Podsjetio me na Hasagica protiv Albanije. Stao bas blizu stative i covjeku potrebno samo bilo prebaciti zid bez neke snage.
Veca zna da tako ne treba, zar ne?

Bez adijaSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 7:45 pmNek Radniku ponude paket (Žera, Adi, Modic) a ovi nama nek daju PecuPlava Porodica je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 7:42 pmSvo poštovanje Veležu i sličnim, ali igrače kao što su Žera, tj. pravi potencijali, ako već idu na posudbu to mora striktno biti klub iz najvišeg ranga. I to što je moguće bolji.![]()
Ova klauzula i jeste paket sa malim Hirosem i prebijanjem 40000 KM. A mnogi igraci su od pita eno i Kalezic a covjek nije cuo za njih. Pusti njanje nek reflektore obnavljaju.sejo je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:42 pmMa ne vjerujem, mislim da ce prije kod nas, jedino da plate obestecenje a to je teskobarbarez je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:37 pmPitari kazu da je Arezina njihov. Ja bi stvarno volio da dodje. Odlican je igrac.Ndare je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 6:11 pmSa ovim prinovama aBd vidi se da u startu hoce da nas ubrza jer Arezina, Veselinovic su poprilicno pokretljivi igraci. Uz Zaima, Ramovica kad se opravi jednog od klinaca Hajdar ili Saban dobija se puno pokretljiviji Zeljo. Uz Blagog, Vranjesa, mozda Zakarica koji znaju sa loptom a nisu neki sprinteri mogli bi izgledati puno bolje i brze od onog Adinog dizel tima koji je imao sporiju tranziciju. Uostalom vidjet cemo.
e čuj voli Želju. On voli Želju ko ja real sosijedad