Kako bi bilo ovog maznut pred njima i anam onima ouuuu ..Ali opet bi mi prije igro Blagoje, Saban i Hajdar ali konkurencija se treba oslabiti

Iiiiiiiiii nagrada za fair play lige goes to....
Neka ode kod pitara, oni nam nisu nikakva konkurencija.
Normalno je da bi mu svi htjeli da dino dodje kod nas ali skup je i na toj poziciji imamo Blagojevica, Hajdara i Sabana tako da je bolje da dino ode kod kona nego u zrinjski.ponosannavas je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 3:11 pmNe kanjajte. Svi bi mi volili kod nas ga vidjeti. Inace svi se slazemo da nam nedostaje tog skautinga. Mi vec dugo nismo doveli igraca iz manje sredine koji je jos neafirmisan. Fulali smo dosta ovih ko Dino zadnjih godina.
Inacw interesuje me pravo sta ce biti sa omladinskim pogonom. I tu nam fali dosta skautinga i dovodjenja mladjih igraca iz manjih sredina. Po meni ni Joldic nije polozio. Treba jos da uvi. Volio bi da se Adzem vrati. Mozda cak i na mjesto sefa omlad pogona. Sa druge strane Cica je napravio odlican posao. Poslije loseg starta kadeta podmladio ih je i napravio dovre rezultate na kraju. Pionirima treba ovih sa strane par novih igraca.
Sto se tice golamana ne bih sw slozio da Krsic nema bidicnost. Isto tako u pionirima imamo golmana pravo visokog i mislim da hi mogao biti dobar. Raduje me ako ce Guso preuzeti brigu o golmanima u nasem omlad pogonu. Neko neki dan to rece. Koliko je istina ne znam. Moramo vise obratiti paznju na djecu bez obzira na kamp moze to dosta bolje. Upozoravao sam to ovdje. Svi ste tad govorili ma kakvi pitari vidis da mi razvaljujemo i igramo sa Atleticom i sl
Stop Bogiju
Damcevski je bio dobro rjesenje s obzirom da je ljevak, stoper, sekundarno i bek. Dakle on je taj covjek za ove formacije, ako Bogi ostane jedina opcija Krcmarevic moze zaboraviti na 3-5-2.
Treba dovesti ovog FINnbogasona.omladina1921zeljina je napisao/la: ↑sub jun 16, 2018 2:41 pmIiiiiiiiii nagrada za fair play lige goes to....![]()