Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 1:11 am

kontranogama je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Jedino umjesto Blagojevicaa Mirsooo a Jovan nam je haman najbolji igrac pa ti vidii

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ma brate duga je sezona , bice kup takmicenje dobi ce svi sansu , al upravu si blagoje je nas glavni igrac :palacgore:
Ja trubim vec godinu da je Blagoje glavni i da nam treba jos jedan takav, nisam misljenja da je spanac taj.Ja ne vidim u toj sredini da smo se pojacali kako bi trebali.Vjerovatno dovoljno za ovu ligu al ja se brate ne mogu oduprijeti zelji i snovima da u evropi prodjemo koje kolo vise nego ikad do sada. Meni je to puno veci san nego titule ovde. Ne kritikujem nego valjda imam pravo da kazem misljenje ko i svi vi ostali. Nekako mislim da bi tih tri ili cetiri prolaza u evropi od nas napravila onakvog Zelju kakvog sanjamo.
Da je Evropu izboriti, tacnije biti prvak onda bi mogli razmisljati o nekim boljim imenima. Ovako sam se pomirio da imamo to sto imamo i nadam se da cemo osvojiti titulu koju vec dugo cekamo. Mi moramo osvojiti jedan trofej, sada da li je to realno, ne znam.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 1:13 am

Bivši ofanzivci Zrinjskog su uvijek zabijali pofino golova za Želju. Lendrić, Selimović, sad Stevo nastavi niz. :mrgreen:

fcz
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:19 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Znam da sam dosadan, ali meni ovi štoperi ne daju mira. Na svim pozicijama imamo backup i disaster recovery, ali mi na štoperu nekako neubjedljivo. Mota mi se sad po glavi Jaha, ne mogu da vjerujem da je bio skuplji od talijana i grka zajedno, a za njih je igračina sigurno. Njega i Aco spariti, a moKe backup. Teško bi nam ko i go dao.
I mene ovo jedino brine. Sve imam neku ludu nadu da ce nam sletiti jos jedan onako rasan stoper, tad bih bio bas optimistican.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:23 am

fcz je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Znam da sam dosadan, ali meni ovi štoperi ne daju mira. Na svim pozicijama imamo backup i disaster recovery, ali mi na štoperu nekako neubjedljivo. Mota mi se sad po glavi Jaha, ne mogu da vjerujem da je bio skuplji od talijana i grka zajedno, a za njih je igračina sigurno. Njega i Aco spariti, a moKe backup. Teško bi nam ko i go dao.
I mene ovo jedino brine. Sve imam neku ludu nadu da ce nam sletiti jos jedan onako rasan stoper, tad bih bio bas optimistican.
jaha je bio opcija , nakon derbija na kosevu meni rekose sa jahom se nesto nesto..dobar je on igrac, samo je Bogi bolji od Ace (kazu treneri u nasoj ligi).

delinjo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:25 am

pintol_TM87 je napisao/la:
fcz je napisao/la:
jaha je bio opcija , nakon derbija na kosevu meni rekose sa jahom se nesto nesto..dobar je on igrac, samo je Bogi bolji od Ace (kazu treneri u nasoj ligi).
znam da ce mnogi sad drvlje i kamenje na mene ali i ja to mislim ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:26 am

fanaticZeljin je napisao/la:Ne znam sta bi rekao na sve ove igrace, najbolje suditi nakon par kola. Ocekivali smo igrace tipa Ibricica, Jahica, Stilica, Zeca, Dzidica, Memisevica, Zakarica, Subica, dosla su druga imena, pogledajmo gore nabrojana imena i ova sto smo doveli... hmmmm, nase najvece pojacanje je ostanak Lendre i Bosketa. Neka nam je sretno.
Naše najveće pojačanje je struka! Kostić, Lešnik, Seferović! Živi bili pa vidjeli...

Džaba ti 8 subića i ibričića kad to nema ko da posloži, a vidjeli smo na primjeru Radnika kako i neki "anonimusi" od igrača proigraju u sistemu pa su sad poželjni i za ostale klubove.

Od ovih nabrojanih možda smo mogli Jahića dovesti, Štila - nerealno, ostali su ili pod ugovorom, ili su preskupi ili traže neke nadrealne uslove za potpis. Džidića ja lično ne bi doveo pa kad bi igrali samo sa jednim štoperom.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:30 am

delinjo je napisao/la:
fcz je napisao/la:
necemo moci zaspat haha
uz komentar neka prilozi licencu :rofl:
aco kad kiksa to je go, najcesce..

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:35 am

GoodisonPark je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Ne znam sta bi rekao na sve ove igrace, najbolje suditi nakon par kola. Ocekivali smo igrace tipa Ibricica, Jahica, Stilica, Zeca, Dzidica, Memisevica, Zakarica, Subica, dosla su druga imena, pogledajmo gore nabrojana imena i ova sto smo doveli... hmmmm, nase najvece pojacanje je ostanak Lendre i Bosketa. Neka nam je sretno.
Naše najveće pojačanje je struka! Kostić, Lešnik, Seferović! Živi bili pa vidjeli...

Džaba ti 8 subića i ibričića kad to nema ko da posloži, a vidjeli smo na primjeru Radnika kako i neki "anonimusi" od igrača proigraju u sistemu pa su sad poželjni i za ostale klubove.

Od ovih nabrojanih možda smo mogli Jahića dovesti, Štila - nerealno, ostali su ili pod ugovorom, ili su preskupi ili traže neke nadrealne uslove za potpis. Džidića ja lično ne bi doveo pa kad bi igrali samo sa jednim štoperom.
Uz ovu trojicu italijan, stevo, bevab treba ocekivati jedno zvucno ime u podmakloj fazi priprema :kafa:

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:36 am

I pored svega toga imali drugu najbolju odbranu u ligi.

Zrinjski 2
Široki 1
Čelik 1
Radnik 2
Olimpic 1
Mladost 3
Borac 1
Slavija 1
Travnik 3
Rudar 2
Drina 2
Velez 1

Tugo moja :( Mladost 3, Travnik 3, Rudar 2, Drina 2

delinjo
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:37 am

delinjo je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: jaha je bio opcija , nakon derbija na kosevu meni rekose sa jahom se nesto nesto..dobar je on igrac, samo je Bogi bolji od Ace (kazu treneri u nasoj ligi).
necemo moci zaspat haha
uz komentar neka prilozi licencu :rofl:
aco kad kiksa to je go, najcesce..
ma ja to ovako vidim ...obojica su slican profil igraca podjednako spori ....znaju kiksati ...Aco je malo jaci u delu od Bogija ali mi je Bogi puno inteligentniji i puno bolje se postavlja ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:41 am

Evo ja vas branim :mrgreen:

Aco će morati mnogo mnogo bolje u novoj sezoni, svjestan je i on toga sigurno. Dobro, maska je olakšavajuća okolnost jer mu je smetala prilikom igre i spašen gol na derbiju mu mogu dati prolaznu ocjenu. Kod Kostića će imati mnogo više zadataka u igri i ja vjerujem da će se on fino snaći.
Željo samo Željo!!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:42 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la: Uz ovu trojicu italijan, stevo, bevab treba ocekivati jedno zvucno ime u podmakloj fazi priprema :kafa:
Je li bivsi reprezentativac?! :cigara:

mirsad94
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:43 am

Grbavica je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la: muhamed je haha, i meni je drago vidjeti ih sve na okupu...a pisem kad stignem ,sve sto vidim znam pa to i napisem :rofl:
nisam ja insajder nit sam u tom fazonu..
p.s. hoce neko za vikend za kupres da pogledamo malo i posjedimo sa igracima?
Ako neko ima prevoz, ja sam za.
probat cu ja izganjati nesto..ako neko ima da vozii bit ce goriva
Ma vozicemo Pinta, daj da se organizujemo da ih iznenadimo, da im se makar malo vrati volja za zivotom nakon mukotrpnih dana u tim vrletima :rofl: :rofl: Ilijas cijeli plavo-bijeli.

Ps. slika

Slika govori vise od hiljadu rijeci, izgidose ljudi vec u prvom danu..

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:45 am

Tucetu se rebra vide, si.se opale :rofl: :rofl: SAmo tako Kosticu :karanje: :karanje:

Virtu4L

čet jun 23, 2016 1:48 am

LARS1921 je napisao/la:Tugo moja :( Mladost 3, Travnik 3, Rudar 2, Drina 2
Što ti je dokaz da nismo sve ekipe shvatali maksimalno ozbiljno i da smo protiv većih protivnika više zapinjali. To se ne smije dešavati. Brko je u svoje doba tim talašikama tipa Sloboda, GOŠK, Gradačac, Slavija, Velež, Rudar, Gradina i ostali, redovno trpao po 4-5 komada, a mi sad i one na papiru najlakše jedva pobjeđujemo.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:48 am

Leon_Professional je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la: Uz ovu trojicu italijan, stevo, bevab treba ocekivati jedno zvucno ime u podmakloj fazi priprema :kafa:
Je li bivsi reprezentativac?! :cigara:
Vidjet cemo, polako :cigara:

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:49 am

KeepTheBlueFlag je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:

Uz ovu trojicu italijan, stevo, bevab treba ocekivati jedno zvucno ime u podmakloj fazi priprema :kafa:
Stevo i Bevab, hajde njih poznajemo mnogo više i možemo dati neki svoj sud o njima ali talijan i grk su meni ? dok ne vidim šta mogu a nadam se najboljem. Ovo boldirano prema nekom dosadašnjem fudbalskom iskustvu se nije pokazalo kao dobra investicija, vjerovatno će biti poskup, neće proći pripreme sa ekipom, sa dobrim šansama da dođe nespreman, ovo naravno pišem hipotetički jer nemam predstavu o kome se radi?!
Željo samo Željo!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:49 am

Pintole sutra cemo se dogovoriti , moze li ?

Virtu4L

čet jun 23, 2016 1:51 am

GoodisonPark je napisao/la:vjerovatno će biti poskup,
Sve si u pravu, osim možda ovoga, što sam citirao. Sumnjam da će biti skup. Ako ga tada dovedeš znači da nije našao klub i da je u fazi 'daj šta daš'.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Neandertalac

čet jun 23, 2016 1:57 am

Veca

Memija_Aco_Grk_Husic

Steva_Blagojevic_Hervas_Bevab (Ili Husic rotacija

_____Lendric

_______Pozder

Jedina promjena koju vidim moze se desiti da umjesto Blagoje igra Secer ili Uglhesa

Po opkladu, smije li ko :-)

Gk
rb_cb_cb_lb
Rm_dm_cm_lm
Ss
Cf
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u čet jun 23, 2016 2:02 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.

Prijava