Da je Evropu izboriti, tacnije biti prvak onda bi mogli razmisljati o nekim boljim imenima. Ovako sam se pomirio da imamo to sto imamo i nadam se da cemo osvojiti titulu koju vec dugo cekamo. Mi moramo osvojiti jedan trofej, sada da li je to realno, ne znam.kontranogama je napisao/la:Ja trubim vec godinu da je Blagoje glavni i da nam treba jos jedan takav, nisam misljenja da je spanac taj.Ja ne vidim u toj sredini da smo se pojacali kako bi trebali.Vjerovatno dovoljno za ovu ligu al ja se brate ne mogu oduprijeti zelji i snovima da u evropi prodjemo koje kolo vise nego ikad do sada. Meni je to puno veci san nego titule ovde. Ne kritikujem nego valjda imam pravo da kazem misljenje ko i svi vi ostali. Nekako mislim da bi tih tri ili cetiri prolaza u evropi od nas napravila onakvog Zelju kakvog sanjamo.Don Juan je napisao/la:ma brate duga je sezona , bice kup takmicenje dobi ce svi sansu , al upravu si blagoje je nas glavni igracž'21 je napisao/la: Jedino umjesto Blagojevicaa Mirsooo a Jovan nam je haman najbolji igrac pa ti vidii
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk