Jucer poslije jutarnjeg treninga su svi ovi igraci pozvani na razgovor. Kako ce racunati na hadzica koji je dosao sa 7kg viska, Modic takodjer dosao zapusteno. Sada da li ce racunati na neke od ovih vidjet cemo. A ovo za Adija je takodjer tacno ali samo ako dodje lijevi bek.
Slozio bih se oko posudbe Zerica da se mali uozbilji ali bih jos dao sansu Hadzicu jer on sigurno moze vise. I Projic kakav je da je dobar je kao backup na lijevom beku. Ostale vala danas potjerati.
Meldin ocekivaono, pa i jedan od dvojca Proja i Adi. Sto jedan? Jer onda nemamo nijednog na pripremama. Ako ce doci dvojica ili jedan ok ali bez beka otici na pripreme nidje veze. Jos Besirevic otpisan. Eldar sa repkom. I Hadzic otpisan koji moze pokrititi tu poziciju? Dobro kao Adi ide ali ne racuna se na njega. Pa kakva je onda svrha odlaska? Modice ne znam dovoljno trenutno tj nisam ih gledao u zadnje vrijeme. Nadao sam se da bi mogli biti rjesenje poznavajuci ih od ranije ali i za godinu dana se mnogo toga promijeni a ne za dvije tri koliko recimo Andreja nisam gledao kako treba sem na par treninga. Mihaela nisam skoro nikako ali nadap sam se po pricama jer volio bi da smo dobili vec sad rjesenje za tu poziciju. Eh sad Zera i Kenan. Nema mi logike za Kenu ako je sve gore tacno jer covjek sve moze pokriti koliko toliko. Fali nam i stopera za nedo Bog ako igramo 3-5-2 i lijevi bek. Ako nista Kenan ti treba za treninga jos mjesec dva dok ne prikljucis mozda juniore neke jer je recimo Zilic slican Keni igrac. Zeru teeba malo kazniti ne bi li shvatio ali ne bih ga se odrekao tako lako. Nema mi puno logike jedan dio ove price sa ss.baDoa1996 je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 8:30 amNaime, Krčmarević je saopštio da ne računa na sljedeće igrače : Josip Projić, Andrej Modić, Mihael Modić, Meldin Jusufi, Kenan Hadžić i Denis Žerić
Saznajemo kako dres Željezničara u narednoj sezoni neće nositi ni lijevi bek Adi Mehremić koji će ipak krenuti put Međugorja, međutim ni on se ne nalazi u planovima Željine struke za novu sezonu.
sa gg.ba
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Plate bi svakako dobijali bili kod nas na tribinama ili bili na posudbi. Bolje da se kale negdje drugo nego da sjede i nemaju ligaskih utakmica.
Moje je misljenje da od Zerica nikad nece biti ozbiljan fudbaler, poznavajuci njegovo porodicno stablo. Hadzic je u ovih par navrata sto je igrao pokazao da je ogranicen ko balkon. Projic i nekako moze proci ali buduci da je stranac sa velikom platom, hvala dovidjenja i prijatno. Ostale nabrojane ne treba ni komentarisati. Nikad nisu trebali ni biti dio Zelje. To samo pokazuje koliko su znalci bivsi sef i sportski direktor.
25 igraca tacno ide 22 plus 3 golmanaponosannavas je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 10:02 amOvo sam sve napisao iz razloga sto mi ovdje odmah na prvu reagujemo. Neko ovdje napise ne dolazi Damcevski i svi to uzmemo kao da je gotova stvar i raspravljamo. U vecini alucajeva se pokaze da nije tako. Na kraju krajeva rekao je voditi 27 igraca na pripreme. Bez svih ovih vodit ce 21-22.
I majke.vam vase nemojte mi price moramo platiti, kostat ce nas raskid i posudba i sl. U svakom timu u svijetu se desavaju takve stvari. Sto bi platio Proji za raskid. Mozes jednu platu. Pa i njemu odgovara da raskine jer ako bide sjefio na tribinama ovu sezoneu moze zavrsiti karijeru. Sa druge strane mozda tu dovedes boljeg a dosta jeftinijeg igrava i u sumi ispadnes u plusu. Nekog moras platiti da ga jebes. Moras imati 25 - 26 igraca koje placas **** ga ja vise i prica. Na kraju krajeva ljudi u uoravi nalaze pare i rade u plusu. Ovi su prije grijesili i placali debile isto tako a isli u minus i niko nije spominjao raskide i zalio se
Realno vecina je ovdje pljuvala Mujagu, a Krcmarevic otpisa 10+ igraca a njega ostavi. Mozda ga on bas prodrma na ovim pripremama.Durgo je napisao/la: ↑ned jun 17, 2018 10:13 amBio sam na treningu jucer... Krpic neki jeb.en lik... Ako bude i na terenu takav dobro ce nam doci...
A ova cistka jutros... To su boomovi za ovu sedmicikostalo Zeru zajebavanje... Mozda se Mujaga sada uozbilji malo...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk