Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 17, 2018 5:30 pm

A jes mi drago što će Žera možda u nižu ligu pa da vidi kako je to hljeb zaradit, šteta što je bajram :D
Željezničar ante portas !

kvalitet
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:32 pm

djoxxx1921 je napisao/la:
ned jun 17, 2018 4:43 pm
Nama onaj gore ne bi ugodio. Nekom valja 352, ovom jok. Po njemu daj 433. Dodje onda Guardiola i tvrdi da mi nemamo igrace za 352, vracaj na 4231. Sve profi licence, strucnjaci. Sad mnogima i Projic dobar, prizivaju ga kao da je Alba. A prije samo par mjeseci ga ti isti pljuvali, psovali, tjerali. Odjednom valja. Pa nas bivsi mag na klupi i strasni SD dovedose Jusufia, ljudi ga iz mrtvog Olimpika otjerali. Ja ga na termin ne bi zovnuo, cak i kad bi mi igrac falio. Modic, iz kruga na centru ne zna izaci. Poserem se ja na takvog veznog.. Kad nije do sad naucio, nek se uhvati kobiljace, nece se on hljeba najest od ovog. Hadzic, ono sto je do sad odigrao Benjo Sehic moze na jednoj nozi.. Zeri svaki korak tezak milju maraka, ne bi ga gledao i trpio da mi je brat rodjeni, pa i da se rodio na centru Grbavice. Samo osto Slobo, puna podrska
Kad je riječ o prvom dijelu, dijelimo mišljenje. Previše seremo, a malo podrške dajemo.

Eh, sad, ti napisa da glumimo stručnjake, a onda u drugom dijelu i ti poče na sličan način. Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, ja jesam za zdravu raspravu, pa čak i o taktici, postavkama igrača, njihovim ulogama (do najsitnijih detalja), ali da je to argumentirano, konstruktivno... Nažalost, kod nas je najmanje toga, a najviše je govora o tome kako neko nema pojma, kako je zalutao, kako je *****, ustaša itd. Jasno je u kojem pravcu razmišljam.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:37 pm

Šta li bi ovo moglo značiti ? :kafa:

Amer Hiroš i naredne će sezone nositi dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Talentovani veznjak proteklu sezonu je nastupao za “Bosanski Hoffenheim”. On je u dresu tima iz Doboja kod Kaknja odigrao 29 utakmica, postigao je jedan gol i upisao dvije asistencije.

Sa Mladosti je imao amaterski ugovor, a ovoga ljeta dogovorio je produženje saradnje, što je Mladost i zvanično objavila, ali je problem nastao jer je ovaj klub na račun sarajevskog Željezničara morao uplatiti 40 hiljada komvertibilnih maraka na ime naknade za treniranje. Hiroš je kompletan omladinski staž odradio na Grbavici. Debitova je i za prvi tim, odigrao nekoliko utakmica, a zatim je nastupao i za ekipu Goražda.

Željo i Mladost su pronašli zajednički jezik i došli su do dogovra na zadovoljstvo svih saznaju Sportske.ba, pa će Hiroš i u narednom periodu nastupati za Mladost.

kvalitet
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:39 pm

Žerića na posudbu da, odreći ga se ni slučajno. To je moje mišljenje. Brzo zaboravljamo koliko su ga hvalili i trener Lokomotive i trener Atletico Madrida, nije to baš slučajno. Najtalentovaniji omladinac u kojeg moramo uložiti još više, što da ne i kakvog dobrog psihologa, pedagoga...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

sahmat

ned jun 17, 2018 5:40 pm

Od svih trenera poslije Ode pa do danas jedinu viziju su imali Kostić i evo sad Krčmarević.
Kostić nije dobio priliku iskreno jer je pokušao da nešto novo uvede, ali naši tadašnji igrači na čelu sa lažnim kapitenom Kosorićem otjerali Kostića i uništili mu bukvalno trenersku karijeru..

Sad ćemo za Slobodana da vidimo šta ga čeka, titula ili prvih 6 kola i noga?

Poslano sa mog HTC Desire 530 koristeći Tapatalk

"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:41 pm

kvalitet je napisao/la:
ned jun 17, 2018 5:39 pm
Žerića na posudbu da, odreći ga se ni slučajno. To je moje mišljenje. Brzo zaboravljamo koliko su ga hvalili i trener Lokomotive i trener Atletico Madrida, nije to baš slučajno. Najtalentovaniji omladinac u kojeg moramo uložiti još više, što da ne i kakvog dobrog psihologa, pedagoga...
Ma jasno kao dan, ako je sportista treba da mu bude drago sto ce otici negdje gdje ce imati priliku za igru, neka se makne van sarajeva, daleko od raje i poroka i neka se posveti fudbalu godinu dana i propisa krv da ostvari san, ovo mu je nova sansa opet je sve do njega...bar ja tako mislim
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

sejo
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:41 pm

LARS1921 je napisao/la:
ned jun 17, 2018 5:37 pm
Šta li bi ovo moglo značiti ? :kafa:

Amer Hiroš i naredne će sezone nositi dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Talentovani veznjak proteklu sezonu je nastupao za “Bosanski Hoffenheim”. On je u dresu tima iz Doboja kod Kaknja odigrao 29 utakmica, postigao je jedan gol i upisao dvije asistencije.

Sa Mladosti je imao amaterski ugovor, a ovoga ljeta dogovorio je produženje saradnje, što je Mladost i zvanično objavila, ali je problem nastao jer je ovaj klub na račun sarajevskog Željezničara morao uplatiti 40 hiljada komvertibilnih maraka na ime naknade za treniranje. Hiroš je kompletan omladinski staž odradio na Grbavici. Debitova je i za prvi tim, odigrao nekoliko utakmica, a zatim je nastupao i za ekipu Goražda.

Željo i Mladost su pronašli zajednički jezik i došli su do dogovra na zadovoljstvo svih saznaju hehe.ba, pa će Hiroš i u narednom periodu nastupati za Mladost.
Znacu Arezina je nas 😁

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:43 pm

Zašto bi neko zamjeno Hiroša i Arežinu :D
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:44 pm

AsharaK je napisao/la:
Hiros je bolji

Doa1996

a bash

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:50 pm

Salju nam isakovica
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

avlami97
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:53 pm

LARS1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Hiros je bolji
...a onaj golman Slovenac Emil Velić, visok 190, Vecino godište, a ako će nas Veca napuštati...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

LeBlue
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:54 pm

Samo Regoje ili Comor, tanki smo na bekovskim pozicijama

Ndare

Ovo sam sinoc saznao kad sam napisao za Arezinu da je nas. Idu ti papiri za Hirosa i Filip imat ce klauzulu od transfera ako ga mi budemo prodali po pitanju love prema MDK. Jer Amer je 40000 a Filip 120000 jer imao je validan ugovor 3 godine sa MDK.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

storm_raider
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:55 pm

Ndare je napisao/la:
Ovo sam sinoc saznao kad sam napisao za Arezinu da je nas. Idu ti papiri za Hirosa i Filip imat ce klauzulu od transfera ako ga mi budemo prodali po pitanju love prema MDK. Jer Amer je 40000 a Filip 120000 jer imao je validan ugovor 3 godine sa MDK.
Hoces da kazes da smo ostetu platili?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

igla
Kontakt:

ned jun 17, 2018 5:57 pm

Koliko skontah imaju procenat od prodaje Arezine.

Ndare

ned jun 17, 2018 5:59 pm

Ne nego imat ce odstetu od prodaje od nas tj dobit ce ljudi lovu ako ga mi prodamo plus ustedit 40000 za Hirosa. Svjesni da dobrim igrama od nas se moze jedino fino prodati.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

sastrane

ned jun 17, 2018 6:00 pm

Ma nek imaju. Ako bude dobro igro i prodace se sto znaci i mi i oni dobri. Dobar deal sto bi rekli.
(Haj sad "izradila nas Mladost")

storm_raider
Kontakt:

ned jun 17, 2018 6:01 pm

Ndare je napisao/la:
ned jun 17, 2018 5:59 pm
Ne nego imat ce odstetu od prodaje od nas tj dobit ce ljudi lovu ako ga mi prodamo plus ustedit 40000 za Hirosa. Svjesni da dobrim igrama od nas se moze jedino fino prodati.
Bilo bi dobro.. a dobra je i pogodba. Arezina je dosta dobar igrac.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 17, 2018 6:03 pm

Fino fino
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava