Kad je riječ o prvom dijelu, dijelimo mišljenje. Previše seremo, a malo podrške dajemo.djoxxx1921 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 4:43 pmNama onaj gore ne bi ugodio. Nekom valja 352, ovom jok. Po njemu daj 433. Dodje onda Guardiola i tvrdi da mi nemamo igrace za 352, vracaj na 4231. Sve profi licence, strucnjaci. Sad mnogima i Projic dobar, prizivaju ga kao da je Alba. A prije samo par mjeseci ga ti isti pljuvali, psovali, tjerali. Odjednom valja. Pa nas bivsi mag na klupi i strasni SD dovedose Jusufia, ljudi ga iz mrtvog Olimpika otjerali. Ja ga na termin ne bi zovnuo, cak i kad bi mi igrac falio. Modic, iz kruga na centru ne zna izaci. Poserem se ja na takvog veznog.. Kad nije do sad naucio, nek se uhvati kobiljace, nece se on hljeba najest od ovog. Hadzic, ono sto je do sad odigrao Benjo Sehic moze na jednoj nozi.. Zeri svaki korak tezak milju maraka, ne bi ga gledao i trpio da mi je brat rodjeni, pa i da se rodio na centru Grbavice. Samo osto Slobo, puna podrska
Ma jasno kao dan, ako je sportista treba da mu bude drago sto ce otici negdje gdje ce imati priliku za igru, neka se makne van sarajeva, daleko od raje i poroka i neka se posveti fudbalu godinu dana i propisa krv da ostvari san, ovo mu je nova sansa opet je sve do njega...bar ja tako mislimkvalitet je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 5:39 pmŽerića na posudbu da, odreći ga se ni slučajno. To je moje mišljenje. Brzo zaboravljamo koliko su ga hvalili i trener Lokomotive i trener Atletico Madrida, nije to baš slučajno. Najtalentovaniji omladinac u kojeg moramo uložiti još više, što da ne i kakvog dobrog psihologa, pedagoga...
Znacu Arezina je nasLARS1921 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 5:37 pmŠta li bi ovo moglo značiti ?
Amer Hiroš i naredne će sezone nositi dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.
Talentovani veznjak proteklu sezonu je nastupao za “Bosanski Hoffenheim”. On je u dresu tima iz Doboja kod Kaknja odigrao 29 utakmica, postigao je jedan gol i upisao dvije asistencije.
Sa Mladosti je imao amaterski ugovor, a ovoga ljeta dogovorio je produženje saradnje, što je Mladost i zvanično objavila, ali je problem nastao jer je ovaj klub na račun sarajevskog Željezničara morao uplatiti 40 hiljada komvertibilnih maraka na ime naknade za treniranje. Hiroš je kompletan omladinski staž odradio na Grbavici. Debitova je i za prvi tim, odigrao nekoliko utakmica, a zatim je nastupao i za ekipu Goražda.
Željo i Mladost su pronašli zajednički jezik i došli su do dogovra na zadovoljstvo svih saznaju hehe.ba, pa će Hiroš i u narednom periodu nastupati za Mladost.
...a onaj golman Slovenac Emil Velić, visok 190, Vecino godište, a ako će nas Veca napuštati...
Hoces da kazes da smo ostetu platili?
Bilo bi dobro.. a dobra je i pogodba. Arezina je dosta dobar igrac.