ja jednom svašta miješo i rahmetli dedu vidioPlava Porodica je napisao/la:Ama raja nit sam ćorav,nit budala.Označen maloprije bio sa dvojicom likova u Vegasu u Brezi.Sad ulazim kad izbrisank sa profila.Ne lupam gluposti..
Grbavica je napisao/la:ja jednom svašta miješo i rahmetli dedu vidioPlava Porodica je napisao/la:Ama raja nit sam ćorav,nit budala.Označen maloprije bio sa dvojicom likova u Vegasu u Brezi.Sad ulazim kad izbrisank sa profila.Ne lupam gluposti..
Imam ga ja u raji , al nema mu to na zidu ,mada sumnjam da je negdje u gradu sad , mozda ga je neko namjerno obiljezio samo , bar to nije teskodamirfile je napisao/la:Valjda ga ima neko još u prijateljima nek provjeri
Plavu Porodicu si vec nabobao izgleda.Elegant je napisao/la:
Hajde svako po jednu ja castim, malo dopinga pred derbi.
Može bitirodrigo87 je napisao/la:Grbavica je napisao/la:ja jednom svašta miješo i rahmetli dedu vidioPlava Porodica je napisao/la:Ama raja nit sam ćorav,nit budala.Označen maloprije bio sa dvojicom likova u Vegasu u Brezi.Sad ulazim kad izbrisank sa profila.Ne lupam gluposti..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SINOVI!shzna je napisao/la:
KO JE FUKARA TAJ P1ČKA NIJE
Grbavica je napisao/la:ja jednom svašta miješo i rahmetli dedu vidioPlava Porodica je napisao/la:Ama raja nit sam ćorav,nit budala.Označen maloprije bio sa dvojicom likova u Vegasu u Brezi.Sad ulazim kad izbrisank sa profila.Ne lupam gluposti..
Kad se samo sjetim spice, a onda jedna od najglupljih parola i onda iz sveg glasa grmljavina sa jugarodrigo87 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=B8cRbtOspow
uh uh kad se sjetim.. ko je bio zna o cemu pricam![]()
Bas tako, digose parolu i usutise se. aBd sutra ludje, jace, sa vecim inatom, zeljom svim !!! Svi kao jedan !MrRiccoli je napisao/la:Kad se samo sjetim spice, a onda jedna od najglupljih parola i onda iz sveg glasa grmljavina sa jugarodrigo87 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=B8cRbtOspow
uh uh kad se sjetim.. ko je bio zna o cemu pricam![]()
Sent from my C5303 using Tapatalk