Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

KrajPrice
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 12:46 am

Blagojevi, Lendric, Stevanovic i Husic ce igrati svaku, a ostali neka se bore za mjesto :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:48 am

KrajPrice je napisao/la:Blagojevi, Lendric, Stevanovic i Husic ce igrati svaku, a ostali neka se bore za mjesto :)
Osim Italijana planira li se jos neko ? Dodao bih jos Kosorica i Vecu !! :zeljeznicar1:

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:49 am

Ova nova formacija sa mogućom višestrukom rotacijom igrača u svim linijama će biti nepoznanica za mnoge klubove.. Sa pokretljivim štoperima, bekovima trkačima, sa jakom motorikom u sredini i napadu...

Bit će problema u "poluvremenu" da Jagodić sve pofata i objasni šta i kako :shisha:

:mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Charlie Sheen
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:Blagojevi, Lendric, Stevanovic i Husic ce igrati svaku, a ostali neka se bore za mjesto :)
Tu je meni i Aco ,jer je malo neozbiljno da kapitena stavljas na klupu

exbabilon
Kontakt:

Ovo je ono o cemu sam pricao, svrsavamo i dizemo u nebesa sastav koji imamo, a u prvih 11 imamo 5 novih igraca. Polako, strpljen spasen, u zimskom roku smo ih doveli 12, a uboli smo ako cemo posteno sa dvojicom, i njih jos 4-5 je popunjavalo broj mjesta. Samo polako.

Whisperer

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 12:50 am

ž'21 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Kjosevski-memija, aco, grk, bevab-stevanovic blagoje, ugljesa, husic-lendric, pozder
Druga: fejzic-kepec, kemo, barzagli, kramaric-bekric, secerovic, javi, lazic-began, stevo
Rezerve:žera, hasanovic, durakovic, šved, ceman, itd... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :titula:
Odlicne obadvije postave samo treba nac mjesto za spanca :palacgore:
Jedino umjesto Blagojevicaa Mirsooo a Jovan nam je haman najbolji igrac pa ti vidii

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ma brate duga je sezona , bice kup takmicenje dobi ce svi sansu , al upravu si blagoje je nas glavni igrac :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:51 am

A što su to drugi bolji ? Jedino sloboda što je dovela ovih par igrača, i oni imaju nepoznanica

Charlie Sheen
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:53 am

Sistem,taktika,trka i timski duh dobijaju a ne imena

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:54 am

slika

Pa makar i izginuli ali ovo bi ja izveo prvu tekmu :ganja:
S tim da se Bevab i Mico rotiraju s vremena na vrijeme da zbune protivnika :kafa:

P.S. Malo prije napisa da Secer treba u prvu ali zaboravih da cemo igrati 4-4-2 :cigara:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:56 am

Znam da sam dosadan, ali meni ovi štoperi ne daju mira. Na svim pozicijama imamo backup i disaster recovery, ali mi na štoperu nekako neubjedljivo. Mota mi se sad po glavi Jaha, ne mogu da vjerujem da je bio skuplji od talijana i grka zajedno, a za njih je igračina sigurno. Njega i Aco spariti, a moKe backup. Teško bi nam ko i go dao.

pintol_TM87
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:57 am

Grbavica je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
LAPAZ je napisao/la:@pintol_TM87, jel njegos sa pala :lol: , salim se...drago mi je cuti za dovodjenje talentovane djece :palacgore: , isto tako cudi me da rijetko pises na ovom forumu a siguran sam da dosta stvari znas
muhamed je haha, i meni je drago vidjeti ih sve na okupu...a pisem kad stignem ,sve sto vidim znam pa to i napisem :rofl:
nisam ja insajder nit sam u tom fazonu..
p.s. hoce neko za vikend za kupres da pogledamo malo i posjedimo sa igracima?
Ako neko ima prevoz, ja sam za.
probat cu ja izganjati nesto..ako neko ima da vozii bit ce goriva

exbabilon
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:58 am

LARS1921 je napisao/la:A što su to drugi bolji ? Jedino sloboda što je dovela ovih par igrača, i oni imaju nepoznanica
Pa ne kazem da su bolji, ali svi su bili ispred nas na tabeli. Sto ce reci da mi moramo stizati njih, a ne oni nas. Uglavnom ja sam poprilicno zadovoljan ekipom, fali jos jedan stoper, uz to da se zavrse stvari sa Bevabom i Nikolicem i to je cakum pakum, ali daleko od euforije iskreno.

Whisperer

čet jun 23, 2016 12:58 am

Leon_Professional je napisao/la:slika

S tim da se Bevab i Mico rotiraju s vremena na vrijeme da zbune protivnika :kafa:

P.S. Malo prije napisa da Secer treba u prvu ali zaboravih da cemo igrati 4-4-2 :cigara:
Dobra postova samo brate umjesto havija ce sig ugljesa , a umjesto memije stevo :palacgore:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

GoodisonPark
Kontakt:

čet jun 23, 2016 12:59 am

exbabilon je napisao/la:Ovo je ono o cemu sam pricao, svrsavamo i dizemo u nebesa sastav koji imamo, a u prvih 11 imamo 5 novih igraca. Polako, strpljen spasen, u zimskom roku smo ih doveli 12, a uboli smo ako cemo posteno sa dvojicom, i njih jos 4-5 je popunjavalo broj mjesta. Samo polako.
Nisu tu bitni igrači uopšte, pravi trener bi i sa onom ekipom od zimus napravio dar-mar igru. Nama je igra bila problem jer smo bili totalno statični bez lopte i nismo čak imali ni ideju kako da poentiramo osim gurni je nekako Miroslavu a on će je zavrnuti i ako Lendrić zabije odlično. To je bilo sve od fudbala koji smo mi prikazivali, premalo vala kako god okreneš.
Rodom s mejtaša je napisao/la:Znam da sam dosadan, ali meni ovi štoperi ne daju mira. Na svim pozicijama imamo backup i disaster recovery, ali mi na štoperu nekako neubjedljivo. Mota mi se sad po glavi Jaha, ne mogu da vjerujem da je bio skuplji od talijana i grka zajedno, a za njih je igračina sigurno. Njega i Aco spariti, a moKe backup. Teško bi nam ko i go dao.
:palacgore:
Sa Jahićem na štoperu i ja bi smio najaviti titulu :titula: :mrgreen:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

fanaticZeljin

čet jun 23, 2016 1:01 am

Ne znam sta bi rekao na sve ove igrace, najbolje suditi nakon par kola. Ocekivali smo igrace tipa Ibricica, Jahica, Stilica, Zeca, Dzidica, Memisevica, Zakarica, Subica, dosla su druga imena, pogledajmo gore nabrojana imena i ova sto smo doveli... hmmmm, nase najvece pojacanje je ostanak Lendre i Bosketa. Neka nam je sretno.
Srcu draga, boja PLAVA !

braco
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:02 am

Leon_Professional je napisao/la:slika

U ovoj formaciji moraš imat 2 dobra trkača, da su dobri u oba pravca. Lupam tu Atleticu igraju Augusto Fernandez i Gabi ne prestaju trčat 90 minuta jer je yebeno kad nemaš tog trećeg veznog kao potporu pa se sve svali na njih dvojicu na sredini terena. Jedino me brine tu Hervas ako ne bude se dovoljno trudio i trčao onda će puhat mnogo prema nazad jer neće moći Jovan sve to pokriti. Mislim naravno ako se Hervas ne pokaže imamo Uglješu i Šećerovića koji bi ga mogli zamjeniti i koji su vjerovatno bolji u defanzivnom i trkačkom segmentu, ali svi bi mi voljeli opet da Hervas se tu naugra jer sigurno da ima mnogo toga da pokaže ako ne podcjeni ligu i protivnike.

KrajPrice
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:02 am

Charlie Sheen je napisao/la:
Tu je meni i Aco ,jer je malo neozbiljno da kapitena stavljas na klupu
Ma Aco igra, zaboravih ga staviti :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

kontranogama
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 23, 2016 1:03 am

Don Juan je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Don Juan je napisao/la: Odlicne obadvije postave samo treba nac mjesto za spanca :palacgore:
Jedino umjesto Blagojevicaa Mirsooo a Jovan nam je haman najbolji igrac pa ti vidii

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ma brate duga je sezona , bice kup takmicenje dobi ce svi sansu , al upravu si blagoje je nas glavni igrac :palacgore:
Ja trubim vec godinu da je Blagoje glavni i da nam treba jos jedan takav, nisam misljenja da je spanac taj.Ja ne vidim u toj sredini da smo se pojacali kako bi trebali.Vjerovatno dovoljno za ovu ligu al ja se brate ne mogu oduprijeti zelji i snovima da u evropi prodjemo koje kolo vise nego ikad do sada. Meni je to puno veci san nego titule ovde. Ne kritikujem nego valjda imam pravo da kazem misljenje ko i svi vi ostali. Nekako mislim da bi tih tri ili cetiri prolaza u evropi od nas napravila onakvog Zelju kakvog sanjamo.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 23, 2016 1:06 am

Don Juan je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Spoiler:
slika

Dobra postova samo brate umjesto havija ce sig ugljesa , a umjesto memije stevo :palacgore:
Ma tek sad vidim da je tesko smisliti sta je najbolje u ovom trenutku. Dosta faktora ima tu. Prvo, sasvim nova nama formacija, nismo igrali ovako godinama. Drugo, ja sam ovo birao onako od srca, lupao samo, tesko je ovo uskladiti sa taktickim zamislima, tj. nazad kako izgurati sa Blagojevicem i Javijem, Miroslav ce desno vjerovatno a Bevab lijevo ali eto. Trece, nit znamo kakvi su ovi igraci jer trening i pripremne ce dati jasniju sliku, ali sta cu, zanimljivo mi ovo praviti i igrati se malo :ganja:

Kostic zna! :titula: :titula:

Whisperer

čet jun 23, 2016 1:10 am

fanaticZeljin je napisao/la:Ne znam sta bi rekao na sve ove igrace, najbolje suditi nakon par kola. Ocekivali smo igrace tipa Ibricica, Jahica, Stilica, Zeca, Dzidica, Memisevica, Zakarica, Subica, dosla su druga imena, pogledajmo gore nabrojana imena i ova sto smo doveli... hmmmm, nase najvece pojacanje je ostanak Lendre i Bosketa. Neka nam je sretno.
bez sumnje ta imena sto si nabrojo su bum za ova sto smo mi doveli mozda cak po kvalitetu , al teren je mjerilo tako da svi trebamo tad sud neki kad podju tekme ili na polusezoni sta ja znam :)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava