on može uzet lopti proci 1-2 igrača i zabiti
A ti znas da Stevo moze a Mujagic ne moze?
Kako to?
Stevo ce proći 1-2 igrača i zabit?
Pratim tvoje pisanje mozda ima mjesec dana.addyno1 je napisao/la:nas deni simeunovicpinki je napisao/la:Ja sam nakon Joce vrlo oprezan što se tiče Nikolića, ostaje da se vidi na terenu...
LARS1921 je napisao/la:Ko je rekao da nece dobit priliku? Ima li kod vas pojedinih išta pozitivno? Kod komsinica ima nešto, a situacija u klubu im je da bog sačuva, kod vas sve crno
@djulaga
eto ja ti garantujem da hoce
Kad mogu svašta i oni garantovati ovaj nece biti pojacanje, ovaj ce biti promasaj, sto ne bih i ja mogaopinki je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Ko je rekao da nece dobit priliku? Ima li kod vas pojedinih išta pozitivno? Kod komsinica ima nešto, a situacija u klubu im je da bog sačuva, kod vas sve crno
@djulaga
eto ja ti garantujem da hoce![]()
![]()
potpiši mjeničnu izjavu
hahahaha, logičnoLARS1921 je napisao/la:Kad mogu svašta i oni garantovati ovaj nece biti pojacanje, ovaj ce biti promasaj, sto ne bih i ja mogaopinki je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Ko je rekao da nece dobit priliku? Ima li kod vas pojedinih išta pozitivno? Kod komsinica ima nešto, a situacija u klubu im je da bog sačuva, kod vas sve crno
@djulaga
eto ja ti garantujem da hoce![]()
![]()
potpiši mjeničnu izjavu