izvor stevoHurmasica je napisao/la:Insajderi na aparatima, Mirso preuzeo mjesto šefa
Imamo dvije vrste izvora:Don Juan je napisao/la:izvor stevoHurmasica je napisao/la:Insajderi na aparatima, Mirso preuzeo mjesto šefa
hahahahahaha , ama ja nevjerujem za stevu sekunde furackaHurmasica je napisao/la:Imamo dvije vrste izvora:Don Juan je napisao/la:izvor stevoHurmasica je napisao/la:Insajderi na aparatima, Mirso preuzeo mjesto šefa
- izvori bliski klubu - super i kompanija
- izvori bliski igračima (i koji su naši i koji nisu naši) - mirso
Neandertalac je napisao/la:Cetvrti, i najprovjereniji, razmjena pp_a na forumu.
![]()
![]()
Brisao inbox dva puta u fullu; care ko dolazi, reci necu reci i najjaca, znam i ja ko je reci da vidimo je li istina...
Pa mislim da se nece stici uozbiljiti...kod nas.storm_raider je napisao/la:Kakav majstorski gol, hajde Beganovicu vrijeme je da se uozbiljis. Krajnje je vrijeme!
Znaci i njega ce pustiti kao Dadu ?FKZ1921 je napisao/la:Pa mislim da se nece stici uozbiljiti...kod nas.storm_raider je napisao/la:Kakav majstorski gol, hajde Beganovicu vrijeme je da se uozbiljis. Krajnje je vrijeme!
ima li barem kakve birtije ko iz kuduza,ono sa kariranim stolnjacima i to?ChWilla je napisao/la:niđe kafane, niđe nargile u krugu 100 km...
nema, polufinale bilo,,dobar borac ,otganizovano i timski igraju..Rodom s mejtaša je napisao/la:Nema revanša, znači zijanili smo titulu. Ne mogu da vjerujem, zar je Borac tako dobar.pintol_TM87 je napisao/la:izgubise pioniri od borca 2 0..steta
Neandertalac je napisao/la:Cetvrti, i najprovjereniji, razmjena pp_a na forumu.
![]()
![]()
Brisao inbox dva puta u fullu; care ko dolazi, reci necu reci i najjaca, znam i ja ko je reci da vidimo je li istina...
Čuo sam i ja da naši čerupaju pravo.pintol_TM87 je napisao/la:nema, polufinale bilo,,dobar borac ,otganizovano i timski igraju..Rodom s mejtaša je napisao/la:Nema revanša, znači zijanili smo titulu. Ne mogu da vjerujem, zar je Borac tako dobar.pintol_TM87 je napisao/la:izgubise pioniri od borca 2 0..steta
doveo je serbo 4-5 igraca sada (2 iz zenice, sa pala i bihaca) , oni ce nastupat u novoj sezoni mislim za mladje kadete..
ma kakav ja bruda , @Super1 je bolji insisajder od menePlava Porodica je napisao/la:Moje mišljenje da je Stevo odličan,fantastičan igrač kao back up kada zagusti sa rezultatom.
Pravi klasični napadač,ima osjećaj za gol,iskaljeni i iskusni igrači za našu ligu.
Po meni je to odličan potez.
Mada ne vjerujem više nikome osim Mirsi dok se ne javi Stevinoj djevojci/ženi/sestri/rodici i ne pita za ispravnost informacije.
Mirso ti si naš insajder,familijo mojaaa
Baš o tome kontamLARS1921 je napisao/la:Gledaj govanca što su se danas raspisali o nama