Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

bogi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 11, 2018 12:07 pm

Zanima me da nisam jedina budala sa ovog foruma na ovom zvizdanu na prozivci
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

zubanovic89
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:08 pm

nikson je napisao/la:
pon jun 11, 2018 11:59 am
zubanovic89 je napisao/la:
pon jun 11, 2018 11:51 am
nikson je napisao/la:
pon jun 11, 2018 11:36 am

Jeste, samo da mi je pljuvati a ti mi sad odrzi jedno moralno predavanje kako nisam pravi navijac a ti jesi...
Problem je sto vama pljuvanje predstavljaju cinjenice a one su sljedece :
TRENER KOJI NIKAD NIJE OSVOJIO NISTA SAMIM TIM I NE ZNA KAKO SE NESTO OSVAJA
IGRAC KOJI JE S 30 BIO SPOR S 35 JE JOS SPORIJI
IGRAC KOJI TE DVIJE GODINE ZAREDOM ZAVALJUJE NE TREBA DA IGRA I TRECU
IGRAC KOJI NA NAJJADNIJI NACIN TUZI KLUB NE TREBA DA IGRA ZA TAJ KLUB I STO JE JOS GORE POVREMENO BUDE KAPITEN
Amar koji nikad prije nije bio trener nit je ista osvojio, dodje u Zelju uzme titulu prvaka.
Baka Sliskovic, nikad u zivotu nije nista osvojio, dodje u Zrinjski uzme 2 titlue.
Husref Musemic, nikad u zivotu ni jedan trofej nije osvojio dodje u Sarajevo uzme kup i titulu.
Dzeno Uscuplic, ne zna sastavit dvije uzme titulu sa Sarajevom.
Vlado Jagodic kad ga vidis u mraku prepadnes ga se, nikad nista u zivotu nije osvojio uzme titulu.
Samo iz nase lige da ne nabrajam dalje
ZINEDIN FAKING ZIDAN uzme sve juce prestao sa igranjem lopte.

Reci mi jednog trenera koji je dosao u Zelju a da je iza sebe imao titulu prvaka sa nekim klubom?
I niko nije rekao da ce Bogicevic bit prvi stoper, covjeku je danas prvi dan na poslu vec ste se natakarili na njega.
Reci ti meni zasto bi Krcmarevic po vama trebao biti drugaciji od Slavke, Kostica, Adzema, Mulalica, Odovica, Hotica, Krunica, Pliseka itd itd....posto vidim da frajera branite iz vama nekih poznatih razloga...

I ne treba da je prvi stoepr, al ne treeba ni da je treci..frajer jednostavno vise nije za fudbal na ovom nivou. TOSK TESANJ pa pucaj do 40 te, skloni se vise od Zelje. Ovo sve pod pretpostavkom da imam pravo na svoje misljenje, jer vidim da je upitno ako se kaze sta protiv trofejnog srbijanskog trenera i proslavljenog strucnjaka i stamenog stopera kojeg je vrijeme pregazilo odavno.
Ni jedan od tih trenera koje si nabrojao nisu isti dakle sama ta recenica po sebi nema smisla, nit to sto ti pricas nema smisla. Adzem je jedan od 4 koji su osvojili trofej, Odovic je trener s kojim smo imali najljepsu igru, Krunicu nista ne fali, Pilesu svi kolektivno trebamo popusit jer da ne bi njega, nit bi se Dzeko prodao ikad za one pare nit bi mi feninga od njega vidjeli.
Ne zna niko kakav je novi trener, JER JE FRAJER TEK DOSAO. Prema tome kritikovat unaprijed samo da bi zadovoljio svoj ego meni samo pokazuje da il ti nije bila plata il te neko jebe na poslu il ne guzis dovoljno pa ti sve smeta. Bogicevic je odlican igrac za rotacije, nije njegova krivica sto je morao igrati svaku utakmicu jer se Kemo malo povrijedi pa malo usere pa mu se jebe majka sa tribina, nit je kriv Bogicevic sto se nije doveo stoper na zimu. A tebi da neko pliva 30 milja maraka, pitao bih te bil ga tuzio, nacin na koji se Kostic ponio prema njemu nije bio korektan sekunde, i veci je gospodin ispao on nego vasi guzni haveri Stanic i Bekric.

bogi
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:10 pm

Ovaj bilal musliman a tetovazu ima dovedite nam nekog sto posti :rofl:
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:12 pm

E ovo je trener ne znaju vjezbu odma pola terena da pretrče

bogi
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:12 pm

CURVA je napisao/la:
pon jun 11, 2018 12:11 pm
bogi je napisao/la:
Tebe su jedino raja i pozdravila od svih igraca ako si bio cuo si haha
Kazem ti ja najbolji stoper lige :D

Doa1996

pon jun 11, 2018 12:16 pm

Ovaj Bilal je bas dobar na prvu, ima nisko teziste i dobro vrti loptu

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

nikson
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:17 pm

@ Zubanovic Da te ne citiram svi treneri koje sam naveo nisu osvojili titulu, zato sam ih i naveo....nama.treba titula! Ti si u svom postu naveo osvajace titula!

I Bekric i Stanic su mi na istoj listi kao i Bogi. Sve ih nabijem na *****, svi su smecari. Kratko i jasno! A sto se tuzbi tice, Zeljo je prosao kroz stotine njih al nijedna nije bila onako jadna kao ona zbog koje se saziva konferencija za medije...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

bogi
Kontakt:

Pricajte sta hocete Krcma je moderan trener uigravanje odbrsne sa kompletnim promjeranjem ekipe ovu vjezbu nikad nismo radili

bogi
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:18 pm

Sistem klasicnih 4-4-2 u odbrani sa presingom na aut liniju ako sam ga dobro skontao

Zeljo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:19 pm

bogi je napisao/la:
Nisi jedina budala, ima nas jos
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

exbabilon
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:19 pm

Samo polako i s tim procjenama Krcmara, kad se sjetim koliko smo Kostica dizali u nebesa, a frajer prvo kolo sa Sarajevom pocne s 4 spica i uvodi Mujagu s igracem manje. Samo konacni proizvod je bitan.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:20 pm

Pa htjeli smo atomski napadački fudbal :D
Željezničar ante portas !

zubanovic89
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:21 pm

nikson je napisao/la:
@ Zubanovic Da te ne citiram svi treneri koje sam naveo nisu osvojili titulu, zato sam ih i naveo....nama.treba titula! Ti si u svom postu naveo osvajace titula!

I Bekric i Stanic su mi na istoj listi kao i Bogi. Sve ih nabijem na *****, svi su smecari. Kratko i jasno! A sto se tuzbi tice, Zeljo je prosao kroz stotine njih al nijedna nije bila onako jadna kao ona zbog koje se saziva konferencija za medije...
Pa nije je Bogicevic sazvao, sazvao je onaj supak iz Slobode da na Zelji gradi ime. Ja ti govorim svi treneri koje sam nabrojao nisu imali titulu prije nego sto su je osvojili, sto znaci da to tvoje nama treba trener za titulu uopste ne stoji. Jel to sad znaci da mi dovedemo Baku Sliskovica da bi bili prvaci? Eto on ima 2 titule. Jasta bi, raspali bi se za 3 sedmice. Nema potrebe za toliko negativnosti, dajte covjeku priliku da se dokaze, toliki flop ne moze bit, igrao u Partizanu trenirao ga Ivica Osim, naucio je nesto garant.

PS: Gospodin :D
slika
Zadnja izmjena: zubanovic89, dana/u pon jun 11, 2018 12:23 pm, ukupno mijenjano 1 put.

AdmirA
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:23 pm

Sretno ŽELJO ! Sretno Slobo, Sretno MANIJACI !
Pamet u glavu Upravi i stručnom štabu.Najviše nade polažem u Zajku Zebu jer je mahalac,Željovac i konekcija između svih struktura Kluba.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:23 pm

nikson je napisao/la:

ne može hasagiću niko kopačke zavezati to odgovorno i educirano tvrdim :kafa:

naš klub je titulu osvojio sa tri trenera. u ovom trenutku nijedan nije opcija. trener koji je vani razvaljivao i uzimao titule nikad nije došao kod nas. nije bilo, zasad vrlo teško će i biti. došao bi slaviša stojanović, da možemo dati 30 hiljada mjesečno. ali ne možemo.

i ja bih puno prije bio za vukomanovića ili kodru, njih bi se moglo platiti upravo zato što nemaju seniorskih uspjeha (ima vukomanović kup u slovačkoj, ali za slovan je to nešto kao i sada kod nas) - ali neće ljudi ovdje uopšte. vukomanović bio dogovorio prije dvije godine - znamo šta se desi. kodro isto tako nasankan k'o zadnje smeće. nije ni došlo do priče o parama...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:24 pm

Raja se preserava previse, Krcmar kaze da mladi ne mogu iznjeti teret titule da trebaju iskusni igraci, poljuju ga u startu iako nista pogresno nije rekao, da je Amar to isto rekao sutra bi gasili omladinski pogon jer je njegova rijec svetinja. To su nasi nazovi navijaci.

Kostic je dozivio tabor svlacionice nista drugo, vise nego dobre namjere je imao ... nebitno on je sad proslost.

Dajte malo vremena covjeku, sad idu ove male pripreme pred europu i prvi veliki test.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:25 pm

Zna li neko gdje ce se igrati prijateljska sa protiv GOSK-a ?

Ajzea
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:27 pm

Amar koji nikad prije nije bio trener nit je ista osvojio, dodje u Zelju uzme titulu prvaka.
Ovo se konstantno ponavljalo kada je Mulalic sjeo na klupu, Kostic takodjer, Adzem takodjer.
Na kraju niti jedan od njih ne bi Amar.

Eric Cantona
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:30 pm

bogi je napisao/la:
Ja sam prošao sa autom pored stadiona i trubio sam ti :D

zubanovic89
Kontakt:

pon jun 11, 2018 12:30 pm

Ajzea je napisao/la:
pon jun 11, 2018 12:27 pm

Ovo se konstantno ponavljalo kada je Mulalic sjeo na klupu, Kostic takodjer, Adzem takodjer.
Na kraju niti jedan od njih ne bi Amar.
Pa ne mogu svi bit Amar. Ali isto tako kao sto pravimo mlade igrace, moramo praviti i mlade trenere. Izjavama tipa nisi ti Amar stvarno ne doprinosimo tome.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava