uto jun 12, 2018 12:03 am
Meni su dvije rijeci u ovom intervjuu zaparale usi: agresivnost i taktika. Volio bih da nam prezentira dobru taktiku, da vidim nesto sto ima neki smisao.
Prethodni treneri nisu uopste znali znacenje te rijeci, nije taktika izvesti 11 ljudi na teren i reci im hajmo malo igrati, pa se onda igraci ponasaju ko muhe bez glave.
Ne kontam samo kako 90%, igraca ne zna najobicniju vjezbu uraditi. Citav dan o tome razmisljam. Pa jeste li toliki parmaci grob te ****. Mi ocekujemo, mastamo, nadamo se nekim finin parama od njihovih transfera, ljudi ne znaju osnovne ali osnovne vjezbe, a sanjaju o nekim inostranim transferima. Eto, mozda se desi, odes u neki fin klub, i ljudi ti na prvom treningu daju da ovo uradis a ti izgubljen i u vremenu i u prostoru. To se u profesionalnim klubovima rjesava na nacin, haj ti bato u svlacionicu, od danas nisi vise clan kluba hvala lijepo, dovidjenja i prijatno. Ne znas uraditi najosnovniju vjezbu i trener treba da se onda zamara sa tim, zalosno. Kasnimo mi za evropom mnogo, bas mnogo, ne moze se rijecima opisati koliko..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš!