Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 24, 2016 9:50 am

Jensen je napisao/la:Pozdrav svima, jako dugo pratim forum pa odlučih da napišem par riječi kad se već ne može spavat od euforije :D

Meni odnos dva sarajevska kluba liči na odnos mlađeg i starijeg brata. Mlađi brat uvijek je malo više razmažen i uvijek malo više "guran" od strane roditelja. On uvijek stvara dosta buke i puno priča, dok stariji i iskusniji brat je ipak dosta oprezniji sa riječima i stvarima koje obećava. Mlađi brat će uvijek pričati kako je jači kako je bolji, u nekim stvarima će možda i da pobjedi, ali stariji buraz obično šuti i trpi, sve do trenutka kada odluči da stane u kraj cirkusu mlađeg brata. Onda se njegov glas itekako čuje, onda sve ostalo zašuti a njegov gnjev se itekako osjeti. I sa par šamara (golova) spusti mlađeg brata na zemlju, gdje mu je i mjesto.

Predugo traje taj post na Koševu i mislim da je vrijeme da se udare ti šamari razmaženom mlađem bratu. Mislim da je vrijeme da se stane u kraj malezijskim milijarderima i drezdenskim huliganima. Osvajačima lige, kupa, evropske lige, lige prvaka i intertoto kupa prije nego što sezona i počne. Kraljevima univerzuma i podigmanskim divovima.

Ne postoji puno klubova u svijetu koji se istinski vole kao naš Željo. Za 99% klubova se jednostavno navija, simpatiše, ali ne i našeg Želju. Svaki put kada dođe neki novi igrač ja se samo nadam da on shvata našu zaluđenost i ljubav prema klubu, jer koji god igrač je to shvatio, i dan danas ma gdje god se nalazio on dobro zna da mu je Grbavica drugi dom i sve do jednog od tih momaka Grbavica voli!

Ako su svi ovi "novi" igrači koji su danas u Želji svjesni svega toga, ja se ne brinem za sutra. Sretno nam sutra i neka pobjedi ekipa koja ispunjava 2 uslova: 1) Da bude bolja na terenu 2) Da ima slovo Ž u svom imenu :zeljeznicar1:
Dobrodosao na forum i svaka cast na uvodnom postu. Pogotovo me je podebljani dio nasmijao, kao i metafora sa bratom. Postovanje i nadam se da ces cesce pisati. :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 24, 2016 9:52 am

Evo im cener presjeo im dabogda :lol:

Plava Porodica
Kontakt:

ned apr 24, 2016 9:53 am

Ja te je.bem sarajvoooo, viore se zastavee i plavi šaloviii
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 24, 2016 9:54 am

Vrtim film unazad par mjeseci i kontam da mi nismo ni svjesni šta se događa s Klubom u proteklom periodu. Tihi rad uprave je postao "glasan" u transfer roku, a na utakmici sa Širokim Brijegom je sve bilo magično i savršeno. Svaki put kad gledam video s te utakmice naježim se, sam sebi ne vjerujem da sam bio dio tog spektakla. Nanizali smo puno pobjeda u nizu, gdje nam je kraj bio? I onda nešto nadrealno. U svijetu gdje je fudbal postao biznis, gdje se sve vrti oko para i ništa nije sveto, gdje se sve manje igra zbog navijača, gdje bi jedan euro više ugasio tradiciju i ljubav građenu stotinu godina MI smo dokazali da volimo fudbal, da volimo ŽELJU iskonski, iz srca i duše. Hej, nekom su sponzori kladionice, Gazprom, Fly Emirates, Volkswagen, Turkish Airlines, a mi na dresovima nosimo SEBE. Da, baš one koji su i stvorili klub! I to nije samo prazna floskula, pa je*ote mi smo financijski to dokazali. Donosimo više para u klub, nego bilo koji sponzor. Za koju godinu kad bude naš dres krasilo ime neke jake firme, ona mora znati da je ona tu dok kapaju pare, jer to je kapitalizam, ali ako ona ode, mi ćemo opet biti tu i ako treba opet i financijski biti glavni sponzor!
Zato plava nacijo,braćo, sestre, drugovi i drugarice danas svi na Koševo srcem, glasom i dlanovima podržati naš Klub, zbog kojega smo se nebrojeno puta osjećali ponosnim i koji nas je naučio kako se dostojanstveno susresti s porazom.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

terabajt
Kontakt:

ned apr 24, 2016 9:54 am

Kada na teren izade nam zeljo juzna tribina cjela zapjeva, neka ga pusi malo sarajevo nama je zeljo svetinja jedina.....

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:04 am

Fakat vas ne kontam kazete necete Dini da dajete pare pa sto onda na Grbavici svaku utakmicu nema po 8-9 hiljada navijaca jer dolaskom na Grbavicu pomazemo svoj klub.
Dakle ko hoce taj ce i doci pa da cuskije padaju koliko sam puta na gostovanju pokiso i mokar bio par sati dok kuci ne dodjem pa mi opet nista ne fali.
Ustvari fali mi samo jedno a to je da svom Zelji danas pruzim maksimalnu podrsku zato svi na Kosevo
Alea iacta est!

Tryg
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:13 am

Valjda je grupa spremila neke parole u kost! Da im se djeca smiju :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Model1964

ned apr 24, 2016 10:14 am

Dobar jutar cjenjeni publikume
Evo ja sanjo da smo ih dobili 0-3 :DD:
Sva tri utrpo Čupo :)
A kad ja sanjam.... il je bilo il će bit ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Almir
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:22 am

Nadam se da nisu sa zvanične zaboravili staviti Džekin citat za ovaj derbi kao što su postavili Pjanićev i Zukanovićev :D Evo šta je Ligata napisao na njegovom profilu : "Dzeko postuje i bordo i plave, ali zna se za koga ce navijati u 107. vjecitom derbiju..." :zeljeznicar1:

terabajt
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:23 am

Ljugavac nije smio da stavi ono stvarno sta dzeko osjeca ipak ima finu svotu novca od feninga.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:27 am

ma i ne mora, stvarno se zna...
gradi željo boli te *****

terabajt
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:30 am

Otvoreno napišu za koga će Pjanić, Zukanović a kao Džeko zna se za koga navija. Normalno da se zna al se pokazuje da je ckapi ljigata .

ChWilla
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:33 am

ali zna se :mrgreen:
gradi željo boli te *****

nookey
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:34 am

ChWilla je napisao/la:ali zna se :mrgreen:
može li na pp :rofl1:

JoseMourinho
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:35 am

Larsone brate ima li te? Hoce li biti stream danas?

cikazubo
Kontakt:

FK Željezničar

Gdje se mogu karte uzet posle 13h jer ne mogu stic do Grbavice, imal na Skenderiji za jug da prije kortea naletim ?

Jaozinho22

Model1964 je napisao/la:Dobar jutar cjenjeni publikume
Evo ja sanjo da smo ih dobili 0-3 :DD:
Sva tri utrpo Čupo :)
A kad ja sanjam.... il je bilo il će bit ;)
Takva situacija nije bila a to znači samo jedno :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

storm_raider
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:38 am

Bit ce stream danas, pratite skriveni dio. :) sport1.ba je plavo obojen. :ganja: :ganja: :ganja: :ganja:

A sto se tice Dzeke, neka Ligata pise sta hoce, da se on hoce prodati, pa makar i Myanmar.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

damirfile
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:39 am

Ima li kiše u sarajevu ?

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 24, 2016 10:40 am

Kako izbiti ovo vrijeme do 5, nervoza me gadno uzela, ne znam sta cu sa sobom. :cigara:

Mico i Lendra za odusevljenje plavih navijaca :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava