nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:59 am
zubanovic89 je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:51 am
nikson je napisao/la: ↑pon jun 11, 2018 11:36 am
Jeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...
Problem je sto vama pljuvanje predstavljaju cinjenice a one su sljedece :
TRENER KOJI NIKAD NIJE OSVOJIO NISTA SAMIM TIM I NE ZNA KAKO SE NESTO OSVAJA
IGRAC KOJI JE S 30 BIO SPOR S 35 JE JOS SPORIJI
IGRAC KOJI TE DVIJE GODINE ZAREDOM ZAVALJUJE NE TREBA DA IGRA I TRECU
IGRAC KOJI NA NAJJADNIJI NACIN TUZI KLUB NE TREBA DA IGRA ZA TAJ KLUB I STO JE JOS GORE POVREMENO BUDE KAPITEN
Amar koji nikad prije nije bio trener nit je ista osvojio, dodje u Zelju uzme titulu prvaka.
Baka Sliskovic, nikad u zivotu nije nista osvojio, dodje u Zrinjski uzme 2 titlue.
Husref Musemic, nikad u zivotu ni jedan trofej nije osvojio dodje u Sarajevo uzme kup i titulu.
Dzeno Uscuplic, ne zna sastavit dvije uzme titulu sa Sarajevom.
Vlado Jagodic kad ga vidis u mraku prepadnes ga se, nikad nista u zivotu nije osvojio uzme titulu.
Samo iz nase lige da ne nabrajam dalje
ZINEDIN FAKING ZIDAN uzme sve juce prestao sa igranjem lopte.
Reci mi jednog trenera koji je dosao u Zelju a da je iza sebe imao titulu prvaka sa nekim klubom?
I niko nije rekao da ce Bogicevic bit prvi stoper, covjeku je danas prvi dan na poslu vec ste se natakarili na njega.
Reci ti meni zasto bi Krcmarevic po vama trebao biti drugaciji od Slavke, Kostica, Adzema, Mulalica, Odovica, Hotica, Krunica, Pliseka itd itd....posto vidim da frajera branite iz vama nekih poznatih razloga...
I ne treba da je prvi stoepr, al ne treeba ni da je treci..frajer jednostavno vise nije za fudbal na ovom nivou. TOSK TESANJ pa pucaj do 40 te, skloni se vise od Zelje. Ovo sve pod pretpostavkom da imam pravo na svoje misljenje, jer vidim da je upitno ako se kaze sta protiv trofejnog srbijanskog trenera i proslavljenog strucnjaka i stamenog stopera kojeg je vrijeme pregazilo odavno.
Ni jedan od tih trenera koje si nabrojao nisu isti dakle sama ta recenica po sebi nema smisla, nit to sto ti pricas nema smisla. Adzem je jedan od 4 koji su osvojili trofej, Odovic je trener s kojim smo imali najljepsu igru, Krunicu nista ne fali, Pilesu svi kolektivno trebamo popusit jer da ne bi njega, nit bi se Dzeko prodao ikad za one pare nit bi mi feninga od njega vidjeli.
Ne zna niko kakav je novi trener, JER JE FRAJER TEK DOSAO. Prema tome kritikovat unaprijed samo da bi zadovoljio svoj ego meni samo pokazuje da il ti nije bila plata il te neko jebe na poslu il ne guzis dovoljno pa ti sve smeta. Bogicevic je odlican igrac za rotacije, nije njegova krivica sto je morao igrati svaku utakmicu jer se Kemo malo povrijedi pa malo usere pa mu se jebe majka sa tribina, nit je kriv Bogicevic sto se nije doveo stoper na zimu. A tebi da neko pliva 30 milja maraka, pitao bih te bil ga tuzio, nacin na koji se Kostic ponio prema njemu nije bio korektan sekunde, i veci je gospodin ispao on nego vasi guzni haveri Stanic i Bekric.