Ma ako zelimo nesto vise u evropi nama jos tri igraca fale. Ja mislim da Veca i Zakaric sigurno idu znaci fali nam golman i desno krilo a stoper koji igra sa lijevom nogom ili lijevi bek nam svakako trebaju. Taj makedonac bi bio vrh ali eto nismo se dogovorili, treba nam neki golman da valja i to hitno samo se treba sjetit Vece koliko puta nas je spasio a to od Fejzica ne mozemo ocekivat on je samo prosjecan golman, moj favorit za desno krilo je Peco, on i Besirevic su sami igrali za Radnik i na kraju zavrsili na petim mjestu. Peco je nenormalno brz, mlad i dobro zna sa loptom, po meni bolji od Zakaric i za njega se moze poslje puno vise dobit, treba cekat sutra kad Sarajevo uzme Besirevica da vidimo koliko odstete su platili, sto sigurno nije onoliko koliko su najavili, i ponuditi dosta manje od onog sto je Sarajevo za Besirevica platilo i na tu pricu treba uhvatit upravu Radnika kako su pustili Besirevica za male pare a najbolji igrac lige na toj poziciji a jos jedan veliki plus je sto Peco nema Managera tako da bi pregovori trebali biti u nasu korist.
Ima Željin DNK, meni dovoljno.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 7:57 pmJa u Kemu vjerujem, a decko ima i pravi mentalitet i radnik je veliki.
Ja sam prije mozda sedmicu napisao da Besirovic i Radnik sebi nabijaju cijenu sa pricom kako ga klubovi iz inostranstva zele i eto danas pise u novinama kako je propao transfer u inostranstvo i kako su samo Svinjski i Torpedo ostali u igri. Pise i kako Torpedo nudi bolje uslove i siguran sam da ce njima otici ipak je Torpedo ovih dana izgubilo sve sto valja i sad moraju nekog dovest da je dobar.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 8:23 pmOdkud vama da ce Besirovic u Torpedo? Mislim da su sanse za to gotovo pa nikakve.
Ma kad vidiš komentare na članku i po društvenin mrežama, za inat mi je drago..
Plus cemo im naplatitiPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 8:33 pmMa kad vidiš komentare na članku i po društvenin mrežama, za inat mi je drago..
Kako ja znam NFSBIH je dobre pare placao da igraju u Zenici, nisam siguran ali mislim da su to oko 40.000 KM po tekmi, zato ja to gledam kao dobru zaradu. Ako se ne varam mi smo ZOI84 placali 20.000 KM za igranje evropskih tekmi na kosevu.
BajrambarčolaPlava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 8:33 pmMa kad vidiš komentare na članku i po društvenin mrežama, za inat mi je drago..
Kemo je čekao i čekao, handrili su ga, sve je istrpio i pokazao da zna igrati i da je za sindikalca u ovom momentu stoper.Eric Cantona je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 8:17 pmIma Željin DNK, meni dovoljno.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 7:57 pmJa u Kemu vjerujem, a decko ima i pravi mentalitet i radnik je veliki.