Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sastrane
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 7:18 pm

Strucnjak sam nula bodova. Ali ako ce igrati sa 3 nazad onda mu treba neki defanzivni zadnji vezni nesto Zolotic Nyema jel tako.. :D

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:21 pm

da ne bude nismo se ovako dogovorili...
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:24 pm

mada je neobični slučaj miloša kostića imao i druge aspekte, do danas nepoznate javnosti.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:29 pm

sastrane je napisao/la:
pon jun 11, 2018 7:18 pm
Strucnjak sam nula bodova. Ali ako ce igrati sa 3 nazad onda mu treba neki defanzivni zadnji vezni nesto Zolotic Nyema jel tako.. :D
Bolje Dino

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:29 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:32 pm
odbij raditi i postani željina legenda po skraćenoj proceduri :kafa:
:rofl1: :rofl1: :rofl1:

cikazubo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 7:32 pm

BlwD je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:52 pm
cikazubo je napisao/la:
Simply Blue je napisao/la:
pon jun 11, 2018 6:19 pm
U pm. pa mi ništa ne znamo :rofl: :rofl:
Joj al me nasmija, ko je ono rekao ?
Al koji su to panjevi, ne zelim nikoga uvrijediti al sta je u onoj vjezbi tesko i komplikovano, pas i trk na svoju poziciju, neces tamo gdje vec imaju dvojica, isto su radili i prije samo sto sada imaju 4 stanice, zijanili se likovi ko da je ne znam ti sta, dobro smo mi ikako u borbi za titulu bili. :D
Nije nista komplikovano, nego je to onaj "pritisak" kojim se vade. Ovo pod navodnike jer nije pritisak nego su skoro svi, zbog (ne)znanja, osjetljivi na bilo kakve promjene. Cim se susretnu sa necim novim uhvati ih neka panika, izgube se pa i ono sto je dobro postane lose. Tu se sve zavrsi, jos ako nedaj Boze cuju neku kritiku, ne vidis ih do sljedece polusezone. To se moglo viditi i u utakmicama. Zato su se Zajmovic i Graovac isticalim. Iz ovog razloga mi je zao Graovca jer se takvi igraci najlakse prilagođavaju, al to ne znaci da ne mogu i ovi sto su nam ostali, uz pravi pristup trenera. Iz istog razloga Zakarica mi nije zao, jer kolika god prevaga bio, oko njega ne mozes praviti tim. On ako nije zvijezda utakmice, nije ni igrac za klupe. Nadam se da ce im to uspjeti usaditi u glavu i da ce ga uprava maksimalno podrzati u tome, inace imamo novog Kostica. To bi bilo dovoljno za ove pripreme, a onda od zime praviti tim kojima nece biti potrebno objasnjavati ni dva puta, pa i ne moraju biti neka zvucna pojacanja.
Slazem se u potpunosti, jednostavno ne vole izlaziti iz comfort zone, a svaki drugi ima ego kao da je iz La Lige u Zelju dosao igrati.
Vidjeli smo evo danas kako to izgleda, vjezba da ne moze biti prostija, pola foruma bi shvatilo nakon prvog pokazivanja u cemu je sustina vjezbe, a ovi "profesionalci" u zijanu. Bas me zanima kako je to izgledalo kada je Kostic onakav kakav jeste pokusavao da unese te neke nove takticke zamisli i metode, kakve li su tada face bile i kakve su rijeci padale medju igracima, i dobro je @AsharaK napisao iako je sala, u tom kliseu ima i puno istine, naravno ima i dobar broj izuzetaka u nasim redovima koji se ne tetoviraju, ne farbaju, ne vodaju neke polugole fufe, ne idu na shise svaki dan, ne idu u Bacchus, koji naprotiv, vrijedno treniraju, upijaju, ne laju, sreca je sto su to uglavnom nasa djeca, pravi gradski djecaci, ali je problem sto odrastaju profeionalno s ovim gore opisanim.

Kada su u pitanju treninzi i comfort zona, ne mogu a da ne spomenem Elvisa Karica, ja nikako ne mogu da se pomirim da je on taj koji treba da radi s golmanima u klubu. Ako je razlog sto je tu jer radi dobar skauting protivnika, super, onda imamo covjeka koji je sef za skauting sluzbu, ali sklonite ga od nasih golmana.
Nisam imao vremena da sada trazim dijelove klipova sa priprema kada on trenira Vedrana, to je toliko sporo, predvidivo, lagano, stvarno je iritantno za gledati, uradi pijavicu ili kolut naprijed ili pak preskoci kolegu i vec pravi korak prema desnoj stativi skoro je na zemlji a Elvis je onda napuca u taj cosak i naravno Vedran zmireci dlanom brani takav sut, onda se laganim korakom vrati na poziciju, dobro predahne, i opet ponavlja vjezbu.
Ovaj primjer navodim cisto iz razloga jer cu ispod staviti klip kako radi covjek koji je prepoznao i proizveo sve nase golmane, gospodin Eso Ibrahimovic, dobro pogledajte kako lomi Cutahiju a usput i malo liga 5 golmana i treninga, pa kome nije mrsko neka trazi komparacije radi i treninge Vedrana iz Antalije ili sa pomocnog..

https://www.youtube.com/watch?v=QYfDRtiRb-g

Englezi :
https://www.youtube.com/watch?v=zaxf15LtF4U
A sada i video covjeka kojeg svi dobro znate, Dida, dedo na treningu prije 2 godine :
https://www.youtube.com/watch?v=pMVIzBZULQo

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:35 pm

Eh što sam nasekiran malo je reći.
Mjesec dana do europe nama sve živo fali.
Iskreno očekivao sam da će danas bar neko novi potpisati na jednu od kritičnih pozicija.
Po meni bi optimalno bilo 30tak dana novom igraču da se uklopi u ekipu, tako da svaki sljedeći dan biće upitan za razvoj situacije u ekipi.
Sa sadašnjom situacijom u odbrani pribojavao bih se i san marina, malte.. nema te ekipe na svijetu koja ne može dati gol.
Uz sva ta tumbanja nazad fali nam i desno krilo, fali i jak napadač.
Opet se neozbiljno ušlo u sezonu, trenera smo dobili u pet do dvanaest, to je trebalo biti riješeno u prvih sedam dana nakon kraja prvenstva. Pogotovo sad u ovoj situaciji gdje čovjek pamti Želju dok je igrao u jugoslaviji.
Nama europa tačno dođe samo na papiru da prođemo kolo, dva puta napunimo stadion i sve ispočetka.
Zato i jesu sve slabije posjete..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:37 pm

Kako li ce se ova promjena trenera odraziti na Zrinjski.

Simply Blue
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:41 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jun 11, 2018 7:24 pm
mada je neobični slučaj miloša kostića imao i druge aspekte, do danas nepoznate javnosti.
do danas?? da li postoje indicije da bi se to moglo podijeliti sa užom skupinom ljudi okupljenom na ovom forumu, recimo :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Plava Porodica
Kontakt:

Leon_Professional je napisao/la:
Ma ništa specijalno. Osim ako ne dovedu ublehu k'o prošle godine prije Bake.
I za Baku smo govorili kockar, šega šala, a uze dvije titule. Sa vinkom igrali savršen fudbal. Kud ćeš dalje sa Karačićem digli pehar.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:45 pm

čovjek bio uzeo dvije titule i jedan kup sa širokim. ali nije se snašao. tu smo ih i sustigli.

voltron30
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:46 pm

Kad smo već kod priprema, Krčmarević reče nekoliko dana u Sarajevu, pa poslije u Međugorje. Ne kontam, koja pametna glava nađe Međugorje u junu za pripreme na 35+? Zar nije logičnije na planinu ići? Ma i ja bezveze pitam, mi i logika. Još dodaš profu i njegove svjetske treninge i tehnologiju, bit će opet dahtanja u 60-oj minuti.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:49 pm

cikazubo je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
Joj al me nasmija, ko je ono rekao ?
Al koji su to panjevi, ne zelim nikoga uvrijediti al sta je u onoj vjezbi tesko i komplikovano, pas i trk na svoju poziciju, neces tamo gdje vec imaju dvojica, isto su radili i prije samo sto sada imaju 4 stanice, zijanili se likovi ko da je ne znam ti sta, dobro smo mi ikako u borbi za titulu bili. :D
Nije nista komplikovano, nego je to onaj "pritisak" kojim se vade. Ovo pod navodnike jer nije pritisak nego su skoro svi, zbog (ne)znanja, osjetljivi na bilo kakve promjene. Cim se susretnu sa necim novim uhvati ih neka panika, izgube se pa i ono sto je dobro postane lose. Tu se sve zavrsi, jos ako nedaj Boze cuju neku kritiku, ne vidis ih do sljedece polusezone. To se moglo viditi i u utakmicama. Zato su se Zajmovic i Graovac isticalim. Iz ovog razloga mi je zao Graovca jer se takvi igraci najlakse prilagođavaju, al to ne znaci da ne mogu i ovi sto su nam ostali, uz pravi pristup trenera. Iz istog razloga Zakarica mi nije zao, jer kolika god prevaga bio, oko njega ne mozes praviti tim. On ako nije zvijezda utakmice, nije ni igrac za klupe. Nadam se da ce im to uspjeti usaditi u glavu i da ce ga uprava maksimalno podrzati u tome, inace imamo novog Kostica. To bi bilo dovoljno za ove pripreme, a onda od zime praviti tim kojima nece biti potrebno objasnjavati ni dva puta, pa i ne moraju biti neka zvucna pojacanja.
Slazem se u potpunosti, jednostavno ne vole izlaziti iz comfort zone, a svaki drugi ima ego kao da je iz La Lige u Zelju dosao igrati.
Vidjeli smo evo danas kako to izgleda, vjezba da ne moze biti prostija, pola foruma bi shvatilo nakon prvog pokazivanja u cemu je sustina vjezbe, a ovi "profesionalci" u zijanu. Bas me zanima kako je to izgledalo kada je Kostic onakav kakav jeste pokusavao da unese te neke nove takticke zamisli i metode, kakve li su tada face bile i kakve su rijeci padale medju igracima, i dobro je @AsharaK napisao iako je sala, u tom kliseu ima i puno istine, naravno ima i dobar broj izuzetaka u nasim redovima koji se ne tetoviraju, ne farbaju, ne vodaju neke polugole fufe, ne idu na shise svaki dan, ne idu u Bacchus, koji naprotiv, vrijedno treniraju, upijaju, ne laju, sreca je sto su to uglavnom nasa djeca, pravi gradski djecaci, ali je problem sto odrastaju profeionalno s ovim gore opisanim.

Kada su u pitanju treninzi i comfort zona, ne mogu a da ne spomenem Elvisa Karica, ja nikako ne mogu da se pomirim da je on taj koji treba da radi s golmanima u klubu. Ako je razlog sto je tu jer radi dobar skauting protivnika, super, onda imamo covjeka koji je sef za skauting sluzbu, ali sklonite ga od nasih golmana.
Nisam imao vremena da sada trazim dijelove klipova sa priprema kada on trenira Vedrana, to je toliko sporo, predvidivo, lagano, stvarno je iritantno za gledati, uradi pijavicu ili kolut naprijed ili pak preskoci kolegu i vec pravi korak prema desnoj stativi skoro je na zemlji a Elvis je onda napuca u taj cosak i naravno Vedran zmireci dlanom brani takav sut, onda se laganim korakom vrati na poziciju, dobro predahne, i opet ponavlja vjezbu.
Ovaj primjer navodim cisto iz razloga jer cu ispod staviti klip kako radi covjek koji je prepoznao i proizveo sve nase golmane, gospodin Eso Ibrahimovic, dobro pogledajte kako lomi Cutahiju a usput i malo liga 5 golmana i treninga, pa kome nije mrsko neka trazi komparacije radi i treninge Vedrana iz Antalije ili sa pomocnog..

Englezi :
A sada i video covjeka kojeg svi dobro znate, Dida, dedo na treningu prije 2 godine :
Pored toga sto je velika ljudina, cika Eso je nevjerovatan strucnjak i ogroman je gubitak sto smo ostali bez njega. Ovakav trenerski kadar se masno placa. Imam osjecaj da nece biti pretjeranih ulaganja u omladinski pogon dok se ne rijesi pitanje sa trening kampom, i to je po meni velika greska. Moze se i mora popraviti dosta toga dok ne dodjemo do trening kampa, jer sigurno to nece biti u skorije vrijeme.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 7:53 pm

Omar500 je napisao/la:
pon jun 11, 2018 7:49 pm
cikazubo je napisao/la:
BlwD je napisao/la:

Englezi :
Pored toga sto je velika ljudina, cika Eso je nevjerovatan strucnjak i ogroman je gubitak sto smo ostali bez njega. Ovakav trenerski kadar se masno placa. Imam osjecaj da nece biti pretjeranih ulaganja u omladinski pogon dok se ne rijesi pitanje sa trening kampom, i to je po meni velika greska. Moze se i mora popraviti dosta toga dok ne dodjemo do trening kampa, jer sigurno to nece biti u skorije vrijeme.
Prije svega trebamo naci novi privremeni teren za treniranje, ne znam da li prve selekcije i dalje rade u centru Safet Zajko, ali hitno moramo naci normalan teren za treniranje.
Opstina je unistila pomocni teren onim krpljenjem, ono je strasno sta su uradili, ni za termina nije, druga vrsta plastike skroz, suha, ostra, napravili stepenicu koja je opasna po djecake, bolje je na sljaci bilo trenirati nego na ovakvoj plastici.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:26 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
Ma ništa specijalno. Osim ako ne dovedu ublehu k'o prošle godine prije Bake.
I za Baku smo govorili kockar, šega šala, a uze dvije titule. Sa vinkom igrali savršen fudbal. Kud ćeš dalje sa Karačićem digli pehar.
***** bi ga moj digli da nisu radili sa sudijama i ekipama. Nije nam niko kriv sto posteno radimo ali ne pravite Barcelonu tamo gdje nije. Ofsajd u Krupi kod 0.0 , penal nesviran u Bijeljini i sasvim dovoljno da ti 6 bodova odfikari. Ovim putem im jeebem majku svima redom od Bake preko ŽL do Beusa.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:32 pm

A sve placipickice trebaju stanicevim putem i mrs u hsk i navijaci i igraci. Zelji trebaju istinski borci i na tribini i na terenu..

Premier
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:34 pm

Nemojte zaebavat, iako je Zrinjski guran od strane sudija pokazali su pobjednicki mentalitet i vecu zelju.Onih 3-0 mi ni u snu ne bi stigli, takodjer i na Grb protiv nas su nas stigli u zadnjim minutama...

cikazubo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:37 pm

Premier je napisao/la:
pon jun 11, 2018 8:34 pm
Nemojte zaebavat, iako je Zrinjski guran od strane sudija pokazali su pobjednicki mentalitet i vecu zelju.Onih 3-0 mi ni u snu ne bi stigli, takodjer i na Grb protiv nas su nas stigli u zadnjim minutama...
Kakav ba pobjednicki mentalitet, ako cemo tom logikom kad ce oni nas mlatnut na Grbavici 4-0 ?
Na Grbavici dali kriminalan go u zadnjoj tekmi, o cemu pricas, frajer rukometas u nasem sesnaestercu, svi igraci stali koliko je ocito bilo, ali Mujic pusta go.
Sasa Kajkut u Bijeljini ?
Utakmica protiv 8 juniora u Krupi ?
2 penala protiv GOSKa ?
Sampionski mentalitet, nema sta !

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:38 pm

glavna razlika nije od sudija nego u kupovini utakmica od protivnika.

cikazubo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 8:39 pm

ChWilla je napisao/la:
pon jun 11, 2018 8:38 pm
glavna razlika nije od sudija nego u kupovini utakmica od protivnika.
Kombinacija.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava